Şimdi Ara

Co-op'lu mükemmel zevkli oyun Magicka (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
23.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemreserpal

http://store.steampowered.com/sale/magicka_sunday_paradox

Alınan her şey gün gelip daha ucuza bulunabildiği için steamden nefret ediyorum
  • Facebook'taki resmi Magicka sayfasından.

Co-op'lu mükemmel zevkli oyun Magicka

Resmin altına yaptıkları yorum:
    "You didn't think we've spent all these months just making small robe DLC's right?"
  • hocam oyuaun torentini indirdim 2 kere ayrılinkten başka torentdenama simgeye tıklıom amgicka çalısmayı durdurdu :8
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

hocam oyuaun torentini indirdim 2 kere ayrılinkten başka torentdenama simgeye tıklıom amgicka çalısmayı durdurdu :8

Magicka orijinal oyunda bile pek stabil değil, korsanda çalışmasını bekleme.

Oyun bugünlük steam'de 2,5 dolar. Tüm dlcler ile birlikte 6 dolar.
    Almanı tavsiye edeceğim ben.
  • Gidip bir yerden korsan dvd sini bulup satın almaktan bile ucuz

Almanızı tavsiye ederim, 2.5 dolar hiçbir şey...
  • PSN +'dan bedavaya indirmiştim tam sürümünü ama ne yazık ki düzgün oynayacak adam bulamadım o zamanlar bu konuda yoktu sildim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

multiplayer demo nasıl?

demoda multiplayer yok

bende sonradan öğrendim ki local multiplayermış
    homefront'a devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

hocam oyuaun torentini indirdim 2 kere ayrılinkten başka torentdenama simgeye tıklıom amgicka çalısmayı durdurdu :8

Magicka orijinal oyunda bile pek stabil değil, korsanda çalışmasını bekleme.

Oyun bugünlük steam'de 2,5 dolar. Tüm dlcler ile birlikte 6 dolar.
    Almanı tavsiye edeceğim ben.

para var biz indirmioz (K.Kredi kartı yok Malesef İmza)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 20 Eylül 2011; 20:41:08 >
  • oynayanlar benide eklesin
    ayrıca bir şey soracağım online iken ölen arkadaşımızı nasıl diriltiyoruz. az önce 4 co-op yaptım bir ben sağ kaldım ama elemanları diriltemedim.
  • iniyor şu an steam'den birazdan konuya bakacam iyice anlaşmaya çalışcam
  • sadece magicka var bende dlcleri almasam çok sey kaybeder miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

sadece magicka var bende dlcleri almasam çok sey kaybeder miyim

ben ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum

oynayacak kimse var mı? pek çözemedim de ben online kısmının oynama mantığını
  • Paraya kıyıp almadım.
  • ben de alacaktım ama milyon tane dlc'si var diye almadım. nefret ediyorum haftada dlc çıkan oyunlara. keza sanctum ve dungeon defenders da aynı feçes.
  • Ben aldım oyunun complete paketini 6,25 e. Güze oyun ama el-göz koordinasyonu istiyor çok. Multi deneyeyim dedim hiç bir server a giremedim. Hep oyun başladı diye hata mesajı alıyorum. Buradan birileri ile oynamak nasip olur inşallah.
  • oyunlara giremiyorum doğru düzgün
    listede çoğu zaman bi iki oyun oluyor ya da hiç oyun olmuyor sizde de öyle mi acaba?
    yoksa sorun bende mi
  • bu oyunu ilk yüklediğimde sorunsuz oynayıp oyun bitirmiştim işletim sistemim ozaman windows xp sp3 dü.aynı bilgisayara windows 7 64 bit yükledikden sonra denedim malesef çalışmadı.oyunun exe sine tıkladımmı hata veriyor yönetici olarak çalıştırdım gene olmadı.
  • beyler ben full oyundan ındırdım bendede hata verdı fulloyunun sıtesınde arastırdım sorun cozuldu uyumluluk sorununu gıder falan dıyın calısıyor bende ole cozuldu yada çalıştır komutundan bişiler yazarak yapıodukda fulloyundan arastırın.
  • peki bu updatelerin hepsini mi kuruyor yoksa son update hepsini kapsıyor mu?
  • oynayacak yokmu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.