Şimdi Ara

Kızım için klima tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum yaz yaklaşıyor.11 aylık bir kızım var ve kombiyi biraz fazla açınca bile uyumakta sıkıntı yaşıyor.yazın bu katlanacak gibi.
    Odası için 9000btu bir klima arıyorum ancak bu klima hava kurutma vs sıkıntısı olmasın.yani bir zararı olmasın.
    Almışken salona da 12000 veya 18000 btu bir klima alayım diyorum.
    Tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alee35 A kullanıcısına yanıt
    İyonizer özelliği olan klimalar var ancak ne kadar işe yarıyor tartışılır doğrusu marka olarak haier'i önerebilirim uygun fiyatlı performanslı güzel ürünleri var.
  • Daikin en iyi diye biliyordum ancak öneren yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alee35

Selam arkadaşlar,
    Malum yaz yaklaşıyor.11 aylık bir kızım var ve kombiyi biraz fazla açınca bile uyumakta sıkıntı yaşıyor.yazın bu katlanacak gibi.
    Odası için 9000btu bir klima arıyorum ancak bu klima hava kurutma vs sıkıntısı olmasın.yani bir zararı olmasın.
    Almışken salona da 12000 veya 18000 btu bir klima alayım diyorum.
    Tavsiye edebilir misiniz?

sayın arkadaşım , Daikin Ururu sarara modelini incelemenizi öneririm.
  • Hocam ururu sarara çok pahalı.farkı nedir ki ?

• Daikinin bazı modelleri için fason söylemi vardı bir aralar ururu sarara yüksek performans modeli ancak çok pahalı haier klimalara bakın uygun fiyatlı kaliteli cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alee35

Hocam ururu sarara çok pahalı.farkı nedir ki ?

Havayı temizliyor odanin nem oranını dengede tutuyor ısıtıyor sogutuyor fakat çok ppahalı bimeks de 4300 TL gordum bir bakin tek eksi tarafı soğutması B sınıfı kolay gelsin araştırmaya devam edin birde airfelin çocuk odası kliması var ama kullanıcı yorumu gormedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    çocuk için bisiklet tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Küçük Çocuk Odası için klima seçiminde çok dikkatli olmanız gerekiyor.
    Hele o yaşlarda, ciğerleri tam gelişmiş, bağışıklık sistemi tam gelişmiş olmuyor çocukların..

Odanın büyüklüğüne göre ve nominal ihtiyacın üstüne çıkmadan uygun kapasitede klima seçimi yapmanız gerekiyor.

Çocuğun yatağına direkt üflememesi gerekiyor. Oda planına göre klima konumlandırmasını dikkatli yapmanız uygun olacaktır.

Her klima hava kalitesini bozar. Kışın sıcak nem (buhar) veren cihaz kullanmanız uygun olur. Yazın ve kışın, günde bir-iki defa, kısa süreler ile odayı havalandırmak bir çözümdür.

Alacağınız klima ve markasından önce, çevrenizde, erişebileceğiniz, iyi hizmet veren hangi klima servisi var? Komşularınızdan ve mahallenizden bir öğrenininiz!!, Önce bu kritik bilgiyi alıp tespit etmeniz daha iyi bir strateji dir.

Sonra, bu stratejiden alacağınız cevaba/cevaplara göre, marka ve modeli düşününüz.

Kolay gelsin.

bende kızım için klima alıcaktım ama hiç bir doktor hiç bir klima markasını küçük çoçukların odasına koymanın iyi olmayacağını belirtti.Çoçukların solunum yollarına kolaylıkla zarar verebileceğini belirtmişlerdi. bende benım yatak odam çoğunkıyle yanyana benim odama koydum ıkı odanında kapılarını acıyorum benım oda buz gibi oluyor ( benım odaya çoçuğu sokmuyorum klima açıkken) çoçuğun odası buz gibi olmuyor ama sıcaklık kırılıyor ve oturulacak kıvama geliyor. ( benım cocuk 3 yaşındaydı) 11 ay lık çoçuk için hiç bir doktor tavsiye etmez ne filitre olursa olsun.
    bence kliamcılarla değil çoçuğun doktoruyla görüş.
  • o yaşta klima yı dayarsan o çocuktan hayır gelmez. biz zamanında ne sıcaklar gördük hiç bir şeyde olmadı
  • Arkadaşlar üstadlara bir sorum var. Daikin Ururu Sarara FTXR28E nasıl bir klima? Satıcı Ururu Sarara yani bu modelin 2. versiyonunun çıktığını ancak henüz gelmediğini söyledi. benim alacağım 1 imiş. Fiyat ne civarda olmalı benim alacağım modelin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Arkadaşlar üstadlara bir sorum var. Daikin Ururu Sarara FTXR28E nasıl bir klima? Satıcı Ururu Sarara yani bu modelin 2. versiyonunun çıktığını ancak henüz gelmediğini söyledi. benim alacağım 1 imiş. Fiyat ne civarda olmalı benim alacağım modelin?

