|
Bildirim
|
öncelikle tüm forumdan kullanacağım dil için peşinen özür dilerim,
bak şimdi; istediğin malı satmakta sen nasıl özgürsen alıcı da malı almamakta özgür, işini düzgün şekilde yapmaya çalışan bir insana ettiğin bunak şerefsiz vb hakaretleri geçtim gözüme bir kürt diyişin ilişti, aslen çerkesim fakat bu aşağılama tarzı konuşman beni rahatsız etti, sana insanların kökenleri hakkında saçma sapan yorum yapma hakkını kim veriyor? çocuğun adresi var vb tehditvari konuşmuşsun madem var sende iletişim bilgisi gönder bana da şu usta ile de bir ben iletişime geçeyim bakalım, hadi bekliyorum görelim seni |
Buharkentli demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Ben o çocuk değilim. Fakat senin gibi tiplerden sıtkım sıyrıldı araç satarken. Seni şu an o tiplerin yerine koyup yazıyorum. Yazdıkça rahatlıyorum ![]() Karşında muhatabın yok, boşa sıktığın beddua bir yere gitmeyecek. Senden de bir halt olmaz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 26 Mayıs 2018; 11:14:47 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 26 Mayıs 2018; 11:51:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 26 Mayıs 2018; 11:52:46 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 26 Mayıs 2018; 12:15:59 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buharkentli -- 26 Mayıs 2018; 12:8:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 26 Mayıs 2018; 12:11:39 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 26 Mayıs 2018; 12:28:3 > |
|