Şimdi Ara

Çocukken Yaptığınız Manyaklıklar, Hikayeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler simdi klasik olucak bu konu belki ama okumaktan en zevk duyduğum konuların basında gelir. Ben kendimden baslayayım

3-4 yasında falanım bizim gittiğimiz bi kafe vardı marmaris sahilde Nil kafe diye biryer oranın sahibi de beni çok severdi birgün gittik oraya adam bir daha geldiğinde sana kola ısmarlıcam demişti 😄 sonra iste birgün bahcede oynuyordum 3 tekerlekli bisikletim falan var plastik bisey 😄 neyse canım kola istedi adamın dediği aklıma geldi yola koyuldum 😄 o kadar uzak bir yerde ki yasıma gore yürüyerek yarım saat 45 dakika arası biryer oraya gitmisim iste yolda giderken bir sürü caddeden 3 tekerlekli bisikletimle gecmisim. neyse sonra vardım kafeye gittim adamın yanına dedim bana kola verin 😄 adam da şaşırdı tamam dedi getirdi kolayı falan anneler gelicek sanmış adam sonra aldı beni oturttu kucağına annen nerde dedi evde dedi tek basına mı geldin diye sordu bende evet dedim 😄 neyse sonra adam polise haber vermiş 😄 bizimkiler de çılgına dönmüş tabi polise haber vermişler ben yokken iste iki ihbar üzerine buldular beni polis motoruyla eve götürdüler babam kızdı sonra sordu nasıl gittin oraya tek basına diye şey demisim bisikletimle tıkıl tıkıl gittim iste demisim (tıkıl tıkıl mevzusu da bisikletten tıkır tıkır ses cıkar surerken bilen bilir onu anlatmaya calısmısım)�fa

• önden editlerim ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masterofbasyon. -- 12 Aralık 2014; 20:13:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masterofbasyon.

önden editlerim ;D
    önlerden
  • 3 A dan Mehmet arkadaşınızın hikayesini dinlediniz.
  • Çocukken insanları kandırırdım.

What did you expect? I'm Kandırıkçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 12 Aralık 2014; 20:32:52 >
  • Evde zulada duran havai fişek tarzı patlayıcıları alıp bir blok ötede patlatmam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Evde zulada duran havai fişek tarzı patlayıcıları alıp bir blok ötede patlatmam .
    aynen bende elmanın ağacın içine vs sokup patlatırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masterofbasyon.

aynen bende elmanın ağacın içine vs sokup patlatırdım

Alıntıları Göster
    önlerden
  • abim beni battaniyeye sarıp kalorifere itmişti düşüp kafamı yarmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo

abim beni battaniyeye sarıp kalorifere itmişti düşüp kafamı yarmıştım
    sınıfta altıma zıçmıştım. nasıl bir bir duruma düştüysek sıra arkadaşımın burnu kıçıma değmişti. csb değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

sınıfta altıma zıçmıştım. nasıl bir bir duruma düştüysek sıra arkadaşımın burnu kıçıma değmişti. csb değildir.

Harbinden onu nasıl basardınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrixteki Neo

quote:

Harbinden onu nasıl basardınız

Deprem tatbikatı vardı. Sıranın altına girmiştik. Ben arkamı döndüm. Kızın burnuna değdi :D
  • Balkondan isedim lavaboya isedim dedemgilin kapısına isedim avlunun duvarına iserken yakalandım bircok kez altima isedim
  • Torpili madensuyu şişesine koydum ve ateşledim . Az daha bi tarafıma kaçıyordu sakın denemeyin
  • quote:

istemsiz bi güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epistemoloji

quote:

