Şimdi Ara

Çocuğunuzun nerede olduğunu gösteren denetimli akıllı saat: TCL MT42X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Teknolojinin özellikle akıllı telefonlarla hayatımızda doldurduğu yer adeta "inanılmaz". Ancak çocuklar söz konusu olduğunda bu inanılmazlık beraberinde inanılmaz kaygıları da getiriyor. Çocuğunuza bir cep telefonu verip onunla doğru şekilde iletişim kurup bağlantıda kalmak sanıldığından daha zor. Tam da bu noktada giyilebilir teknoloji imdadımıza yetişiyor. Ürettiği çocuk akıllı saatleriyle uzun süredir önde gelen markalardan olan TCL'in (daha önce Alcatel) yeni modellerinden biri olan MoveTime MT42X'i kıdemli baba (!) teknoloji editörlerinden Cem Sünbül, genç editörlerimizden Özgür Eroğlu ile birlikte anlattı. Bu akıllı saat ile neler yapabilirsiniz? Çocuğunuzun gerçek zamanlı konumunu takip edebilir, sesli ve görüntülü görüşmeler yapabilir, oluşturduğunuz okul gibi güvenli bölgelerden çıktığında bildirim alabilir ve kısıtlayabileceğiniz özellikleriyle akıllı telefon vermek yerine bu giyilebilir teknoloji ürünü akıllı saati verebilirsiniz. SIM Kartlı bu akıllı saatin kullanım alanları ve özelliklerini videomuzda ayrınıtlı olarak bulabilirsiniz.

• Alma gafletinde bulunduk, çok kötü bir saat.Çok sorun çıkarttı, hakem heyetiyle uğraş vs en sonunda iade edip wiky marka çocuk saati aldım

Hiç tavsiye etmiyorum

• Evet Bu saat hiç dedikleri gibi değil? tam konum canlı takip kesinlikle yapmıyor. Ancak eve veya okula vardığında saati kolundan çıkarıp masaya veya dolapa koyulduğunda tam konum gösteriyor hareket halinde asla tam göstermiyor. Asla alınacak bir ürün değil? Biz aldandık. Almak isteyenler aldanmasın. İlla alacam diyorsanız biz de sata biliriz. 1.500.-TL

• En azından kutudan çıkarılmış. :) yani bi uygulamasını kursaydınız. çalışmasını gösterseydiniz. kaç metre doğruluk var? ses ve görüntü nasıl? videoyu hızlı oynattım konuşmadan dolayı. bir defa saati açsanız da en azından ekranı görseydik.

• Bu incelemeler de meşhur oldu, click-bait resmen.
    Arkadaş bir ekranını gösterin, test edin. Ürünün katalog'unu okuyorsunuz resmen.
    Neden inceleme yapmadıklarını söyleyeyim: çünkü ürün çakma, kocaman kasası ufacık ekranı var, çocuğa alacaktım cihazı görünce vazgeçtim.
    Kesinlikle almayın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.