Şimdi Ara

Çocukken Yaptığınız Manyaklıklar, Hikayeleriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Civcivi sesi çok çıkıyor diye yakalayıp duvara sürterek öldürmüşüm, hatırlamıyorum ama
  • Nasıl olduysa sınıfta hem küçük tuvaletimi hemde büyük tuvaletimi tamamen kaçırmıştım. 4 ders sıraya yapışık kaldım.Kokuyu alan arkadaşlar yanıma gelip "Kötü bi durum,yazık" felan diyor kimisi de gülüyordu.

Kantine arkadasımı göndericektim parayı almak icin elimi cebime attım ama para da sidikten bayağı ıslanmıştı.

Okul bitti ben ders calisma bahanesiyle bi 30dk durdum, sonra hrkes dagildiktan sonra eve gittim, arkamda bir yük ve her adımda bi o yana bi bu yana giden mok vardı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrixteki Neo

Beyler simdi klasik olucak bu konu belki ama okumaktan en zevk duyduğum konuların basında gelir. Ben kendimden baslayayım

3-4 yasında falanım bizim gittiğimiz bi kafe vardı marmaris sahilde Nil kafe diye biryer oranın sahibi de beni çok severdi birgün gittik oraya adam bir daha geldiğinde sana kola ısmarlıcam demişti 😄 sonra iste birgün bahcede oynuyordum 3 tekerlekli bisikletim falan var plastik bisey 😄 neyse canım kola istedi adamın dediği aklıma geldi yola koyuldum 😄 o kadar uzak bir yerde ki yasıma gore yürüyerek yarım saat 45 dakika arası biryer oraya gitmisim iste yolda giderken bir sürü caddeden 3 tekerlekli bisikletimle gecmisim. neyse sonra vardım kafeye gittim adamın yanına dedim bana kola verin 😄 adam da şaşırdı tamam dedi getirdi kolayı falan anneler gelicek sanmış adam sonra aldı beni oturttu kucağına annen nerde dedi evde dedi tek basına mı geldin diye sordu bende evet dedim 😄 neyse sonra adam polise haber vermiş 😄 bizimkiler de çılgına dönmüş tabi polise haber vermişler ben yokken iste iki ihbar üzerine buldular beni polis motoruyla eve götürdüler babam kızdı sonra sordu nasıl gittin oraya tek basına diye şey demisim bisikletimle tıkıl tıkıl gittim iste demisim (tıkıl tıkıl mevzusu da bisikletten tıkır tıkır ses cıkar surerken bilen bilir onu anlatmaya calısmısım)&#55357;fa

Şanslıymışsın ben nil kafede bir bardak kolaya 10 lira vermiştim 3 sene geçti hala unutmadım.

• Karşı komşunun balkonuna arkadaşımın evindeyken kalem falan atmıştık arkadaşım hızını alamadı eski kalemtraşlardan(çevirmeli) atmıştı adamın camı pert oldu nasıl dayak yediğimizi siz tahmin edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

sınıfta altıma zıçmıştım. nasıl bir bir duruma düştüysek sıra arkadaşımın burnu kıçıma değmişti. csb değildir.

İlkokuldayken bizim sınfıtan bir çocuk altına sıçmıştı o sen misin yoksa
  • editlerim
  • Bizim eskiden kaldığımız sitenin önünde havuz vardı, yazın herkes yatıp güneşlenirdi. O zamanlar 6-7 yaşında falanımdır herhalde ve Memoli hayranıydım.
    Neyse işte adamın biri gözlüğünü takmış güneşlenip günün keyfini çıkartıyor ama acayip şekilde Memoli'ye benziyor. Ben bunu farkedince tabi pıtı pıtı pıtı diye koşup löngürt diye adamın üstüne atladım. Adam neye uğradığını şaşırdı, ayağa kalktı, ben buna yapıştım tabi, bağırıyorum "Memoliiiii, Memoliiiii !" diye.
    Adam benden kurtulmak için koşturmaya başladı, bende bunun peşinden koşuyorum tabi, annem adamı elimden zor kurtardı.

Bir hikayem daha var ama bunu ben hatırlamıyorum, annem anlatmıştı.
    Ben 3-4 yaşında falanım, babam arkadaşlarıyla bira içiyormuş, bende tutturmuşum içicem diye. Babam tabi vermemiş haliyle, bende çıkmışım bunun kafasına tak tak vurup rahat vermiyormuşum.
    Neyse en sonunda amacıma ulaşmışım, annem "Zaten beğenmez, bir lokma ver sussun demiş." babamda bir lokma içirmek için bana verirken lök diye kafama dikmişim, 10-15 dakika sonrada şak diye uyumuşum. O günden sonra ne beyin kaldı nede beyin hücresi bende.

