Şimdi Ara

çocuk için bisiklet tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 10 yaşındaki oğlum için bisiklet almak istiyorum.kullanmayı yeni öğrenecek.kullanımı kolay ve pahalı olmayan max 500 tl olacak.
    tavsiyelere ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu linkteki internet sayfasına giderseniz size uygun olan bisiklet çıkacaktır 20jant boyunda. Çocuğunuz küçük olduğu için markanın falan pek önemi yok. Oradan görünüm olarak beğendiğiniz bir modeli alabilirsiniz.

LINK:
    www.bisikletcim.com
    7-12 Yaş ( 20 Jant ) Çocuk Bisikletleri | www.bisikletcim.com
    http://www.bisikletcim.com/cocuk-bisikleti/7-12-yas-20-jant-bisiklet

• boyu kaç 140 cm civarında ise decatlondaki 24 inç bisikletler çok güzel. ve rahat kullanımlı
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    https://www.decathlon.com.tr/24-rockrider-300-cocuk-bisikleti-id_8309450.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sapphire

boyu kaç 140 cm civarında ise decatlondaki 24 inç bisikletler çok güzel. ve rahat kullanımlı
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    https://www.decathlon.com.tr/24-rockrider-300-cocuk-bisikleti-id_8309450.html

aynen bende 24 inch düşünmüştüm.aynı bisikleti görmüştüm olabilir

• Bisikleti boşver direk ver dacianın anahtarını ona çarpa çarpa öğrenir, ne de olsa parçası ucuz.
    Şaka bir yana decathlondaki bisiklet çocuk için uygun olacaktır, hem bir yeri bozulunca karşınızda muhattap olması bisiklette çok önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeturan

Bisikleti boşver direk ver dacianın anahtarını ona çarpa çarpa öğrenir, ne de olsa parçası ucuz.
    Şaka bir yana decathlondaki bisiklet çocuk için uygun olacaktır, hem bir yeri bozulunca karşınızda muhattap olması bisiklette çok önemli.

Ümit 2406 City Bike 24 Jant .bu model nasıl gittigidiyorda gördüm 350-400 arası ümit bisikletler var.

decatlon kolay olmazsa ordan alırız,onlarda biraz kaba gibi sanki

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Birbirlernden o kadar uçuk fark olmasada yinede decathlondaki f/p konusunda daha önde diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeturan

Birbirlernden o kadar uçuk fark olmasada yinede decathlondaki f/p konusunda daha önde diyebilirim.

peki dekotlandan mağazaya gidip alınca montajlımı satıyor.yoksa paket halinde alıp servisemi kurduruyoruz.bilginiz varmı

Bisikltin servisi decathlon olduğu için doğal olarak kurulmuş veriyorlar.

• 2-3 yıl sonra çocuk büyüyünce yeniden bisiklet almak istemiyorsanız 20" katlanır bisiklet alın. Ben 9 yaşındaki kızıma aldım hem bagaja rahat giriyor hem de 2-3 yıl sonra yeniden bisiklet masrafı çıkmayacak diye umuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

2-3 yıl sonra çocuk büyüyünce yeniden bisiklet almak istemiyorsanız 20" katlanır bisiklet alın. Ben 9 yaşındaki kızıma aldım hem bagaja rahat giriyor hem de 2-3 yıl sonra yeniden bisiklet masrafı çıkmayacak diye umuyorum :)

katlanır bisikletler yetişkinlere göre yapılmış,rahat kullanabiliyormu

• Evet oldukça rahat kullanıyor, sürekli bagajda taşıyabildiğimiz için de çok mutlu. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Evet oldukça rahat kullanıyor, sürekli bagajda taşıyabildiğimiz için de çok mutlu. :)

gidon uzak kalmıyormu

çocuk için bisiklet tavsiyesi

Bundan aldık, sele ve direksiyon en alt seviyede oldukça rahat ve hızlı kullanıyor :)

• çocuk için bisiklet tavsiyesi furkan gencyoutube
    Babyhope 127 Little Panda 3 tekerlekli ebeveyn kontrollü bisikletimiz demonte şekilde geldi. Kurulum kılavuzunun yetersizliğinden kaynaklı detaylı bir şekilde bu videoyu hazırladım. Umarım işinize yarayacaktır. İyi seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q6ajYKogoFA&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.