istemsiz bi güldüm ya

Alıntıları Göster
    Kurbağa yavrularını şarap dolu damacana kapağına atar, sarhoş olmalarını izlerdim.(5-6 yaş)
    Parmağımı kesip akan kanı görünce , diğer elimle parmağımı sıkıp " bağırsağı çıktı bağırsağı çıktı" diye bağırarak evin içinde koşmam.(4 yaş filan)
    Oyuncak çarpışan araba (lunapark versiyonu) yapmaya çalışırken kısa kablolu bir fişin kablolarını birbirine dolayıp prize takmak suretiyle sigortaları attırmam.(5-6 yaş)
    Bundan utanıyorum : serçeleri yakalayıp karnına tornavida saplar tornavidayı çekip havaya fırlatırdım ne kadar uçacak diye. 5-10 serçenin günahı var.(6-7 yaş)
    Eşek arılarını sinek ilacını çok az kullanarak bayıltıp, üstüne su döküp bir uç antenlere bir uç kuyruğa gelecek şekilde 12v elektrik vererek 1-2 saat kıvranmalarını izlemem(6-7 yaş)
    Mutfak balkonundaki brandanın üzerindeki kara sinekleri uzun mutfak çakmağıyla yakmaya çalışırken ufak çaplı bir yangın çıkarmam,bu ufak yangını da su bardağını yarım yarım doldurup söndürmeye çalışırken telaşla evin içinde oradan oraya koşmam (4 yaş filan)
    Babamın kafasına traktör remorku düşürmem (gerçek traktör remorku)(12/13 yaş sağlam tırstıydım)
    Dedemin sigara izmaritlerini toplayıp içmem (5-6 yaş)
    Kuş yavrusu diye evin içinde bir hafta kadar yarasa beslemem (5 yaş)

aklıma geldikçe editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 12 Aralık 2014; 22:18:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

Kurbağa yavrularını şarap dolu damacana kapağına atar, sarhoş olmalarını izlerdim.(5-6 yaş)
    Parmağımı kesip akan kanı görünce , diğer elimle parmağımı sıkıp " bağırsağı çıktı bağırsağı çıktı" diye bağırarak evin içinde koşmam.(4 yaş filan)
    Oyuncak çarpışan araba (lunapark versiyonu) yapmaya çalışırken kısa kablolu bir fişin kablolarını birbirine dolayıp prize takmak suretiyle sigortaları attırmam.(5-6 yaş)
    Bundan utanıyorum : serçeleri yakalayıp karnına tornavida saplar tornavidayı çekip havaya fırlatırdım ne kadar uçacak diye. 5-10 serçenin günahı var.(6-7 yaş)
    Eşek arılarını sinek ilacını çok az kullanarak bayıltıp, üstüne su döküp bir uç antenlere bir uç kuyruğa gelecek şekilde 12v elektrik vererek 1-2 saat kıvranmalarını izlemem(6-7 yaş)
    Mutfak balkonundaki brandanın üzerindeki kara sinekleri uzun mutfak çakmağıyla yakmaya çalışırken ufak çaplı bir yangın çıkarmam,bu ufak yangını da su bardağını yarım yarım doldurup söndürmeye çalışırken telaşla evin içinde oradan oraya koşmam (4 yaş filan)
    Babamın kafasına traktör remorku düşürmem (gerçek traktör remorku)(12/13 yaş sağlam tırstıydım)

Alıntıları Göster
    yaşım 5-6 arası bişey , dedemlerin evi vardı antalyada böyle köy gibi bi yerdi ,orda kardeşimle çiçekleri ameliyat ederdik (? nasıl bir kafaysa artık)
    aha şunlardan
     Çocukken Yaptığınız Manyaklıklar, Hikayeleriniz.

daha doğrusu kardeşim getirirdi bende ameliyat işini yapmayı çalışırdım başaramayınca acaip üzülüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

Alıntıları Göster
    14 yaslarimda bi cilginlik yapip asagi isiyim dedim isin garip yani biz 4.katta oturuyoruz terasa ciktim asagisi zaten bos kontrol ettim indirdim pijamayi tuttum aleti asagi dogru bildigin isiyorum bi de kaldiriyorum onu daha uzaga gitsin diye sonra PİŞT PİŞT diye ses geldi asagi baktim isedigimi goren adam bana nasil bagiriyordu hemen yataga girmistim o anki korkuyla ama kimseye gelmemisti cok sukur :D

• Röz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fh2O

Röz
    3-4 yaşlarındayken her misafirliğe gittiğimizde evin telefonundan 110 İTFAİYE yi saklıca arar imdat der hemen kapatırdım.Bir keresinde yakalandım babam eşek sudan gelinceye kadar dövdü bir daha da yapmadım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.