< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oommeerr89 -- 21 Şubat 2020; 12:46:28 > |
Çocuk oyun evi (tahta+kartondan) ve diğer hobilerim
-
-
Hocam kimse yazmamış ama valla eline sağlık çok başarılı olmuş oyun evini çok beğendim. Bende kızıma yapmayı düşünüyorum senin resimlere baka baka çıkarırım diye düşünüyorum :)
-
Teşekkür ederim. Aslında benzer bir şey yapmak isteyen olabilir diye daha ayrıntılı yazacaktım ama en azından bahsettiğim çatı kısmını kısaca anlatayım. 1deki çizgilerden çatı kısmı ayrılıyor ve 2deki dik-köşe çıta içte olduğu için gösterdiğim yere kadar uzanıyor. Yanlara kaymaması için 4 köşeden de bu şekilde uzattım. İkinci yaptığım başka birinde olduğu için ayrıntılı fotoğraflar atamadım. Fakat ölçüler de dahil aynısını yapmayı düşünüyorsanız dediğim gibi ilk hali kapılardan geçme konusunda sorun çıkartmıştı.
Bu arada fazla fark etmeyebilir ama bir kaç tane daha fotoğraf dahil olmak üzere kısa bir slayt-video hazırlamıştım. Onu da atayım, ayısı olmasa da bu tarz bir şey yapacaklar için fikir oluşturabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oommeerr89 -- 31 Ekim 2020; 3:33:22 >
-
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X