Şimdi Ara

Çocuğun biri sürekli sataşıyor ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
17.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende 9.sınıfa giderken bi mal sataşıyodu bizim sınıftan. güzelce bi döwdüm sınıf ortasında kan çıktı bıraktım. müdür yardımcısı geldi aldı ikimizide bi güzel ikimizi döwdü disipline giderken direkten döndük . o günden sonra çocuk karışmadı sene sonunda özür diledim oda diledi barıştık. şimdi 11. sınıf çocuk tekrardan bulaşmaya başladı yine kapıştık öbür ders ben disipline gitmemek için müdür yardımcısına söyledim konuştuk hallettik yarın korktun mu dedi yine daldım. bu sefer müdür yardımcısnın karşısında haksız oldum yine ikimiz dayak yedik halada ufak ufak bulaşıyo öldürücem en sonunda katil olmaya meyilliyim zaten. Sen git müdür yardımcısına şikayet et karışırsa yine çıkışta döw
  • Konu Dışı Muhteşem Ya Hangi Tartışma Kavga Olayına Baksam Bizim Konu Dışından Dayak Yiyen Yok Hepsi Bruce Lee. Arkadaşım Ayrıca Senin Ağzın Laf Yapmıyor mu Sen de Laf Sok. Yukarıda Bi Arkadaşın Dediği Gibi Hocanın ve Sınıfının Önünde Uyar.
  • öldürüp çöpe at
  • boynunu kır
  • quote:

Orijinalden alıntı: öglena

boynunu kır

oha yok satırla kafasına uç
    önce güzellikle konuş eğer dinlemese kafa başta olmak üzere bütün türk usukü uçuş yöntemlerini kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: öglena

boynunu kır

sonrada çöpe at eski yöntemdir heryerde işler
  •  Çocuğun biri sürekli sataşıyor ne yapmalıyım?
    biber gazı

http://www.askerinyeri.com/askeri_malzeme-164-nato-biber-gazi.html
    10 tl
     Çocuğun biri sürekli sataşıyor ne yapmalıyım?

- Gaspçıya , tecavüzcüye , apaçilere aman vermeyin !Ailenizin ,eşinizin , dostunuzun ve kendi hayatınıza değer verin ! İnsanlıktan nasibini alamamış insancıklara boyun eğmeyin

- Nato biber gazı ile artık uzak doğu dövüş teknikleri için kursa gitmeye gerek yok.Tek yapmanız gereken göz yaşartıcı biber gazını kötü niyetlinin yüzüne sıka bildiğiniz en yakın mesafeden sıkın.

- Bu süreden sonra artık kendi sağlık güvenliğiniz için olay mahallinden uzaklaşın ve derhal 155 Polis İmdat'ı arayın.

--------------------------------------------------------------------------------

Şehir yaşamında karşılaşabileceğiniz gasp ve tacize karşı kendinizi emniyete alınız.

Göz yaşartıcı biber gazı spreyi ile artık yaşam daha hür ve emniyetli ve kullanımı çok kolay.

1 metreden daha uzaktan tinerci, gaspçı ve tacizcilere karşı kullanabileceğiniz bu sprey 8,5 cm yüksekliğinde ve 3,5 cm çapında.Çantanız ve cebinizde roll-deodorant gibi taşıyacağınız bu korunma spreyini kendi emniyetiniz için mutlaka yanınızda bulundurunuz.

Nato Biber Gazı (Spray) Göz Yaşartıcı sprey -

--------------------------------------------------------------------------------

Biber Gazı Hakkında Bilgi

- 40ml lik sprey tüp
    - Çantada ve cepte kolay taşınır
    - 6 cm x 2cm ebatında, 100gr ağırlığındadır.
    - Ozon tabakasına zarar vermez
    5 metreye kadar etkili.
    -8,5cm. boyu sayesinde çanta ve cepte kolay taşıma.
    -Göz yaşartıcı spreyler tehlikeli durumlarda karşınızdaki kişiyle temasınızı gerektirmediğinden giderek en çok tercih edilen savunma aracıdır.
    -Kullanım sırasında saldırgandan 1 metre mesafeye ihtiyaç vardır. Sprey 5 metreye kadar etkili olacaktır.

