Şimdi Ara

Co-op'lu mükemmel zevkli oyun Magicka (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
23.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptopda oynayamıyorum beyler nedenini bilen varmı acaba asus k52j modeli
  • Selama Aleyküm Arkadaslar Oyunu Yeni Gördümde Güzel Bir Oyuna Benziyor Online Oyunlarından Knight Onlineye Cok Benziyor Skiller Grafik Falan Hosuma Gitti Zaten Böyle Bol Grafikli Oyunları Hep Sevmişimdir/ 1.Arkadaslar Oyunu Gidip DVD Sini Aldigimizda Multiplayer İçinde Var Demi İnternetten Herhangi Birsey İndirmiyoruz/2.Arkadaslar Oyunu Aranizda Çok İyi Bilen Yani Professional Oyuncu Varmı Bana Oyunu Temel Kısımlarını Ögretebilecek Sonra Multiplayerden Beraber Oynarız :)/tektabanca-vurusu@windowslive.com Ekleyiniz Yardimci Olacak Olan Arkadaslar Gırgır Şamataya Alıcak Kisilere Hiç Tavsiye Etmem Adam Olun Delikanli Olun/SessizHacker ßasarilar Diler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SessizHacker

Selama Aleyküm Arkadaslar Oyunu Yeni Gördümde Güzel Bir Oyuna Benziyor Online Oyunlarından Knight Onlineye Cok Benziyor Skiller Grafik Falan Hosuma Gitti Zaten Böyle Bol Grafikli Oyunları Hep Sevmişimdir/ 1.Arkadaslar Oyunu Gidip DVD Sini Aldigimizda Multiplayer İçinde Var Demi İnternetten Herhangi Birsey İndirmiyoruz/2.Arkadaslar Oyunu Aranizda Çok İyi Bilen Yani Professional Oyuncu Varmı Bana Oyunu Temel Kısımlarını Ögretebilecek Sonra Multiplayerden Beraber Oynarız :)/tektabanca-vurusu@windowslive.com Ekleyiniz Yardimci Olacak Olan Arkadaslar Gırgır Şamataya Alıcak Kisilere Hiç Tavsiye Etmem Adam Olun Delikanli Olun/SessizHacker ßasarilar Diler...

SilentHekır

• coop da convıtıon cok ıyı. bunuda denemeden konusmamam lazımdı ama
  • Steam 'da 3 'lü paket 8$, dün akşam aldım Win7 64bit 'de sorunsuz çalıştı, 30dk oynadım çok hoşuma gitti,
    Oynamak isteyen benide ekleyebilir.

http://steamcommunity.com/id/spatyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: SessizHacker

Selama Aleyküm Arkadaslar Oyunu Yeni Gördümde Güzel Bir Oyuna Benziyor Online Oyunlarından Knight Onlineye Cok Benziyor Skiller Grafik Falan Hosuma Gitti Zaten Böyle Bol Grafikli Oyunları Hep Sevmişimdir/ 1.Arkadaslar Oyunu Gidip DVD Sini Aldigimizda Multiplayer İçinde Var Demi İnternetten Herhangi Birsey İndirmiyoruz/2.Arkadaslar Oyunu Aranizda Çok İyi Bilen Yani Professional Oyuncu Varmı Bana Oyunu Temel Kısımlarını Ögretebilecek Sonra Multiplayerden Beraber Oynarız :)/tektabanca-vurusu@windowslive.com Ekleyiniz Yardimci Olacak Olan Arkadaslar Gırgır Şamataya Alıcak Kisilere Hiç Tavsiye Etmem Adam Olun Delikanli Olun/SessizHacker ßasarilar Diler...

SilentHekır

adam kinK

• indirdim 16-17. update iniyor onu kurucam deniycem
  • indirdim ama windows 7 64bitte sorun var acmıyor.

yönetici olarak ac dedim dene aynı sorun nette yok hic kaynak bulamadım
  • Ben win7 64 bitte oynuyorum sorunsuz çalışıyor, steam dan mı aldınız oyunu
  • bir kasabaya geliyoruz, askerler tarafından korunan, bu ineklerin oldugu, bogaların saldırdıgı yeri filan gecince.. kaleinin icinde kral cagırıyor sonra giderken yaratıklar cıkıyor. hah tam orda bilgisayarım birkasıyor bir kasıyor. büyülere basmıyor. cizgi film gibi bisiy ama saglam ekram kartı istiyor serefs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenDragon

Ben win7 64 bitte oynuyorum sorunsuz çalışıyor, steam dan mı aldınız oyunu

bendede sorun var indirdim ben torrentten updatede yaptım ama acmıor
  • Update 21 çıkmış !
  • Magicka.Update.22 çıkmıştır arkadaşlar.
  • Oyunu parayla almayan, torrentçi arkadaşlar bana ulaşabilir mi?
  • Fena değil gibi.Ama denemeyi düşünmüyorum daha farklı planlarım var.
  • hamachiden oynamak mümkün mü?
  • Bu gün paket olarak dlc leri ile birlikte satın aldım fakat bu vietnam dlc si nedir nasıl aktif edilir ya da nasıl kullanılır bilgisi olan varmı? ayrıca oynayanlar var ise id: ryancondor ekleyin oynarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

Bu gün paket olarak dlc leri ile birlikte satın aldım fakat bu vietnam dlc si nedir nasıl aktif edilir ya da nasıl kullanılır bilgisi olan varmı? ayrıca oynayanlar var ise id: ryancondor ekleyin oynarım :)

ekledim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

Bu gün paket olarak dlc leri ile birlikte satın aldım fakat bu vietnam dlc si nedir nasıl aktif edilir ya da nasıl kullanılır bilgisi olan varmı? ayrıca oynayanlar var ise id: ryancondor ekleyin oynarım :)

bende ekledim beraber oynarız :)
  • Benide ekleyin imzamda ID var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.