Şimdi Ara

Çocukken Yaptığınız Manyaklıklar, Hikayeleriniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi pepsi reklami vardi hani.Adam kolayi icip kutuyu kafasiyla eziyordu.Kardesimle bu reklami izledik.Daha 3 yasinda falandi,hadi gel o reklamdaki gibi yapalim dedim.Tamam dedi sonra kalorifere kafa atti,sonra acil falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yaşındayken saklanbaçta sayan arkadaşın arkasına işemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo

abim beni battaniyeye sarıp kalorifere itmişti düşüp kafamı yarmıştım

Ulan gulmekten sandalyeden dustum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer:edirne-meriç-küplü
    küplü diye bir köy vardı ben oraya dedemle gitmiştim annemlerde o köyün 2. 3km ötesinde subaşı köyü diye bir yer ben subaşına doğru yola koyuldum neden bilmiyorum aradan bi 30dk geçince hava karardı ıssız bir yerdeyim arkadan biri gelmişti 30 35 yaşlarında biri tuttu beni ben o anki korkuyla adamın suratına yımrığı geçirdim meğerse babammış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Bi pepsi reklami vardi hani.Adam kolayi icip kutuyu kafasiyla eziyordu.Kardesimle bu reklami izledik.Daha 3 yasinda falandi,hadi gel o reklamdaki gibi yapalim dedim.Tamam dedi sonra kalorifere kafa atti,sonra acil falan.

• Manyaklık değil de küçükken nasıl bir mantıksa anne kucağına al diyeceğime "uguma gel" diyormuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her aksam 8 de balkona bir bardak su ve siringayla cikardim yolda gelene gecene sıkardım bir keresinde havada bulut olmamasina ragmen kadin yagmur yagdigini zannetmisti.

Kislari kar yagdigi zaman bizim mahallede boncuklu tabanca savaslarina biraz renk gelirdi.Cunku kar topunun icine boncuklari batirirdik bir tanede torpil koyardik arabanin arkasindan cikmayab cocuklara arabanin altindan
    atardik o boncuklarin arabaya carptigi sesi cok iyi hatirliyorum nasil hizla yayildiysa artik tik tik tik bir kac tanede ah sesi.

Bende sinifta altina micanlardanim ama benim
    durumun sizinkinden biraz.daha farkli, isaldim ve bunu anlamadigimda pacalarimdan asagi mok su gibi akiyordu hayatimda kendimi bu kadar rezil hissetmemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Ben birgün babaannemin evindeydim.
    Oradan babamın kafasına işemiştim (6)
    Bakkala gitmiştim okul çıkısında.
    Polis vardı bakkalda.
    Polise bana cips al demiştim.
    O da almıştı.(7)
    Sokaktaki kızlara çavuşu göstermiştim.
    Sünnet olmuştum. Çavuşunu kestiler mi kökünden dediler.
    Bende malafatı çıkardım.Aha duruyor.Demiştim.(7)

7 yaşında neyin malafatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Para Babası

quote:

Polis vardı bakkalda.
    O da almıştı.(7)

7 yaşında neyin malafatı

Ozamanlar da bamya değildi.

• quote:

quote:

quote:

Polis vardı bakkalda.
    O da almıştı.(7)

7 yaşında neyin malafatı

tabi mutlaka

• quote:

quote:

quote:

quote:

Polis vardı bakkalda.
    O da almıştı.(7)

7 yaşında neyin malafatı

tabi mutlaka

Kardeşim, gerçekten hiç abartmıyorum ama o yaşta hatırlarım babam çavuşun kıllarını kesmişti.Makasla.Sünnet olmadan önce. Çavuş gözükmüyor diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Polis vardı bakkalda.
    O da almıştı.(7)

7 yaşında neyin malafatı

tabi mutlaka

Kardeşim, gerçekten hiç abartmıyorum ama o yaşta hatırlarım babam çavuşun kıllarını kesmişti.Makasla.Sünnet olmadan önce. Çavuş gözükmüyor diye.

