Şimdi Ara

Co-op'lu mükemmel zevkli oyun Magicka (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
23.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Torrentten indirdim ama oyuna girdim looading ekranından sonra oyun kapanıyor

Çalışan korsan olarak oynayabileceğimiz bir link varmı

skidrow update 7 ile sadece bu update i kullananlar ile (kaldı mı bilmiyorum) oynayabilirsiniz

ama oyun zaten çok ucuz ve online desteği de varken bence kaçırmayın derim, steam ile gerçekten çok kolay...

Hacı sadece merakdan oyunu oynayacağım

Hoşuma giderse tabi alabilirim.Tşk ederim
  • Korsan oynamak yerine, ingilizcen varsa yeterli, direk şu videoyu izle.
    Adamın anlatışından sonra direk gidip almıştım ben oyun çıktığında.
    Hiç pişman olmadım.

http://www.youtube.com/watch?v=g_XP9OBWGKo
  • steamden demosunun indir beğenirsen alırsın
  • update'leri çıkıyo oyunun ben en son update 22'yi indirdim ama bi sorun var.. oyunu yönetici olarak çalıştırmam gerekiyo çünkü normal başlattığımda level bitirince oyun kendi kendini kapatıyo.. nedenini anlamadım.?
  • bide oyundaki yaratıkların dilini anlamayan arkadaşlara söyleyeyim: bi arkadaşın dediğine göre iskandinav dillerinin karışımı olan 3 dilin birleşimini kullanıyolar..
  • Steamden oynamak isteyen varsa bana özel mesaj atsın. Yeni aldım oyunu ve çok beğendim 2-4 kişi oynamak çok zevkli özellikle.
  • 2D RPG oyunlarını çok severim. 25dolara complate pack alınır.
  • steam'in en kötü yanı aldığın ürünün her zaman daha ucuz bir fiyatı oluyor

DLC ler dahil complete pack 10 dolara satıldı temmuz başında..
  • Oyun steam'de indirimde.
    Sadece magicka 5 dolar, tüm dlcler ile 12 bir şey.
    Bu fiyata kaçmaz.
  • arkadaşlar ben bu oyunun demosunu indirdim fakat problem var ekranda sürekli yanıp sönüyo gibi hareket var.

birde magicka demoya tıkladığımda Performing first time setup : Installing Microsoft .net framework diyor ve yarım saattir bu ekranda hiçbir ilerleme yok. fakat buna cancel diyip tekrar tıklayınca oyuna giriyorum ama ekranda deli gibi yanıp sönme efekti var. tıklayarak oyuna girdim o büyülerin öğretildiği mahzene oralarda hiç problem yok gayet sorunsuz çalışıyor. ama ana menü problemli
  • Arkadaşlar beraber steam üstünden oynamak isteyenler mesaj atsın etrafta hiç şifresiz oyun bulunmuyor neredeyse
  • ben bütün paketi aldım dlclerin hepsini ama hala dlcleri alınabilir gösteriyor bir hata mı oldu acaba??
  • hiç oda bulamıyor steamdan ekleyelim birbirimizi

Steam ID: Malion

her zaman beklerim

bu kadar aptal bir iş görmedim daha 1 kere bile online oynayamadım. bütün odalar şifreli. zar zor buluyosun bir tane loading yapıyor oyun başlayacakken atıyor masa üstüne hayde ne bir hata mesajı var nede başka bir şey resmen para çöpe gitti. steamdan para iadesi istemenin bir yolu yok mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertblade -- 17 Eylül 2011; 1:07:27 >
  • Odaların şifreli olmasının sebebi, insanların kendi arkadaşlarıyla oynamak istemesi olabilir.
    Biz de öyle yapıyoruz açıkçası, arkadaşlar arasında daha eğlenceli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

hiç oda bulamıyor steamdan ekleyelim birbirimizi

Steam ID: Malion

her zaman beklerim

bu kadar aptal bir iş görmedim daha 1 kere bile online oynayamadım. bütün odalar şifreli. zar zor buluyosun bir tane loading yapıyor oyun başlayacakken atıyor masa üstüne hayde ne bir hata mesajı var nede başka bir şey resmen para çöpe gitti. steamdan para iadesi istemenin bir yolu yok mu??

Arkadaşım ekliyorum

Steam ID: birincilikteli

fırsat buldukça oynamaya çalışırım
  • Beni de eklerseniz sevinirim

Steam ID: Aeron59
  • ikinizide ekledim
  • multiplayer demo nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

multiplayer demo nasıl?

demoda multiplayer yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.