• Bi kere buzdolabina girmeye calisiyodum kavanozlari filan cikardiydim son anda annem geldi yoksa haber bulteninde

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

sınıfta altıma zıçmıştım. nasıl bir bir duruma düştüysek sıra arkadaşımın burnu kıçıma değmişti. csb değildir.

İlkokuldayken bizim sınfıtan bir çocuk altına sıçmıştı o sen misin yoksa

hayır kimse farketmemişti zıçtığımı

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

Kurbağa yavrularını şarap dolu damacana kapağına atar, sarhoş olmalarını izlerdim.(5-6 yaş)
    Parmağımı kesip akan kanı görünce , diğer elimle parmağımı sıkıp " bağırsağı çıktı bağırsağı çıktı" diye bağırarak evin içinde koşmam.(4 yaş filan)
    Oyuncak çarpışan araba (lunapark versiyonu) yapmaya çalışırken kısa kablolu bir fişin kablolarını birbirine dolayıp prize takmak suretiyle sigortaları attırmam.(5-6 yaş)
    Bundan utanıyorum : serçeleri yakalayıp karnına tornavida saplar tornavidayı çekip havaya fırlatırdım ne kadar uçacak diye. 5-10 serçenin günahı var.(6-7 yaş)
    Eşek arılarını sinek ilacını çok az kullanarak bayıltıp, üstüne su döküp bir uç antenlere bir uç kuyruğa gelecek şekilde 12v elektrik vererek 1-2 saat kıvranmalarını izlemem(6-7 yaş)
    Mutfak balkonundaki brandanın üzerindeki kara sinekleri uzun mutfak çakmağıyla yakmaya çalışırken ufak çaplı bir yangın çıkarmam,bu ufak yangını da su bardağını yarım yarım doldurup söndürmeye çalışırken telaşla evin içinde oradan oraya koşmam (4 yaş filan)
    Babamın kafasına traktör remorku düşürmem (gerçek traktör remorku)(12/13 yaş sağlam tırstıydım)
    Dedemin sigara izmaritlerini toplayıp içmem (5-6 yaş)
    Kuş yavrusu diye evin içinde bir hafta kadar yarasa beslemem (5 yaş)

aklıma geldikçe editlerim.

Ciddimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aynştayn48

quote:

Orijinalden alıntı: Matrixteki Neo

Beyler simdi klasik olucak bu konu belki ama okumaktan en zevk duyduğum konuların basında gelir. Ben kendimden baslayayım

3-4 yasında falanım bizim gittiğimiz bi kafe vardı marmaris sahilde Nil kafe diye biryer oranın sahibi de beni çok severdi birgün gittik oraya adam bir daha geldiğinde sana kola ısmarlıcam demişti 😄 sonra iste birgün bahcede oynuyordum 3 tekerlekli bisikletim falan var plastik bisey 😄 neyse canım kola istedi adamın dediği aklıma geldi yola koyuldum 😄 o kadar uzak bir yerde ki yasıma gore yürüyerek yarım saat 45 dakika arası biryer oraya gitmisim iste yolda giderken bir sürü caddeden 3 tekerlekli bisikletimle gecmisim. neyse sonra vardım kafeye gittim adamın yanına dedim bana kola verin 😄 adam da şaşırdı tamam dedi getirdi kolayı falan anneler gelicek sanmış adam sonra aldı beni oturttu kucağına annen nerde dedi evde dedi tek basına mı geldin diye sordu bende evet dedim 😄 neyse sonra adam polise haber vermiş 😄 bizimkiler de çılgına dönmüş tabi polise haber vermişler ben yokken iste iki ihbar üzerine buldular beni polis motoruyla eve götürdüler babam kızdı sonra sordu nasıl gittin oraya tek basına diye şey demisim bisikletimle tıkıl tıkıl gittim iste demisim (tıkıl tıkıl mevzusu da bisikletten tıkır tıkır ses cıkar surerken bilen bilir onu anlatmaya calısmısım)&#55357;fa

Şanslıymışsın ben nil kafede bir bardak kolaya 10 lira vermiştim 3 sene geçti hala unutmadım.

