Bu oyunu malum yerlerden indirince çalışmıyor. Kırılmış dosyaları da kopyala-yapıştır yaptım ama gene de çalışmadı açılışta hata veriyor girmiyor oyuna zaten. Ne yapmak gerekiyor?
Oyun bir haftada 8. update'i buldu. Bu bence oyun tarihinde bir ilk. Yamalı bohça gibi maaşallah.
Denerim bi ara
indirimi kaçırdık
zevkli hoş bir oyun yapmışlar,
online olduğumuzda isteyen varsa oynarız ; steam id : muratozcirpici
Demo'sunu oynadım. alıcam oyunu pazartesi günü.
oyunun adventure ve challengelarini bitirdik.Challengeda ilk ikisini bitirince yeni harita acilacak sandik fakat oyle birsey yok, oyun cidden kisa. Umarim yeni haritalar yeni chapterlar eklenir.
ben az ilerlemiştim kapattım açtım yine en baştan başladı neden acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: mythrandir
oyunun adventure ve challengelarini bitirdik.Challengeda ilk ikisini bitirince yeni harita acilacak sandik fakat oyle birsey yok, oyun cidden kisa. Umarim yeni haritalar yeni chapterlar eklenir.
Oyunda yeni modlar/eklentiler potansiyeli var, geçen steam forumlarda oyunu birinci şahıs gözünden oynatan bir mod yapan vardı mesela.
Eğer yapımcı firma da bir sdk veya map editor filan çıkarırsa, custom game özelliği eklerse süper olur, ki çok yapılmayacak şeyler de değil aslında. Adamlar 1 haftada 8 yama çıkardı var mı böyle iş
ben bu oyunu yükledim ama hiç açamadım ya o kadar uptade geçtim nafile windowsdan dolayı sanırım açılmıyo win 7 64 bit var oyun exe si hata veriyo :D
4000'in üzerinde kombinasyon diyor doğrumudur
oyunu bıtırdık kuzenlerle :P arenayı fılanda bıtırdık oncelıklı olaarak en mukkemel buyu vortex tek bı vortexle 20 tane yaratık oldurebılıyorsunuz manyak bısey :P oyunu bıtırmemıze ragmen 150 tanesını gorduysek ii kı bununda anca 10 bılemedım 20 tanesını kullanıyorsun adam akıllı gerı kalanı 5 para etmes
arenada 12 wave görebildim tek başıma vortex basmamla beraber içine düşmem bir oldu aman diyim ona dikkat edin. ben içine girenler bi zaman snra cıkıcak filan zaman kazandırıyor zannettim ama bildiğin ne var ne yok alıyor içine :D summon elemental ile 10 wave rahat gecilebiliyor. coop için satın alıcam yarın baya zevkli olacak gibi.
Update 9 u yükledim kendine health büyüsü çalışmıyor yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Update 9 u yükledim kendine health büyüsü çalışmıyor yahu
ben 7 den sonra bıraktım artık oyunu. Belki bütün updateler bitiince o zaman oynamaya başlarım. Ama adamların haklarını vermek lazım. Sürekli çalışıyorlar
beyler steam yerine hamachi ile oynanıyor mu co op için illa steam acc mu lazım yok mu bunun bir kolayı
quote:
Orijinalden alıntı: TRojka
beyler steam yerine hamachi ile oynanıyor mu co op için illa steam acc mu lazım yok mu bunun bir kolayı
bende bunun cevabını bekliyorum
bende windows 7 64 bit kullanıyorum .. sorunsuz oynadım ve bıtırdım . sorunun onlarla alakalı oldugunu zannetmıyorum ..