Şimdi Ara

Coca-Cola 2.5 Litre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala içen var mı 2.5Litresini şahsen şu anda içiyorumda tadında değişiklik var ... var mı ?

• şu anda masamda duruyor tadı yıllardan beri aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvel_Recai

şu anda masamda duruyor tadı yıllardan beri aynı
    benimde masamda duruyor ama tadı değişik bence bir yorum yapan var mı daha ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvel_Recai

şu anda masamda duruyor tadı yıllardan beri aynı
    Evet arkadaş haklı hergün alırım cola en son coca cola aldığımda tadında bir farklılık hissettim pepsiye döndüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFarez

Evet arkadaş haklı hergün alırım cola en son coca cola aldığımda tadında bir farklılık hissettim pepsiye döndüm

Alıntıları Göster
    Hiç 2,5 almam herzaman 1lt veya 1,5lt coca-cola light alırım
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    az önce içtim bi deişiklik yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykon

az önce içtim bi deişiklik yoktu

Alıntıları Göster
    2.5 litrelerin tadı eskisi gibi değil.Gerçekten kötü oldular artık.Pepsi varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

2.5 litrelerin tadı eskisi gibi değil.Gerçekten kötü oldular artık.Pepsi varken

Alıntıları Göster
    Pepsidende şundan iğrendim

--spoiler--

Pepsi yaşatır seni Pepsi
    öğğğğğhkk

--spoiler--

• quote:

Orijinalden alıntı: By_MeaRt

Pepsidende şundan iğrendim

--spoiler--

Pepsi yaşatır seni Pepsi
    öğğğğğhkk

--spoiler--

Alıntıları Göster
    Bir ara coca colanın her türlüsü kötü olmuştu sanırım o partide hata yaptılar muhtemelen asidi çok azdı o ara pepsiye döndüm sonradan yine coca colaya döndüm ama 2,5 litre yine kötü ya 1 yada 1,5 lt alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Bir ara coca colanın her türlüsü kötü olmuştu sanırım o partide hata yaptılar muhtemelen asidi çok azdı o ara pepsiye döndüm sonradan yine coca colaya döndüm ama 2,5 litre yine kötü ya 1 yada 1,5 lt alıyorum.

Alıntıları Göster
    Fabrikası arabayla 15 dakikalık mesafede gidip sorayım mı ne yaptınız lan colaya diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Fabrikası arabayla 15 dakikalık mesafede gidip sorayım mı ne yaptınız lan colaya diye?

Alıntıları Göster
    günde 3 4 litre ıcerım hala bi fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nanuk

Alıntıları Göster
    2.5lt koladan tat olarak perfonmans beklemeyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Infectus

• quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

2.5lt koladan tat olarak perfonmans beklemeyin bence

Alıntıları Göster
    son yıllarda coca colaya alkol katıldı söylentileri çok ça dillerde hintli araştırmacılarda bunu tespit ettiler ve amerikalılardan formülünü açıklamalarını istemişlerdi onlarda açıklamaışdı bildiğim kadarıyla eskiye göre tadı çok değişdi sertleşdi. eskiden terli terli buz gibi colayı içerdik şimdi ise midemi acayip bozuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

son yıllarda coca colaya alkol katıldı söylentileri çok ça dillerde hintli araştırmacılarda bunu tespit ettiler ve amerikalılardan formülünü açıklamalarını istemişlerdi onlarda açıklamaışdı bildiğim kadarıyla eskiye göre tadı çok değişdi sertleşdi. eskiden terli terli buz gibi colayı içerdik şimdi ise midemi acayip bozuyo.

Alıntıları Göster
    2 yıldır sürekli hergün okulda pepsi eve gelirken kutu coca-cola marketin oradan geçerkende 2.5 lt coca-cola alır içerdim şaşmazdı hatta abarttığım günler bile olurdu ama 2 haftadır içmiyorum huzurluyum

Forever Cappy %100 meyve suları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 11 Temmuz 2009; 17:55:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tijani Babangida

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tijani Babangida

quote:

Noldu? Hoşuna mı gitti?

quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

Buna yaşlanmak diyoruz biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

Alıntıları Göster
    cam bardakla içerken çok şekerli gibi geliyor ama plastik bildiğin bakkal bardağiyla içince o tat

• quote:

Orijinalden alıntı: Nanuk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nanuk355

sende mide denen bir şey kalmamıştır hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

cam bardakla içerken çok şekerli gibi geliyor ama plastik bildiğin bakkal bardağiyla içince o tat

Alıntıları Göster
    2,5lukta kolanın tadı farklı özellikle acıldıktan sonra asidi hemen kayboluyor ama ekşi elma yedikten sonra cola içersen kola muhteşem oluyo özellikle bogazını yakarak geçiyo işde ben o an bitiyorum keşke kolanın asidi hep öyle olsa diyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.