Şimdi Ara

Co-op'lu mükemmel zevkli oyun Magicka (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
23.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyun güzel mi tavsiye edermisiniz
  • dostum oyun on numara ama arkadaşlarnla oynarsan. tek bir süre sonra sıkıyor illaki. coop oynayacaksan al on numara oyun.
  • Beyler bende başladım oyuna chapter 4 teyim.Co op denemek istiyorum yabancılarla bir yere kadar.Türk arkadaşlar varken ne yapıyım yabancıyı

Steam hesap adı: _hErohEro_

Ekleyin.Kazanın.

Şaka bir yanan ekleyinde bir iki el atalım yahu
  • Selamlar. Ben de aldım oyunu ekleyin oynayalım beraber.

http://steamcommunity.com/id/cbrmars
  • cahapter 2 deki boss u geçemiyorum yardım edin lütfen co op layalım
  • Yazılan ve çizilenler doğrultusunda ben de satın almayı düşünüyorum. Teşekkürler :)
  • Şuan 2 dolar steamde kendime ve arkadaşıma alayım bir bakayım şu oyuna x)
  • 4 tane card var ne işe yarıyor bunlar.
  • arkadaşlar şuradahttp://www.impulsedriven.com/magicka magicka 25 TL yerine 12 TL. ben aldım indirimi kaçırrmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 18 Ağustos 2013; 18:09:21 >
  • Bende bulunuyor oyun.TAKİP.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu oyunu anlamadım gitti, bc2 , crysis gibi oyunları multiplayer oynuyorum, terreria gibi oyunda bu iş daha zor ama onuda çözdüm ip felan giriyoruz, magicka full paket var, bir multi atamadım, yardımcı olabilir misiniz? (Lütfen mesajımı alntılı cevaplayın)
  • bi deneyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magicka wizard wars acayip sarınca baktım 4.5 tl ye düşmüş kaptım bir tane umarım hala oynayan vardır wizard wars çok keyifli oluyor bu daha detaylısıymış daha keyifli olur.
  • Magicka collection için alienware de %75 lik indirim kuponu var, almak isteyenler için iyi bir fiyata geliyor.
  • Magicka 2 için arkadaş arıyorum Steam nick : Anhedonibro ekleyin !
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.