Üretim yeri Almanya - Nato Biber Gazı

-Yüksek konsantrasyonlu ve anında tesirlidir
    -Kullanımı hızlı pratik ve kolaydır.
    -Biber Gazı Hakkında Genel Bilgiler
    -Biber Gazı saldırganın gözüne/yüzüne doğru sıkılır. Saldırganın gözlerinin geçici olarak kapanmasına ve görmemesini sağlar.
    -Yaklaşık 45 60 dakika süresince saldırgan etkisiz hale gelir. Bu sürenin sonunda kalıcı bir zarar vermez.
    -Biber gazı %10 oranında Oleo Capsicum Biberinden imal edilmiştir.

Bu madde evde gıda olarak kullandığımız kırmızı biberdir.

-Biber gazı tüp içerisinde senelerce etkisini yitirmez.
    -Herhangi bir son kullanma tarihi yoktur.
    -Biber gazını rüzgara karşı sıkmayınız. Kapalı yerlerde kullanmanız durumunda gaz kısa sürede oda içerisinde
    yayılarak oda içerisinde herkesi etkileyebilir.
    -Spreye maruz kalan kişi en az 15 dakika süreyle etkisiz kalacaktır.
    -Spreyin içindeki madde,temas ettiği yüzeyde müthiş bir yanma hissi uyandırır.

yada
     Çocuğun biri sürekli sataşıyor ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 27 Nisan 2010; 1:51:29 >

• Hemen gidip de dalma yoksa sen haksız duruma düşersin.O sana laf sokunca sen çok daha ağır bir laf sok.Sonra sen laf sokmaya başla bir süre baktın dikleniyor o zaman dalarsın
  • Mal mısın de ? Yeter. Ciddi Ciddi, olmadı tam konuşmaya başlayacakken 32 dişini göstererek öküz gibi gül.
  • onun istediği o, kavga etmek. böyle tipler kendini dövdürene kadar uğraşır, sonra yine uğraşır. eğer onla ilgilenir ve söylediklerine tepki gösterirsen, onun yaptığını tastiklemiş olursun. hiç umursama, hatta ne diyorsa, kabul et kendin de ekle üzerine, san "salak öyle olmaz mı" dedi, "harbi ya salağım iştee, kavrayamadım yine" gibisinden cevaplar ver gül ve geç. birilerinin üzerinden dikkat çekmeye çalışıyor, sen onu yok sayarsan hayatı kayar ciddiyim 25 (vay anasını 2 aya 26 olacaz) yaşında kazık kadar bir abin olarak söylüyorum. üniversitesi, işi gücü derken,, ne adamlar gördük senin yaşında biri vardı bana musallat olan, kavga ettim daha 2. saniyede ekürisi geldi, birgüzel dayak yedim, sonra bende 3 kişi gidip dövdüm. çözülmüyor kavga ile.

• Yumruğunla öldür
  • yanına ufak bi dikiş tutmaz bıçak al git okula sana sataşmasını bekle baktın iyice üzerine geliyo irden şiddetle bağır ve cebinden bıçağı çıkar ama sakın sokma sadece çıkar ulan seni gebertirim yeterrr diye bağır bak nasıl kaçıyo çünkü aynısı benim başıma geldi eminim işe yarayacaktır mutlaka dene
  •  Çocuğun biri sürekli sataşıyor ne yapmalıyım?

cemaaaaaaaallllllll
  • Okul çıkışı dal Ama senle bi dahaki uğraştığında bilader bu okulun çıkışıda var diyip gözdağı ver önce,gene devam ederse döversin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

bi beyzbol yanına sopasıyla git, çocuğa yanaş ve "agaçtan yaptım, al" de. büyük ihtimalle şaşıracak ve sopaya doğru yönelecektir. tam yaklaşmışken sopanın tersiyle çocuğa bi tane geçir, yerdeyken de bikaç tane vur.

çocuk güçlü bi tipse biber gazı al, yine beyzbol sopasının yanına çek, tam yaklaştığında gazı sık, giriş.

bunlar işe yaramazsa ben senden çok hoşlanıyorum, kasların, vücudun müthiş falan de, hoşlandığını göster, gözünün akını göremeyecek şekil uzaklaşacaktır senden zaten.

bi beyzbol yanına sopasıyla git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşini bitir Jo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_karaca_x -- 4 Ocak 2015; 22:41:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.