Şimdi Ara

Çocuk koltuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar, bildiğiniz gibi çocuk koltuğu zorunluluğu bugün başladı; ama kafamda bir sürü soru var. Bir kaç ay sonra eşim doğum yapacak inşallah. Yani bebek 0-9 aylar arasında olacak. Bunun için de bu özelliğe uygun koltuk olması gerekiyor.
    Bunun yanında 5-9 ve 11 yaşlarında yeğenlerim de sık sık biniyorlar arabama. Bu durum da benim üç tür çocuk koltuğunu da arabamda taşımam mı gerekiyor. Ve arabaya bu şekilde en fazla üç çocuk mu alacağım.
    Bir de bu çocuk koltuğunu kendimiz monte edebiliyor muyuz arabaya yoksa bir defalığına mahsus mu monte ediliyor. 62 tl cezası ve 15 ceza puanı cezası varmış. Sanırım bu sorular benim gibi bir çok araba sahibinin de kafasını karıştırıyordur. Bu konuda bilgili arkadaşlar varsa cevaplasın lütfen; zira herkesin kafası karışık şuanda. Teşekkürler.

• çok kafa kurcalayan bir konu, allah yardımcınız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironi25
    62 tl cezası ve 15 ceza puanı cezası varmış.

oha, yuh hatta çüş. hadi 62 lirayı anası babası versin banane derim diye düşünüyorum ama çocuğu olmayan ben, kırk yılda bir arabama binmek zorunda olan herhangi bir kiloda olabilecek bir çocuk için koltuk seti mi taşıyacağım. bagaja koyarsanız, ya da üstünü örterseniz binebilirsiniz diyeceğiz artık ana babasına sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    407 Çocuk koltuğu
    11 yıl önce açıldı
    Oyuncu Koltuğu vs Ofis Koltuğu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.