Şimdi Ara

COD 4 Bastonspor v.s Dinamogenç Meydan Muharebesine davet (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PSN ID'imi aldım ve sizleri ekliyorum.

Benimki LaNTiSS
  • Malesef çoğunuzun lsitesi dolu, eğer girmeyen birileri varsa listenizden onu iptal edip beni ekleyebilirseniz harika olur.
  • Arkadaşlar benim şu an update yapılıyor ve çok yavaş ,

% 20 daha , ama bende olacağım lütfen ben gelince uygun olursa benide alın .
  • Çok keyifli maçlar çıkardık.
    Süperdi.
    Dinamogençler açık farkla yendikleri için skoru yazmıyorum buraya

Ama ne zaman yavuz abi gençlerin takımındaki eksiği tamamlamak için bizim takıma geçti işte ondan sonra herşey değişti

Evet yavuz abi eline sağlık, çok keyifli bir organizasyona daha zayende imza attık.

Clan'ların dengeli kurulmasıyla ilgili yeni bir organizasyon daha bekliyoruz

• Ben dun aksam ps3 u kurcamalamk isteyen misafirler yuzundne duzenli katilamadim ama genclerin bizi yenecegi zaten belliydi...

Ama organizasyon konusunda sikintilar yasandi... Bence bu tur maclarda takimlar onceden belirlensin... Herkes listesindekileri cagirinca olmuyor...Bir ara sadece Turk diye ama bu forumla alakasi olmayan adamlar bile oyuna girdi....Mesela yaslilalar olarak 5 kisiyle 8 kisilik genc takimina karsi oyun oynadik ki komedi idi... Boyle oyun mu olur... Benim oldugum zamanlarda hep dengesizlik vardi... Ya biz 7-6 ya onlar 6-5 ... Demin yazdigim gibi bir ara 5-8 oynadik...

Bence takimlar belirlensin....gelemeyecekler icin 2 ser yedek yazilsin ve lobiye takimlardaki oyuncular haricinde kimse cagirilmasin ve sayilar esitlenene kadar mac baslamasin...
    Daha organize olalim, daha zevkli olsun...
  • Yenilmiş olsak da çok eğlenceliydi.
    Zaten amaç eğlenmek.
    Yavuz yeni organizasyonlarını bekliyoruz.
  • Valla çok güzel maçlar çıkardık çok eğlendik,hepinize teşekkür ediyorum, 5-5 kaldığımızda güel maçlar çıktı,, yeni organizasyonları merakla bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

Valla çok güzel maçlar çıkardık çok eğlendik,hepinize teşekkür ediyorum, 5-5 kaldığımızda güel maçlar çıktı,, yeni organizasyonları merakla bekliyorum...

Gerçi bir ara yaşlı kurtların durumu çok kötüydü.
    O sırada hiç eğlendiklerini sanmıyorum.
    Onların takımda da eksikler varmış ama
  • genc'ler cok sansliydilar dun aksam,son anda kazandilar yavuz'la sinan carpisip birbirlerini sakatlamasa.bende onlara bakacagim derken balkondan dusup ayagimi burkmasaydim hic sanslari yoktu.o karambol'de bastonlarimizda karismis zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: poorty

genc'ler cok sansliydilar dun aksam,son anda kazandilar yavuz'la sinan carpisip birbirlerini sakatlamasa.bende onlara bakacagim derken balkondan dusup ayagimi burkmasaydim hic sanslari yoktu.o karambol'de bastonlarimizda karismis zaten

Ama bence çarpışmaları kesin Sinana abinin suçudur. Çünkü tek kurşun yese bile zıplayıp sekiyor, işte o ara çarpışmışlarıdır.

• arkadaşlar dün akşam oynayan levihakandı benim yerime
    toplasan 5 dakka oynamışımdır onun yüzünden yenildik sniperle soteye yatıyor bekleki ordan biri geçsin
    yavuz desen zaten yenilmekten ıskılınca karşı takıma geçiyom dedi geçti ondan sonra bz yendik demek kki bu yavuz da var bir musibetlik

• EVET tek suçlu benim ben olmasam yenerdinizoynadığım yetmemiş gibi birde sinan oynarken adama karışıyorum, hadi size iyi oyunlar
  • ozi_41 DOSTUM SEN OKUNMUŞ ÜFLENMİŞMİSİN ANLAMADIM. Dakika 1 ozi 10 kişi öldürmüş. Dakika 2 ozi 20 kişi öldürmüş . Bune hız ya.
    Ne yapıyorsun anlayamadım.
  • benm anlmadığım hakan abiyi beğenmiyorsanız clan işine niye karşı çıktınız??onu anlmadım.. hakan abi ve oziyi riv clanındas gördunuz yok dediniz..en azndan sniper yapıor..makineli alıp yatmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

benm anlmadığım hakan abiyi beğenmiyorsanız clan işine niye karşı çıktınız??onu anlmadım.. hakan abi ve oziyi riv clanındas gördunuz yok dediniz..en azndan sniper yapıor..makineli alıp yatmıyor

boşver kardeşim yahu sinan işte bu takılıyoruz öyle birbirimize
  • beğenmiyorlarsa beğenmesinler abi boşver..sen artık RİV densin

bu arada dün oynamak isterdim ama vakit olmadı..bugun gece kapışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 30 Mart 2008; 13:52:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkopol

beğenmiyorlarsa beğenmesinler abi boşver..sen artık RİV densin

bu arada dün oynamak isterdim ama vakit olmadı..bugun gece kapışalım

bende hala internet yok artık hafta içi inşallah kendi ps3üme geçeyimde alırım akıllarını hepsinin

• quote:

Orjinalden alıntı: DFX

ozi_41 DOSTUM SEN OKUNMUŞ ÜFLENMİŞMİSİN ANLAMADIM. Dakika 1 ozi 10 kişi öldürmüş. Dakika 2 ozi 20 kişi öldürmüş . Bune hız ya.
    Ne yapıyorsun anlayamadım.

Böyle oyunlara alışkınım sadece nerelerden gidebileceğinizi tahmin ediyorum birazda beceri tabi

BİDE BEN BU TTNET İN TAAAAAA AA......................... PAZAR SABAHI ERKEN KALKMIYAYIM DİYE CUMARTESİ AKŞAMI GİRDİM DERSE OYUN OYNICAZ DİYE SAAT 1 DE NETİ KESTİLER ARADIM NE OLDU DİYE BAKIM VARMIŞ SİNAN ABİ EMİNİM MUTLU OLMUŞSUNDUR

• benide eklesene yavuz abi..
  • yavuz abin kimseyi ekleyecek durumda değil bir kaç hafta uğramaz buralara

kaya bırak yahu sende hakanı alacağına takıma bir yere sabit makinalı koy daha iyi verim alırsın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.