Orda duran yaşlı kel bi adam vardı garsonu mu sahibi mi tam hatırlamıyorum kısa boylu bir adamdı. Hala var mı onu da bilmiyorum ama benim bahsettiğim yıllar 99- 2000 falan. Zaten marmaris yaşanılacak bir yer olmaktan çıkınca mecburen istanbula geldik

• Ben sakin bir çocuktum küçükken yapmayı en sevdiğim şey küçük motorları mukavva ya bağlayıp uçurmaya çalışıyordum uçmayınca elimde "fıtı fıtı" diye gezerdim evi.
    Kağıttan gemi yapar ve onu su dolu tepsiye koyar içinede insan niyetine boncuk koyardım, gemiyi yakar ve batışını izlerdim.
    Süt , su , domestos ve ne bulursam karıştırır yeni bir deterjan ile kireçleri çıkartıcam sanırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ana Döven Hayırsız Evlat

Bizim eskiden kaldığımız sitenin önünde havuz vardı, yazın herkes yatıp güneşlenirdi. O zamanlar 6-7 yaşında falanımdır herhalde ve Memoli hayranıydım.
    Neyse işte adamın biri gözlüğünü takmış güneşlenip günün keyfini çıkartıyor ama acayip şekilde Memoli'ye benziyor. Ben bunu farkedince tabi pıtı pıtı pıtı diye koşup löngürt diye adamın üstüne atladım. Adam neye uğradığını şaşırdı, ayağa kalktı, ben buna yapıştım tabi, bağırıyorum "Memoliiiii, Memoliiiii !" diye.
    Adam benden kurtulmak için koşturmaya başladı, bende bunun peşinden koşuyorum tabi, annem adamı elimden zor kurtardı.

Bir hikayem daha var ama bunu ben hatırlamıyorum, annem anlatmıştı.
    Ben 3-4 yaşında falanım, babam arkadaşlarıyla bira içiyormuş, bende tutturmuşum içicem diye. Babam tabi vermemiş haliyle, bende çıkmışım bunun kafasına tak tak vurup rahat vermiyormuşum.
    Neyse en sonunda amacıma ulaşmışım, annem "Zaten beğenmez, bir lokma ver sussun demiş." babamda bir lokma içirmek için bana verirken lök diye kafama dikmişim, 10-15 dakika sonrada şak diye uyumuşum. O günden sonra ne beyin kaldı nede beyin hücresi bende.

Lokma değil yudum.

• yaptıklarımın hepsi 0-6 yaş arasındadır.

1. bizim köyde dere vardı deredede binlerce kurbağa var. arkadaşlarla kurbağaları yakalayıp çöp şişten geçiriyorduk. böyle 8-10 tane oluncada kum'a gömüyorduk.

2. sürpriz yumurta 2 parça olurya hani, 1 parçasıyla karıncaları 2'ye ayırırdım.

3. dereden binbir güçlükle yakaladığımız su yılanlarının kafasını ekmek bıçağıyla uçurmak. ( çok zevkliydi)
  • ilk okuldaki arkadaşlarımın beslenme çantalarına mişerdim
  • Matrixteki Neo kullanıcısına yanıt
    Evet son yıllarda öyle oldu asıl kürtler geldiğinde marmaris bozuldu.

• babamla.beraber camiye gitmisim babam beni birakip namaza durmus.tuvaletim.gelmis babamin pantolonunu cekmisim fakat cevap yok.sonra caminin cesitli yerlerine sicmisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aynştayn48

Evet son yıllarda öyle oldu asıl kürtler geldiğinde marmaris bozuldu.

Aynen öyle bizim batıp İstanbul gelmemizdeki tek sebeptir kürtlerin orayı bozması

• Ben birgün babaannemin evindeydim.
    Oradan babamın kafasına işemiştim (6)
    Bakkala gitmiştim okul çıkısında.
    Polis vardı bakkalda.
    Polise bana cips al demiştim.
    O da almıştı.(7)
    Sokaktaki kızlara çavuşu göstermiştim.
    Sünnet olmuştum. Çavuşunu kestiler mi kökünden dediler.
    Bende malafatı çıkardım.Aha duruyor.Demiştim.(7)

• Yaşım 10 heralde,pikniğe gittik sınıfça.Üstümde çizgili şort-tşört takımı var hiç unutmam.Piknik yeri çok kalabalık bütün okullar gelmiş gibi.Yer bulamadım altıma s*ctım.K*cımda ki ağırlıkla geziyorum.Bi an önce eve gitsek artık diye beklerken,hoca ''burdan tiyatro provasına gidiyoruz cocuklar'' demesin mi..

Hadii,çok utanıyorum hocaya söylemeye ama bütün arkadaşlarım bu kötü koku ne yaa diye geziniyolar perdenin arkasında.Anlamadı salaklar benden geldiğini.Öyle tiyatro bitene kadar gezdim,sonra eve Çok utanmıştım,amma da salaklık yapmışım.Gerçi çocukluk işte

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.