Şimdi Ara

Coca-Cola 2.5 Litre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

quote:

Orjinalden alıntı: nanuk355

günde 3 4 litre ıcerım hala bi fark yok

sende mide denen bir şey kalmamıştır hocam.

sorma bu sene cok çekmeye basladım acısını yavas yavas cıkıyo ama bırakamıyomda
  • benimkinin tadında da bir değişiklik yok.Sen son kullanma tarihine bak bence
  • böcek varmış içinde böcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

2.5lt koladan tat olarak perfonmans beklemeyin bence

Ne ilgisi var 1lt daha mı tatlı? İkisinede aynı makinalardan dolum yapılıyor sonuçta.
  • kırmızı kapaklıysa farklıdır hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

2 yıldır sürekli hergün okulda pepsi eve gelirken kutu coca-cola marketin oradan geçerkende 2.5 lt coca-cola alır içerdim şaşmazdı hatta abarttığım günler bile olurdu ama 2 haftadır içmiyorum huzurluyum

Forever Cappy %100 meyve suları

bak meyvesuyu konusunda aynı görüşteyiz.Kolayı severim fakat meyvesuyunun yeri çok farklı.Hele buz gibi olucak.Kayısılısına bayılıyom

• quote:

Orjinalden alıntı: DFurkaNH

quote:

Orjinalden alıntı: punısher17

2 yıldır sürekli hergün okulda pepsi eve gelirken kutu coca-cola marketin oradan geçerkende 2.5 lt coca-cola alır içerdim şaşmazdı hatta abarttığım günler bile olurdu ama 2 haftadır içmiyorum huzurluyum

Forever Cappy %100 meyve suları

bak meyvesuyu konusunda aynı görüşteyiz.Kolayı severim fakat meyvesuyunun yeri çok farklı.Hele buz gibi olucak.Kayısılısına bayılıyom

Kırmızı Meyveler/Elma-Kiraz/Kayısı-Üzüm/Şeftali arada yaşamaktif miydi aktifyaşam mıydı o seriden alıp içiyorum hocam aynen buz gibi olacak şişeden takılacaksınKolayı bıraktım artık mutluyum

• quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

son yıllarda coca colaya alkol katıldı söylentileri çok ça dillerde hintli araştırmacılarda bunu tespit ettiler ve amerikalılardan formülünü açıklamalarını istemişlerdi onlarda açıklamaışdı bildiğim kadarıyla eskiye göre tadı çok değişdi sertleşdi. eskiden terli terli buz gibi colayı içerdik şimdi ise midemi acayip bozuyo.

hintli araştırmacılar kim oluyo ya
  • artık kola içmiyorum ve acayip farketti. en iyisi su.
  • LE COLA FOREVER
  • coca colada eski tadı bulamıyorum ben de..
    biraz önce gittim pepsi aldım geldim.. artık pepsi içiyorum..
    bulmam zor oldu biraz alayı coca cola satıyor ama bi yerde buldum pepsi.
  • coca-cola dan pepsi ye mi dönülür? coca-cola formülü heryerde aynıdır. özütü dünyada iki ülkede (irlanda fransa) üretilir. ülkelerde su seker karbondioksit basılır. Türkiye deki 5 fabrikaya da seker cumra seker pancarı fabrikasından gider. bölgelerin su tadına göre tat farkı olabilir. ürün uzun süre güneste kalırsa aldıgınız yerlerdeki olumsuz ortam kosulları olursa tat kaybı olabilir.
  • Pepsi yaşatır seni peppsiii !
  • cola turka
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

LE COLA FOREVER

CHAT COLA "Sanal dostlukların başlangıcı"
  • asidi azaldı kolaların. küçükken şeker atardım içine içmek için.
    fanta'da değişiklik yok, hala çok keskin
  • Konuyla alakası yok ama birde NAZO dene bi içecek var. 2 gün tadı gitmiyor ağzından (: Ne katıyorlarsa artık içine ...
  • tek değişmeyen lezzet sprite 7up

ayrıca bizim ülkeye çok haksızlık var dünyada fantanın 24 çeşidi varken bizde 2 çeşit var. kavunlusu elmalı hatta yeşillikli olanı bile var yurtdışından gelenlerden özellikle coconut isterim mükemmeldir.

kola içmeyin meyve suyu kefir ayran için sporla ugrşan biri olarak kanınızdaki karbondioksiti artıyor cilteki ph sı bile bozuyor pankreas taki insulin kök hücrelerini yıptayor ee dolayısıyla hem daha içmek istiyorsunuz içmeyince kendinizi halsiz hissediyorsunuz bu his şeker hastalıgının işsaret eder
  • evet ben de bugün farkettim.sabah 2.5 lt coca cola aldım,1 bardak içtim ve bi daha içemedim aslında çok büyük bi fark yok ama yıllardır içtiğim kola tadında değildi sanki
  • valla yıllardır cocacola içerim ama son 2 senedir tadında değişiklik oldu kesin bir konu açmıştım hatta, bana cam şişeden tenekeye 1 litreden 2,5 litreye hepsinin tadı değişik geliyor bazen cola turka bile daha iyi geliyor böyle söyleyim sadece alışkanlıktan içiyorum cocacola marka alışkanlığı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.