Şimdi Ara

Co-op'lu mükemmel zevkli oyun Magicka (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
23.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Al PaC

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bende başlangıçtaki hikaye kısmı ingilizce (Ses ve yazı) ama oyunda konuşmalar sanırım almanca yazılar ingilizce..normal mi oyun mu böyle yapılmış?

Oyunu kuzeyli abiler yapıyor. Almanca değil, Nors dili, isveçce de diyebiliriz. Normal yani. Birazcık da kendi emeklerini yansıtmak istemişler sanırım.

indirdiğim sürüm mü sorunlu acaba dedim ben de
  • oyunu yüklüyorum yükledikden sonra 3 yükleme seçeneği daha cıkarıyor (net framework-dx )bunlarıda yükleyince bilgisayar birdaki açılışında açılmıyor.durmadan reset atiyor kendine.oyunu tekrar yükledim tüm framework updatelerini 2.0 dan 4.0 a kadar yaptım.bu seferde exe sine tıklayınca oyunu açmıyor hata veriyor bu sorunu yaşayıpda çözen varmı ?
  • oyun çok güzel fakat bazı yerlerde fena kasıyo.yürürken takılıyo.oyunun performansını arttıracak bişeyler biliyormusunuz?.oyun 1.2 de şuan patchleri yüklesem performans artarmı?özellikler 8400 gsm nvidia 2gb ram 2.10 ghz
  • Gayet zevkli bir oyun olmuş fakat şu an için Coop/Mp kısmı çok sorunlu, yamalarla düzeltirlerse çok daha eğlenceli olur.
  • Bunu kuzenle oynayabiliriz.

Mesajım bulunsun
  • Oyun Çok Sardı. Önce Sulayıp Sonra elektrik verince süper oluyor millet. Ardından Dondurup taşı beyinlerine verip etrafında da bir Nova fire-stone yaptıktan sonra yaratık falan kalmıyor ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 31 Ocak 2011; 10:58:24 >
  • Oyunda bulabildiğim en iyi kombo: qfsaaa
  • ASR hepsine gider :) Tabi çeşitlendirmek mümkün. Thunderbolt çok iyi ama nereye attığınıza dikakt etmek lazım çünkü tek seferde 7500 vuruyor. :) Oyun şu an 1.3.3.3 ve bu akşam yeni yama gelecek deniyor yapımcılar tarafından. Saat 9 a doğru ve ya sonrasında steam üzerinden yayınlanabilir. Sürekli bişeyler düzeltiyorlar bakalım ne zaman sorunsuz hale gelecek. Yeni şikayet konusu ise oyunun çok fazla bağlantıya ihtiyaç duyması. Örneğin adam başı yaklaşık 30-35kb/s veri transferi yapıldığı ölçülmüş. Adam akıllı 1mbit( max 88-90kb/s) bile upload veremeyen tt net ile 2 veya daha fazla kişi ile oynanmak istendiğinde zorluklar çıkması, lag olması da son derece doğal. Steam forumlarında da benzer şikayetler mevcut. Bunun üzerinde de çalışmalara başlamışlar. Starcraft 2 de bile ortalama 10kb/s veri transferi olurken böyle bir oyunda bu kadar veri transferi olması gerçekten şaşırtıcı. Örneğin başka bir rpg action tarzı olan Titanquest de bu oran Magicka nın 20 de 1.

• en iyi dps: sfqfqaa
    yani : (arcane + fire + water + fire + water + lightning + lighning) içler dışlar çarpımıı =( arcane + steam + steam + lightning + lightning)

oyunda 2sub element var bunlar steam ile ice. steam = fire + water. ice : water + cold (colddu sanırım)
  • Rüzgarı nasıl kullanıcaz bilen var mı :)
  • Oyun çok güzel ama o seslendirme nedir öyle ? Resmen oyundan soğudum kabile dili gibi.
  • hemen bakmam lazım x)
  • patchlerle baya duzelmis, kuzenle challengeda wave 18e kadar sorunsuz oynadik, adventure da oyleydi simdilik :)
  • Hediye etmenize gerek kalmadı arkadaşlar, oyun var artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 2 Şubat 2011; 2:56:18 >
  • demoyu bi denemek lazım..
  • En yüksek area damage vuran qfqfasf 2700 vuruyor sanırım. Yalnız qr imba olmuş, yetiler hariç her şeyi dondurabiliyorsun.
  • güzel combolar paylaşıyım sizle:
    drqrqrqrq : 9k vurmuşluğum var bosslarda çok işe yarıyor
    srqrqrqrq : alan 1k civarı vuruyor biraz basılı tutup atın ama
    fqfqaass : en iyi saniye başı hasar veren magick
  • Oyun artık var arkadaşlar bende.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197992208145

Steam ID: MillenniumDH

ekleyin, istediğiniz zaman oynayalım
  • steam haricinde hamachi gibi baska programlarla oynanabiliyor mu online olarak bilen var mi?
  • Türk oyuncu sayısı nasıl? Eğer tr oyuncu sayısında artış var ise alacağım oyunu yoksa alıp lag ile birlikte gavurlar ile oynamanın anlamı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.