Şimdi Ara

Cocu'nun üstüne gitmeyin suç Yönetim ve Comollide

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cocu Fenerbahçeye gelirken vaatler verilmiş ama yönetim bu vaatleri yerine getirememiş

Bunu nereden anladık yönetim Cocuya vaat vermeseydi ve bu sonuçlar alınmış olsaydı çoktan yollanırdı yönetim suçun kendinde olduğunu bildiği için hala yollamadılar

• suç 25 ali koçta 25 comolli de 50 cocu da. maçı izlemedin herhalde. yeni hoca gelse bu kadar uyumsuz, organizasyonsuz, defansı boncuk gibi sağa sola dağılan iletişimsiz bir takım anca bu kadar olur.

adam temmuz'dan beri takımın başında. oynan oyuna bak. 1. bölge ile 2.bölge arası felaket ötesi. bomboş. daha aynı topa müdahale edicem diye çarpışıyorlar
  • Madem istediği kadroyu eline veremeyecektik neden hoca değiştirdik ? İyi kötü oturmuş bir düzen vardı. 2-3 takviye ile şampiyon olur ve Uefa'da iyi yerlere gelirdik. Belki CL'ye kalırdık kim bilir ?
  • cocu günah keçisi comolli ise "teknik direktör, oyuncu ajanı, sportif direktör, takım menajeri, futbol direktörü" diyorsun. bir insan kendisini o kadar ezdirmez. ben de diyorum ki %99 başkan hatalı. geri kalanı ister paylaştırın isterseniz cocuya verin ya da comolli' ye. başkan comolli' ye sopa gösterir. comolli de cocu' ya cocu da futbolculara. futbolcular da taraftara gelsin mağlubiyetler, puan kayıpları..
  • eldeki kadrodan %10 bile verim alamıyor böyle hoca mı olur ? takımda kaos var resmen kimse nerede duracağını bile bilmiyor
  • suç senin parmaklarının altındaki klavyede
  • Daha önce de yazdık:

Süper lige gelen çoğu yabancı tdler bu ülkeden mutlu son ile ayrılmadılar. Kendi ülkelerine teneke ile gönderildiler.

Zico, Daum, Lucescu, Gerets gibi istisnalar da dahil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

suç 25 ali koçta 25 comolli de 50 cocu da. maçı izlemedin herhalde. yeni hoca gelse bu kadar uyumsuz, organizasyonsuz, defansı boncuk gibi sağa sola dağılan iletişimsiz bir takım anca bu kadar olur.

adam temmuz'dan beri takımın başında. oynan oyuna bak. 1. bölge ile 2.bölge arası felaket ötesi. bomboş. daha aynı topa müdahale edicem diye çarpışıyorlar
    Her maç farklı bir kadro ile hocalardan bir yol olmaz.. öncelikle bir tane ilk 11 belilemek ve onu oturtmak gerekli.. sürekli değişen kadrolarda takım oturmaz.. Futbol takım oyunudur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.