Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Çocuklar için online kurs tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle konuşma üzerine, online kurs önerisi olan varmı? Çocuklar 8 ve 12 yaşlarında ve devlet okuluna gitmekteler. En azından ingilizce kendilerini ifade edebilsinler istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Ben de çocuklarımın İngilizce konuşma becerilerini geliştirebileceği bir kurs ararken Çocuklar için online İngilizce kursu (cocuklaricinonlineingilizcekursu.com) ile tanıştım ve gerçekten çok memnun kaldım.

Bu platformda, çocukların yaş gruplarına ve seviyelerine uygun şekilde düzenlenmiş kurslar sunuluyor. Yaş aralıklarına göre belirlenmiş 4 farklı seviye bulunuyor:

• Seviye 1: 7-10 yaş grubu için (Pre-A1.1 & A1.2 seviyeleri)
    • Seviye 2: 10-13 yaş grubu için (A2.1 & A2.2 seviyeleri)
    • Seviye 3: 12-15 yaş grubu için (B1.1 & B1.2 seviyeleri)
    • Seviye 4: 14-16 yaş grubu için (B2 seviyesi)

Dersler tamamen online olarak yapılıyor ve süreç düzenli ödevlerle ve birebir geri bildirimlerle destekleniyor. Bu sayede, çocuklar hem İngilizce dil becerilerini geliştiriyor hem de özgüvenle kendilerini ifade etmeyi öğreniyor. Eğitmenler oldukça ilgili ve profesyonel.

Eğer çocuğunuzun İngilizce öğrenme sürecinde etkili bir destek arıyorsanız, Çocuklar için online İngilizce kursu kesinlikle doğru adres olacaktır.

Umarım bu öneri sizin için de faydalı olur! 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.