Bildiğim kadarıyla soğutması B enerji ama ısıtması A++ diye biliyorum hava temizlesi ve nem dengelenmisi iyi ggüzel çocuklu astımlı insanlar için ideal bütçe yeterse neden olmasın güzel bir klima ama ben yinede shira tavsiye ederim

Bu arada son çıkardıkları r32 gazlı olan ururu özellikleri süper enerji seviyeleri hem ısıtma hem soğutma A+++ dir

• sabanoz S kullanıcısına yanıt
    Hocam acil karar vermemiz gerekiyor yarına. Dönüş yaparsanız sevinirim. Benim istediğim kışın nem olayını ayarlaması. Neden Shira tavsiye edersiniz? Shira da böyle nem ayarlama gibi bir özellik var mı? Yatak odasına kurulacak diğer klimalar boğazımızı kurutuyor.

Bir de ururu sarara 2 için 8000 tl istiyorlar. Ama ben bunu 4500 tl ye alıcam. Aradaki fiyat farkına değer mi? 8bin tl beni aşmaz ama klimaya da o kadar para vermem neticede millet 2bin tl lik klimayla da ısınıyor serinliyor.

Hocam son sorum günde 5 saat çalılan B sınıfı bir klima ile A+++ ın arasında yıllık ne kadar enerji sarfiyat farkı olur acaba?

• quote:

Hocam acil karar vermemiz gerekiyor yarına. Dönüş yaparsanız sevinirim. Benim istediğim kışın nem olayını ayarlaması. Neden Shira tavsiye edersiniz? Shira da böyle nem ayarlama gibi bir özellik var mı? Yatak odasına kurulacak diğer klimalar boğazımızı kurutuyor.

Bir de ururu sarara 2 için 8000 tl istiyorlar. Ama ben bunu 4500 tl ye alıcam. Aradaki fiyat farkına değer mi? 8bin tl beni aşmaz ama klimaya da o kadar para vermem neticede millet 2bin tl lik klimayla da ısınıyor serinliyor.

Hocam son sorum günde 5 saat çalılan B sınıfı bir klima ile A+++ ın arasında yıllık ne kadar enerji sarfiyat farkı olur acaba?

arkadaşım ururu sarara klimayı alma gücünüz varsa hiçbir klimaya bakmayınız. shira klima hiç bir olabilirmi ururu sarara ile.

evi nemlendirme özelliği tek bu klimada vardır. başka hiçbir klimada yoktur. bütçeniz yetiyorsa tabiki alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanustaa

quote:

arkadaşım ururu sarara klimayı alma gücünüz varsa hiçbir klimaya bakmayınız. shira klima hiç bir olabilirmi ururu sarara ile.

evi nemlendirme özelliği tek bu klimada vardır. başka hiçbir klimada yoktur. bütçeniz yetiyorsa tabiki alabilirsiniz.

Teşekkürler. Dediğiniz gibi benim ihtiyacım olan kışın ısı ile birlikte nem. 4500 tl istediler ancak son bir fiyat araştırması yapıp alıcam.

• Nem makineleri de var bildigim kadarıyla nem ölçer alın dengeyi sağlamaya çalışın ideal nem yüzde50 ddır önce böyle denyin olmazsa sonra bu makinayı alin alirsanizda kullanıcı yoru.munuzu eksik etmeyin

• Teknoloji durmaz herzaman daha iyisini yapar bugün 8000 çok zaman sonra 2000 fiyati bu en iyiside bu ben bu fiyati verirmiyim asla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.