Şimdi Ara

Çocuk bana yürüyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ingilizce kursunda bi çocuk sürekli benle sohbet etmeye çalışıyordu benim yaşım 21 çocuğun 16 ama çocuk 19 20 gösteriyor. Ben başta anlamadım. Ama çocuk ciddi kitleniyordu bana ben pek umursamadim. Bugün ders bitti speakinge kaldığımı biliyorlar bugün sen speakinge mi kalacaksın dedi evet kalıyorum sürekli dedim. Bende bugün kalmayı düşünüyorum dedi, oradan sınıftan baska bi çocuk sinifta kalma çabalarııı dedi güldü çocuğa orada zaten anladım çocuk benim için kaldı. Şimdi kafamı kurcalayan durum ne yapmalıyım? Çocuk cidden büyük görünüyor ama yaşı ufak gibi aslında 5 yaş bisey değil ama bu devirde oda çok gibi gösterilip yedirildi bize.

• serin hikaye bacım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77EFADBE5

Bu mesaj silindi.
    Bu taraftan bakınca saçma görünüyor ama erkeğin büyük olma ihtimalı daha mantıklı. Bence 16 yaş ile 21 yaş arasında zaten fark var 18 olsa sırıtmaz. Ama bu konuyu açıp niye beni etiketledin onuda anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

Bu taraftan bakınca saçma görünüyor ama erkeğin büyük olma ihtimalı daha mantıklı. Bence 16 yaş ile 21 yaş arasında zaten fark var 18 olsa sırıtmaz. Ama bu konuyu açıp niye beni etiketledin onuda anlamadım?

• Niye kız olunca herkes subyanci subyanci diyor da erkek olunca normal oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: renklikalemim

Niye kız olunca herkes subyanci subyanci diyor da erkek olunca normal oluyor
    Hoş geldin Harun Abi.
  • quote:

ALLAHIM

SANA SÜBYANCI KİM DEDİ

ERKEK OLUNCA NERDE NORMAL HAPSE GİRİYORUZ BİZ

• Yan hesap detected.
  • quote:

Bayan mısınız yoksa eşcinsel mi?
  • renklikalemim R kullanıcısına yanıt
    merhaba ben 28 yaşındayım.istediğiniz kriterler nedir ona göre yaptrıalım.16 yaş senin için küçük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolenyum

merhaba ben 28 yaşındayım.istediğiniz kriterler nedir ona göre yaptrıalım.16 yaş senin için küçük.
    16 harbi küçük be bacım.. fiziksel olarak kaç gösterdiği önemli değil hadi cocuk 18-19 olsa biraz aklını başına alsa sıkıntı olmazdı da 16 yaşında bebeyle işin ne aynı ortak paydada buluşamazsınız bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

ALLAHIM

SANA SÜBYANCI KİM DEDİ

Bende tam tersini diyorum sen yanlış anladın .s.s

• quote:

Orijinalden alıntı: İSKENDER BÜYÜK

16 harbi küçük be bacım.. fiziksel olarak kaç gösterdiği önemli değil hadi cocuk 18-19 olsa biraz aklını başına alsa sıkıntı olmazdı da 16 yaşında bebeyle işin ne aynı ortak paydada buluşamazsınız bile

Herkesin çevresinde bir iskender büyük yok tamam mı .s
  • quote:

Kriter yok Vasıfsiz da olur yarın gel başla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İSKENDER BÜYÜK

Herkesin çevresinde bir iskender büyük yok tamam mı .s

Alıntıları Göster
    Sana 1 adım atana sen 2 adım at

• quote:

Orijinalden alıntı: by_web

Sana 1 adım atana sen 2 adım at

Alıntıları Göster
    sayın renkli kalemim siz gelin beni alın yaş 19,5 hem 1,5 yaştan bişey olmaz çok yalnızım anlayın dost da olabilirz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F95E650A3 -- 11 Mayıs 2016; 17:45:06 >
  • renklikalemim R kullanıcısına yanıt
    ssk ve yemek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

ALLAHIM

SANA SÜBYANCI KİM DEDİ

Alıntıları Göster
    harun abi aşkın yaşı yoktur sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

sayın renkli kalemim siz gelin beni alın yaş 19,5 hem 1,5 yaştan bişey olmaz çok yalnızım anlayın dost da olabilirz

Almanya dayım gelirsen olur
  • quote:

ssk ve yemek isterim
    Neden gerçek hesabındaki konunun aynısını bu hesapta paylaşıyorsun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.