Oha daha kamışa su yürümemis neyin kılı bu. orangutan doğdun sonradan mı insan oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazushi Pureya

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

Kurbağa yavrularını şarap dolu damacana kapağına atar, sarhoş olmalarını izlerdim.(5-6 yaş)
    Parmağımı kesip akan kanı görünce , diğer elimle parmağımı sıkıp " bağırsağı çıktı bağırsağı çıktı" diye bağırarak evin içinde koşmam.(4 yaş filan)
    Oyuncak çarpışan araba (lunapark versiyonu) yapmaya çalışırken kısa kablolu bir fişin kablolarını birbirine dolayıp prize takmak suretiyle sigortaları attırmam.(5-6 yaş)
    Bundan utanıyorum : serçeleri yakalayıp karnına tornavida saplar tornavidayı çekip havaya fırlatırdım ne kadar uçacak diye. 5-10 serçenin günahı var.(6-7 yaş)
    Eşek arılarını sinek ilacını çok az kullanarak bayıltıp, üstüne su döküp bir uç antenlere bir uç kuyruğa gelecek şekilde 12v elektrik vererek 1-2 saat kıvranmalarını izlemem(6-7 yaş)
    Mutfak balkonundaki brandanın üzerindeki kara sinekleri uzun mutfak çakmağıyla yakmaya çalışırken ufak çaplı bir yangın çıkarmam,bu ufak yangını da su bardağını yarım yarım doldurup söndürmeye çalışırken telaşla evin içinde oradan oraya koşmam (4 yaş filan)
    Babamın kafasına traktör remorku düşürmem (gerçek traktör remorku)(12/13 yaş sağlam tırstıydım)
    Dedemin sigara izmaritlerini toplayıp içmem (5-6 yaş)
    Kuş yavrusu diye evin içinde bir hafta kadar yarasa beslemem (5 yaş)

aklıma geldikçe editlerim.

Ciddimi?

evet

• Yerde uyumaya karar vermiştim (7yaş fln) neyse serdik döşeği fln uyuya dalacakken yerde tıkırtılar duydum. Odamda fare varmış kalktım ışığı yaktım kaçmıştı. Sonra tekrar yattım bu sefer daha yakın geldi bende yakaladım hergeleyi. Sonra elektrik verip tuvalete atmıştım

• yaklasik 5-6 sene olmustur en az:
    yas 11-12 falan, eskiden cok takildigim bir arkadasim vardi. ne zaman onlara gitsem evlerindeki her turlu maddeyi alip birbirine karistirip formuller yapardik
    kafamizdaki kurgu suydu: bu farkli formuller farkli islere yariyordu allaha sukur ikimiz de icmedik hic birini icsek heralde 3. sayfadaydik; ciddi ciddi sampuan, meyvesuyu, domestos vs herseyi koyardik ve annesinden firca yerdik
    bir gun o kadar batirdik ki evlerini cocuk benle az konusmaya basladi :D

gecen hafta oldu bu:
    arkadasin annesinin arabasini kacirip angorada her kosede drift atmayi denedik ve nerdeyse arabayi gebertiyorduk agaca carptik allaha sukur cok firca yemedik

yazin yaptigim bisey:
    bu dedigim arkadasin atese bir hayranligi var, yazin da yapacak bisey yok baya sklmisiz tatilin son gunleri falan, gittik yakindaki migrostan litrelerce kolonya aldik, bakkaldan da bos bir damacana kacirdik evden de cakmagi getirdik.
    kolonya damacananin icine girdi ve yaktik, gercekten cok iyiydi :D

okulda 3-4uncu sinifta veya daha erken
    bahcede bir agac vardi, onun ustundeki karincalari yarim dolu su sisesine alip siseyi olabildigince cok sallardik, hocamiz da bize o gunden beri psikopat gozuyle bakti, her hafta en az 2-3 gun mudure gidiyorduk topluca

birinci sinifta oldu bu:
    bizim erkekler olarak en cok sevdigimiz sey "kiz kovalamaca"ydi. kizlar kacar erkekler kovalar seklinde amacsiz fakat cok eglendigimiz (sadece bizim) bir durumdu, ondan dolayi da mudure gittik kizlar hocaya aglayinca.
    mudure gittik hepimiz altimiza zicicaz kimse bilmiyo adam napacak, adam sadece guldu bidaha yapmayin dedi daha yeni basliyosunuz okula zamanla olur falan filan dedi hepimiz rahatladik bir sonraki tenefus gittik yine yaptik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrixteki Neo

