herkes id sini eklerse daha iyi olur. Oynayacak kişi sayısı artar. ID: tam35lee
ID:Agent.47
id: birincilikteli
ya serverlarda doğru düzgün kimseyi bulamıyorum var mı oynamak isteyen şu anda?
ID: MeYoRebellion Battlefield Bad Company 2'nin inmesi bittiğinde oynarız.
Merhaba herkese,
Bir sorum olacak. Şimdi ben bu oyunu pvp için oynamak istediğimde hangi paketleri almam gerekli steam'den? Yoksa sadece magicka yazanı (6.9$ olan) alsam yeterli olur mu? Diğer ek paketler pvp yapmak için gerekli mi?
teşekkürler...
Steam ID: haplo84
checkpoint olayı adamı deli ediyor. öldün mü en baştan başlıyorsun. bide daha multiye giremedim 3 tane server çıkıyor 3 üde şifreli
oyun cidden süper
multide gerçekten az server var, ama steam üzerinden birbirimizi ekleyerek oyun zamanları ayarlayıp magicka party ler kurabiliriz. hatta ilk mesajın sahibi bir liste oluştursa güzel olabilir aslında..
Update.24 çıkmıştır.
Steam ID imzamda.
Oyun RPG değil yanlız..Hatta bu konuda şakalarıda var oyunun kendi içinde.
quote:
Orijinalden alıntı: gultufan
Merhaba herkese,
Bir sorum olacak. Şimdi ben bu oyunu pvp için oynamak istediğimde hangi paketleri almam gerekli steam'den? Yoksa sadece magicka yazanı (6.9$ olan) alsam yeterli olur mu? Diğer ek paketler pvp yapmak için gerekli mi?
teşekkürler...
up
Sadece oyunun kendisi pvp için yeterli. DLC'ler farklı haritalar, kıyafetler vs ekliyor sadece.
arkadaslar yok mu oynayan?
Güzel bir oyuna benziyor.Not ettim.
chapter 6 return of the wizard. yahu bu ne biçim bi bölümdür. 2 gündür uğraşıyorum geçemedim. inanılmaz zor. son canavara geliyorum tam geçicem, ölüyorum en baştan başlıyorum. böyle saçma bişi görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: cemreserpal
Sadece oyunun kendisi pvp için yeterli. DLC'ler farklı haritalar, kıyafetler vs ekliyor sadece.
Oyunu aldım Steam'den fakat oyunun içindeki menülerde pvp diye birşey görmedim. Acaba update mi etmem lazım oyunu? eğer öyleyse nasıl. Yardımlarınızı rica ediyorum.
teşekkürler...
Steam'den alınan oyunlar zaten otomatik olarak güncellenir. Ekstra bir şey yapmanız gerekmez.