Şimdi Ara

COCA COLA ZERO HAKKATEN ŞEKERSİZ Mİ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
37.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

Kola sağlığa zararlıdır arkadaşlar içmeyin içtirmeyin.

hay sağlığına
  • Buradaki zeka küpü arkadaşlara sesleniyorum.Madem bukadar zararlı bu cola.Neden dava açıp trilyoner olmuyorsunuz ? ya siz salaksınız,yada coca-cola salak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

ne içelim sağlıklı olanlar neler?

Limonlu maden suyu için en sağlıklısı.
  • DubSteq kullanıcısına yanıt
    Hemen cevap vereyim dostum.Konuda cahilce bilgiler uçuşuyor.Vücut sen bunu içince insülin salgılıyor diyeceksinki bu şeker değil ki,öyle bakarsan ekmekte şeker değil mantııken,fakat öyle değil,servisimde yatan hastalardan bilirim,tıbbende olay budur kalori falan filan hesaplamaya kalksan hesaplayamassın,vücuduna ne kadar çok insülin salgılatırsan o kadar hasta olursun o kadar kilo alırsın.Günümüzün modern ismiyle insülin direnci oluşur.Buda seni diyabet hastası yapar.Sonuç olarak Zero da Düz'üde insülin salgılatır ve vücudun hormonal dengesini bozar ve insülin direnci oluşturur.Kilo alıp verme olayıda kalori ile değil 1990 larda keşfedilen leptin hormonu ile ilgilidir ne kadar salgılatabildiğinle ilgili.

Ek olarak günde yarım kilo tereyağı 15 yumurta 700-800 gram et yerim.1 yıldır unlu mamül ve hiç bir şeker türü kullanmadım.(meyve sadece çok ağır idman günlerimde 1 tane muz) 1.83 80 kg yim Fitness yapıyorum.

2.Ek : Siz diyet kola diye içtiğiniz meşrubatlarda vücut bir anda insülin salgılamya baslıyor ve insülin değeriniz pick yapıyor.Yani bir anda aşırı yükseliyor ve kısa sürede aniden dip yapıyor hemen acıktırmaya ve daha çok yemenizi sağlıyor.İçmeyin şunları mis gibi ayran için mis gibi maden suları için, ekmek yemeyin şeker yemeyin unla yapılan her şeyden kaçın. Vücudunuza İnsülin salgılattırıp erken yasta hasta olup ölmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzuroDeath -- 30 Ağustos 2017; 5:33:21 >

• Hocam zamaninda aratsirmistim ama suan adini unuttum. Zero kolanin icinde sekerden cok daha zararli bir madde var sekerli tadi saglamasi icin. Zaten diyette olan biri o koladan da icmemeli cunku nefsini koreltiyim derken cani tekrar bu tip seyler cekmeye baslayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.