selam arkadaşlar bir sorum olcak sizlere bilgisi olupta yardımcı olcak arkadaş olursa sevinirim
coaxial çıkışlı ses kartı arıyorum optik tercihimdi amamalesef uygun değil elimdeki sisteme pc yi ev sinema sistemime bağlamak istiyorum hali hazırda bir ses kartım var eskide olsa işime yarıyordu ama win7 geçmek zorundayım elimdeki ses kartı (zoltrix nightingale pro 6) windows7 desteklemiyor öenerebileceniz coaxial çıkışlı ses kartı varmı yada unutayımmı şimdiki ses kartları hep optik çıkışlı oldugundan zahmet edip okuyan cevaplıyan olursa tşk ederim ...
eğer bulabilirseniz istediğiniz bunlar gibi birşey sanırım.
bulması zor anca 2 ci el kulnana birisi satacakta öle koaksiyel çıkışlı ekran kartı yapan kalmadı gibi
o kabloyu nerden temin ederim bir link verirmisiniz satışı olan mümkünse
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_YAMYAM
quote:
Orijinalden alıntı: ayhanx54
o kabloyu nerden temin ederim bir link verirmisiniz satışı olan mümkünse
Bir tamirciye özel olarak yaptırmanı tavsiye ederim. Çünkü bağlayacağın ses sisteminin uçları da önemlidir. Uygun uzunlukta 50 ohm kablo temin edip jaklara lehimletirsen çok ucuza temin etmiş olursun.
anladım arkadaşım tşk ederim şu an kullangım kablo bu çokta memnunum ama ses kartı win7 desteklemediginden mecbur win7 destekli kart bulmam lazım