< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çocuklu Aileleri teşvik eden ve Ailelerin yükünü hafifletmeyi amaçlayan Ülkeler ve miktarları (2. sayfa)
-
-
Evlenmek farz değil.
Türk halkı ülkesi için, 'evlenip çocuk yapmayı' bırakmaması gerekiyor.
-
Tarihte var olan bütün medeniyetlerin hatta taş devri kabilelerin bile nüfus artırmak hedefiydi.
-
Tamam işte her devirde geçerli olan durum bu, İslam her devre hükmeder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen mantıklı olanı İslam söylemiş zaten 1400 sene evvel, dön dolaş yine İslam'ın söylemlerine geliniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulu Manitu da aynı şeyi söylüyor. O da her devre hükmediyor o zaman
-
Nerede söylemiş nerede yazıyor?
-
Sen cidden bu soruyu sordun mu yahu askfjalshfajsfhajf
-
Ulu Manitu da aynı şeyi söylüyor dedin , nerede söylemiş kaynak göster.
-
Sarkazmdan anlıyor musun?
-
Konunun sarkazm ile alakası yok, Ulu Manitu da aynı şeyi söylüyor dedin, nerede söylüyor kaynak göster bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 17 Aralık 2024; 0:8:1 > -
Kardeş, sarkazm yapan benim. Tarihten her medeniyet nüfusu artırmayı amaçladı diyorum, bunun senin dinin ile alakası yok. Ulu Manitu'nun böyle bir şey söyleyip söylememesi önemli değil. Klavye tuşlarına basabilen birisine bunu açıkladığıma inanamıyorum gerçekten.
-
Sarkzm yapan elbette sen olacaksın tabi cevap veremeyince sarkazm yaparsın zaten başka ne yapacaksın ki???
Tarihte her medeniyet nüfus artırmayı amaçladıysa dünya nüfusu ülkelerin nüfusu neden azalıyor yaşlanıyor? Ülkelerin nüfusu yaşlanınca başlıyorlar evlenmeyi teşvik etmeye, bu da 1400 sene evvel inmiş İslam'da var zaten, Ulu Manitıu falan halt etmiş, başka yerde yazan yok hadi yine sarkazm yap tek çaren zaten.
-
Forum ahalisi, buna ne cevap verilir? En iyisi kendi haline bırakmak mıdır sizce de? Bir umut var mıdır?
-
Cevap veremediğin işlere boyundan büyük işlere neden cevap yazmaya çabalarsın ki?
-
Türkçe konuşuyoruz değil mi? Suriyeli misin yoksa?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X