Şimdi Ara

CS GO DA ALINABİLCEK MİNUMUM PİNG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam yine klasik bir ping sorunu ile karşı karşıyayım ama benim sorum farklı olacak bu sefer..Pingden anlayan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim;

Ankarada oturuyorum ve cs de prof olmayı hedefliyorum..Bunun içinde iyi ping gerekiyor..Türkiyeden alınabilcek minumum ping kaçtır(avrupa esea ve faceit serverler) için?

ve bilen içinde ankarada alınabilcek min ping kaçtır...Sormamın amacı min ping belli ise çok da kasmamak bu sorunla...çünkü çok uğraştırıyor ping sorunu?

yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

• Ankara'da değilim ama senin için fikir olabilir.

İstanbul'dayım. Cs go resmi sunucularında -lüksemburg(45-50), fransa2(50-60), hollanda(50-60)- ping almaktayım. İstanbul'daki public serverlarında ise 5-10 pinglere kadar düşüyor. 24mb internet kullanıyorum. Oyun içi ayarlarında max ping 70 olarak belirttim.
  • scartor kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam..Faceit Esea nasıl oynuyor musunuz oralarda.

Almanya mesela?

Gerçi herkes farklı alıyor pingi ama.Önemli olan en düşüğü bulmak gerekirse taşınacağız.
  • En iyi pingi Avrupa'ya yakın olması nedeniyle Edirne alıyormuş. Oraya taşın derim.
  • Lancelot06 kullanıcısına yanıt
    Oyuna ilk girdiğimde, consolda yazan değerleri belirttim aslında. En düşükleri sıraladığım için Almanya'ya dikkat etmemiştim. Ama twitch'ten tr yayıncıları takip ederken Almanya için 45-60 arası ping değerini aldığını gördüm.
  • Esea serverlarında minimum 10 ping görmüştüm.

Normal csgo sunucularında da 60 ile 100 arası değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun tam yanıtı olmayabilir fakat işine yarayacaktır. Profilinde sağ tarafta games linkine tıkla. counter strike'ın yanında "Personel Game Data" tıkla. Sekmelerden "Latency" tıkla.

orada sunuculara göre ping hesaplamaları bulunuyor. benim için EU EAST yani doğru avrupa en düşük ping görünüyor ki oyun içinde de yaklaşık o kadar ping alıyorum.

CS GO ayarlarından maksimum pingi 100 yaparsan 100 ping altındaki sunuculara atıyor seni.

CS GO DA ALINABİLCEK MİNUMUM PİNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godamanx -- 21 Ocak 2019; 15:47:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi program bu Steam mı ?

• Bursa kırsalı 38-40 gördüm.

• Belcikadan oynuyorum en dusuk alsigim ping 5 di rekordu 😀

En fazla pingim 25

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

Belcikadan oynuyorum en dusuk alsigim ping 5 di rekordu 😀

En fazla pingim 25
    Bizde 100 altını görünce şükrediyor millet

• Hazir ping konusu acikmisken ben de soru sorayim, kablolu olarak baglaniyorum ve pingim iyi fakat net graphtaki sag alt kosede var: ms olan yer 0.002 diyelim birden 100 lere cikiyor ve oyun beni geri veya ileri atiyo. Pc formatladim cs sildim
    Yeniledim vs duzelmedi neden bu oluyor acaba config silicem onlada
    Alakali olblr diye dusundum bi ara nasil cozulur acaba hala bulamadim. Net problemi gozukuyor ama nasil duzelir bilemiyorum altyapisal olabilir

• Lickshoot kullanıcısına yanıt
    FPS nin yanındaki var artıyor ise;

FPS ile ilgili problemlerin var demektir..

Diğeri sanırım server ile ilgili ..
  • min 3-4 ping alınabilir diye biliyorum, 5 ping ile oynuyordum esea'da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablonet 50 mbits internet kullanıyorum. Rekabet ve basit eğlence modun'da 80 90 ping alıyorum.
    Public server'da 20 ms gördüm.
    Sanırım serverlar çok etkiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Kablonet 50 mbits internet kullanıyorum. Rekabet ve basit eğlence modun'da 80 90 ping alıyorum.
    Public server'da 20 ms gördüm.
    Sanırım serverlar çok etkiliyor..
    Oyunda bizimkilere bakıyorum genelde dediğin pinglerde. Bende genelde 45/70 arası ping geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.