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Polis vardı bakkalda.
    O da almıştı.(7)

7 yaşında neyin malafatı

tabi mutlaka

Oha daha kamışa su yürümemis neyin kılı bu. orangutan doğdun sonradan mı insan oldun

Gerçekten doğru artık ne dersen de ama şu anda insanım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

Kurbağa yavrularını şarap dolu damacana kapağına atar, sarhoş olmalarını izlerdim.(5-6 yaş)
    Parmağımı kesip akan kanı görünce , diğer elimle parmağımı sıkıp " bağırsağı çıktı bağırsağı çıktı" diye bağırarak evin içinde koşmam.(4 yaş filan)
    Oyuncak çarpışan araba (lunapark versiyonu) yapmaya çalışırken kısa kablolu bir fişin kablolarını birbirine dolayıp prize takmak suretiyle sigortaları attırmam.(5-6 yaş)
    Bundan utanıyorum : serçeleri yakalayıp karnına tornavida saplar tornavidayı çekip havaya fırlatırdım ne kadar uçacak diye. 5-10 serçenin günahı var.(6-7 yaş)
    Eşek arılarını sinek ilacını çok az kullanarak bayıltıp, üstüne su döküp bir uç antenlere bir uç kuyruğa gelecek şekilde 12v elektrik vererek 1-2 saat kıvranmalarını izlemem(6-7 yaş)
    Mutfak balkonundaki brandanın üzerindeki kara sinekleri uzun mutfak çakmağıyla yakmaya çalışırken ufak çaplı bir yangın çıkarmam,bu ufak yangını da su bardağını yarım yarım doldurup söndürmeye çalışırken telaşla evin içinde oradan oraya koşmam (4 yaş filan)
    Babamın kafasına traktör remorku düşürmem (gerçek traktör remorku)(12/13 yaş sağlam tırstıydım)
    Dedemin sigara izmaritlerini toplayıp içmem (5-6 yaş)
    Kuş yavrusu diye evin içinde bir hafta kadar yarasa beslemem (5 yaş)

aklıma geldikçe editlerim.

Yazıyı okurken kendimi gördüm resmen... Heralde dedim bu adam kova burcu. Bi baktım 8 Şubat. Ulan bende 8 Şubat'ta doğdum. Eskiden burçlardan şüphe duyardım. Bundan böyle inancım tam. Yalnız bende listeye 8 kere elektrik çarpması, cam kum sünger sigara külü gibi şeylerin yenmesi. Evdeki yanıcı her şeyin tuvalete gidilip yakılması gibi şeylerde var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Polis vardı bakkalda.
    O da almıştı.(7)

7 yaşında neyin malafatı

sonradan mı bamya oldu yani

• Karlı bir Gündü okul çıkışında canım sıkılıyordu aldım karı gelen geçen arabaya atıyorum birtanesi sinirlendi aniden durdu tak arkadaki buna gömdü o ona oda ona zincirleme kaza olmuştu bende tüydüm

Küçükken okuldan kaçıcaktık okulun dibinde yol vardı arabalar geçiyordu 10 kişi kaçıcaktık tektek herkes çantasını bana verdi bende atmaya başladım o ara gülmeye başladık yola bakmadan attım bi attım ingilizcecinin Arabasının camına gerisini tahmin ediyorsunuzdur

DEVAMI GELECEK..

• Beden dersinden kacmak icin (hoca kotuydu) okuldan kacmistim binanin icinde bekliyordum bir anda diskim geldi 1 saat dayandim en sonunda altima zictim daha sonra m*l gibi okula gittim orada olan oldu kizlara, herkese vs. rezil olduk cok berbat bir durumdu keske eve gitseydim Allah kimseye yasatmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naega- -- 13 Aralık 2014; 23:59:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.