Şimdi Ara

Coca-Cola 2.5 Litre (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Coca-Cola 2.5 Litre

AKAR!
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökhΛn

quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

2.5lt koladan tat olarak perfonmans beklemeyin bence

Ne ilgisi var 1lt daha mı tatlı? İkisinede aynı makinalardan dolum yapılıyor sonuçta.

+1

Ama kolada favorim fast food zincirlerindeki kolalar. Onlar cidden farklı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Zoidberg -- 11 Temmuz 2009; 20:25:18 >

• Dün Kipa Pazar kola aldım ucuz diye(2.5 lt. 95 kuruş),hayatımdaki en kötü kolaydı,şuan Le Cola içiyorum.Pepsi,Coca Cola içmeyeli epey oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sayid Jarrah

Konuyla alakası yok ama birde NAZO dene bi içecek var. 2 gün tadı gitmiyor ağzından (: Ne katıyorlarsa artık içine ...

adaya dönerken 2 ekmek bide kola alıver erzak bitti
  • kaç yıldır içtigimi hatırlamıyorum ama rahat 15 sene olmuştur kutu kolanın tadı farklı 1 litligin farklı 2.5 litreligin farklı nedenini bilmiyorum ama en güzeli kutu kola
  • 330ml lik kolanın tadı hiçbirinde yok.

Zaten kolanın kendisinde de meymenet yok o ayrı
  • Kaç defa niyetleniyorum kolayı bırakmaya.Bu sefer de diğer asitli şeylere yöneliyorum. Sanırım benim düşkünlüğüm kolaya değil asite. Ama hiç iyi etmiyoruz. İçtiğim kolalalr yüzünde 3 tane böbrek taş düşürdüm.
  • bence spirate gibisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozzié07

bence spirate gibisi yok

ratemypoo
  • zemzem kola for ever yada chat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgirgin -- 12 Temmuz 2009; 0:36:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

quote:

Orjinalden alıntı: nanuk355

günde 3 4 litre ıcerım hala bi fark yok

sende mide denen bir şey kalmamıştır hocam.

bu olayıda bir türlü anlamıyorum midenin içi asitle dolu değilmi hatta rivayete göre bir çiviyi bile eritebilecek kuvvette bir asitmiş ama bir gün abarttım yemin ediyorum su yerine maden suyu içiyordum ki onun asiti koladan fazladır + birde kola felan derken kustuğumda midemden kan geliyordu küçük küçük o günden sonra ancak yemeklerde fazla kaçırırsam maden suyu içiyorum (maden suyu dediğim bu meyveli light maden suyu değil beypazarı sert maden suyu sanki içki içiyoruz ya)kolayıda aşırı derecede azalttım aydan aya bi 2.5 litrelik işte

• evet bir değişiklik var bazen 1 litredede oluyor

ben ya kutu kola ya da camda içiyorum
  • up up up
  • Beyler Coca Cola 2.5 Litrenin Fiyatı 2.750 Lira, 1 Litrenin Fiyatı ise 1.750 Lira olmuş.
    KAç gündür marketlerde bu fiyata satılıyor.
    Büyük Alışveriş Merkezlerinde de bu fiyatla mı satılıyor bilmiyorum.
    Siz ne kadara alıyorsunuz acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_MeaRt

Pepsidende şundan iğrendim

--spoiler--

Pepsi yaşatır seni Pepsi
    öğğğğğhkk

--spoiler--

Bende bayıldım seda sayanın reklamına hergün 2 tane 2.5 litre alıp içiyoruz
  • böceği falamı kaçırdılar acaba.
  • Pepsi her zaman daha güzel.Özellikle bana kazandırdığı ipod touch,ligtv,cepbank lardan sonra
  • Valla coco cola 1 numara bence.Başka söze gerek yok.Şimdi mutfaga gidip alıyorum
  • Arkadaşlarla her gece dışarı çıkarız ve her zaman da 2,5lt kola alırız.Bir haftadan beri Cola Turka 3lt daha ucuz diye onu alıyorduk çok kötü geldi tadı en sonun da dün 2,5lt Coca-Cola aldık eski tadını bulamadık.Belki de Cola Turka içmekten oldu ama bize de eski tadı gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.