Şimdi Ara

cod 2 ping=350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cod2 oynuyorum eskiden ping =15-20 idi bilgisayarım sp2 yükledikten sonra cod 2 pingim 300 den aşağı inmiyor herşeyi kapattım güncellemeler vb. artı kaspersky ile virüs arattım virüsde yok 2 gündür ping im böle pc de bi yavaşlama yok ama netim de biraz yavaşlama var fark ediliyo

• Sp2 ile bir alakası olabileceğini sanmıyorum, bir çok online oyun oynuyorum, sp2 ile ilede sp2'sizde aynı pingler. ba$ka bir nedenden olabilir, modem, telekom vs ..
  • arkdaşım saol sabahtan beri tt yi arıyorum 5 dk bekleyip kapatıyorum bi açmıyorlar ki açsalar
  • dua et belki geçer ugur yada gel türktelekomu basalım
  • ARkadaşım Sp2 de güvenlik tedbiri olarak windows güvenlik duvarı kullanılır...

BAŞLAT>AYARLAR>DENETİM MASASI>GÜVENLİK>WİNDOWS GÜVENLİK DUVARI

Bu güvenlik duvarı, internetten gelen ve makinenden giden tüm verileri kontrol eder!

SEn ya bu güvenlik duvarını kapat yada direk olarak güvenlik duvarı ayarlarından, özel durumlar sekmesinden cod 2 yi göster ki izin versin, izin vermediği için pingin yüksek büyük ihtimalle...

ŞÖLE;

cod 2 ping=350

SORUNUN HALLOLURSA SENDE BÜYÜK İHTİMAL TEŞEKKÜR BİLE ETMESSİN AMA...

• quote:

Orjinalden alıntı: bjk_diego

dua et belki geçer ugur yada gel türktelekomu basalım

hadi guney basalım ben dün gece aradım baktılar sonunda baglantıdanmış
    sorunum çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reokar -- 3 Aralık 2006; 14:23:17 >
  • güzel sevindim allah belanı versin telekom hemi
  • telekom bu herşey beklenir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.