|
Realme, dünyanın en hızlı şarj teknolojisini tanıttı: Dakikalar içerisinde %100 olacak
-
-
1 kw isterük.
-
Bataryanında canına okuyor.
-
O yetmez, şarj cihazını görür görmez şarj olmaya başlasın telefonlar. 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müthiş bir hız ileride inşallah bütün telefonlara yayılır.
Şarj aletlerinin boyutları nasıl peki? 320W'lık bir adaptör çok da küçük bir kasada değildir tahminimce.
-
-
1000tl magsafe alıyorsun yanında gezdiriyorsun 3-4 binlik şarj aleti alıp evde tutmanın alemi yok
-
iPhone ve Samsung hala lityum-ion batarya kullanmakta ısrarcı bu bataryalardan bahsedecek olsaydık dediğiniz doğru olurdu ama çin telefonları lityum-silikon ya da lityum-oksijen kullanmakta
iPhone
25W
1000 döngü
1 yıl garanti
Max sıcaklık 60 C
Max şarj sıcaklığı 39
Samsung
45W
1000 döngü
1 yıl garanti
Max sıcaklık 60 C
Max şarj sıcaklığı 38
Oppo
100W
1600 döngü
4 yıl garanti
Max sıcaklık 80 C
Max şarj sıcaklığı 48
TÜV Rheinland sertifikalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 13 Ağustos 2024; 13:57:56 > -
Geçen sene 30K'ya GT3 satılıyordu. Evet kutusunda 240W şarj aleti çıkan model. Zamsung veya Elma olsa 3-4 bine satardı haklısınız.
-
Realme GT3 kullananların bataryalarındaki son duruma bakmak lazım
-
Şunu fark ettim elimde 2 x şarj cıhaız var biri 67w biri 33w, 33 w olan ile doldurunca daha uzun sürüyor şarjı telefonun..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu bilmiyordum.Garanti süresi 4 yıl olması bataryalarına güvendiklerini gösterir.
-
Bunlardan herhangi biri şu an seri üretimde olan modellerde kullanılıyor mu?
Aynen.
Onlarda mühendis bilemiyor, joven biliyor.
Çinliler belki de 5 senedir çok hızlı şarj ile telefon satıyorlar, ben patlama - çatlama haberi okumadım.
Bataryaları hızlı şarj değil, genel anlamda şarj öldürür. İstersen 1w ile şarj et 2 senede pert.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 13 Ağustos 2024; 14:35:42 > -
Samsung ve Apple hariç bütün çin firmaları bataryalarına en az 2 yıl garanti veriyor. Bakalım gelecek seneler bu firmalar ne kadar döngü ve garanti verecek.
Çinli firmalar insanların onlara ön yargılı bakacağını bildiği için bazı uluslararası güvenilir firmalardan sertifika almakta TÜV Rheinland (Alman firma) bunlardan biri. Bataryaları onlar tarafından da doğrulanmış. Tabi bunu Genellikli Oppo ve Realme yapıyor diğerleri pek umursamıyor neden pek bir bilgim yok
-
Esasen kullanıcı deneyimi bu batarya mevzusunun güvenirliği ve ömür döngü sürelerini ortaya koyacaktır.Kullanlar zamanla geti dönüşleri nasıl olacak bekleyip görelim.
-
Anlatamazsın hocam, adam Apple troll'ü. 20 senelik üye. Yazık ya.
-
Çinli firmalar sadece hızlı şarj değil.Göz koruma teknolojileriyle ilgili inanılmaz işler yapıyorlar.Honor 3840 pwm dimming ile büyük iş yapmıştı.Şuan her çinli firma da 1920 pwm standart hale geldi.Aynı şekilde mavi ışık engelleme ve göz koruma sertifikaları bütün çinli firmalarda var.Örn Samsung bu konuda rezalet bir firma s23 ultra gibi telefonda sadece 240 pwm var.Apple ve Samsung hızlı şarj da olduğu gibi göz koruma teknolojileri konusunda da Çinli firmaların çok gerisinde kaldılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25w ı ayrı paralya satsanıza ne uğraşıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Geçen sene 30K'ya GT3 satılıyordu. Evet kutusunda 240W şarj aleti çıkan model. Zamsung veya Elma olsa 3-4 bine satardı haklısınız.
|
1 kw isterük.
|
O yetmez, şarj cihazını görür görmez şarj olmaya başlasın telefonlar. 😁
|
Samsung ve Apple hariç bütün çin firmaları bataryalarına en az 2 yıl garanti veriyor. Bakalım gelecek seneler bu firmalar ne kadar döngü ve garanti verecek. Çinli firmalar insanların onlara ön yargılı bakacağını bildiği için bazı uluslararası güvenilir firmalardan sertifika almakta TÜV Rheinland (Alman firma) bunlardan biri. Bataryaları onlar tarafından da doğrulanmış. Tabi bunu Genellikli Oppo ve Realme yapıyor diğerleri pek umursamıyor neden pek bir bilgim yok |
Aynen. Onlarda mühendis bilemiyor, joven biliyor. Çinliler belki de 5 senedir çok hızlı şarj ile telefon satıyorlar, ben patlama - çatlama haberi okumadım. Bataryaları hızlı şarj değil, genel anlamda şarj öldürür. İstersen 1w ile şarj et 2 senede pert. |
Müthiş bir hız ileride inşallah bütün telefonlara yayılır.
|
Anlatamazsın hocam, adam Apple troll'ü. 20 senelik üye. Yazık ya. |
Benzer içerikler
- youtube reklamsız izleme
- whatsapp bildirim gelmiyor
- slayt programı
- apple intelligence türkiye ne zaman gelecek
- wolfs hangi platformda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X