gördük akşam kim hava civa imiş bir de millete bok atıyor yahu 1 senedir oynayan adam böyle mi olur
quote:
Orjinalden alıntı: SİNANKAAN
gördük akşam kim hava civa imiş bir de millete bok atıyor yahu 1 senedir oynayan adam böyle mi olur
terbiyeli olun lütfen sinan bey, sizi şikayet etmek zorunda bırakmayın beni, küstah
olum oyunda 3 kişi kalmışız oynuyoruz sana laf yetiştircez diye neyse üzerine gelmiyim pazar pazar çalışıyosun zaten köle gibi biz buda uzanmış oyun oynuyoruz akşam gelirim üzerine
quote:
akşam gelirim üzerine
bu ne sımdı ya bu forumdada ıyıce hard bır sevıye oldu ayıp ayıp
tansel ünerdeydşn olm sen ya akşam gonuşma laannnn
valla bu oyunu en çok oynayan koray nezaman girsem oyunda oluyor. :) (gerçi diğerleri ekli deil ama nese )
ehehehe yok fazla alkol mac ve grıbın ustune bır de ps3 ayarlardan ses kalınlastırı sectım gavurlarla oynarken hot hobo hot oht dedın mı butun veletler susuyor
hakkaten yav bi ara o ayarla oynayıp ufaklığı güldürecektim aklıma gelmiyor eve gidince süper oluyor ama
aksam sana bayagı gulduk cocugu ne yatırcan baba olmusun elınde oyuncak oynuyon cocuk yatar mı allahaskına
ogretecegın yerde gıt yat dıosun
3 yaşında yahu gerçi r1 r2 kare üçgen biliyor bir de akşam elektrik gitti baktım yanımda yok salonda cep telefonumu araken ışığından faydalanıyım diye bir horultu geliyor baktım yamuk yumuk yatmış adam
Ben başlığa bakmayalı baya bir post birikmiş zaman aldı okumak.Biz görmüş geçirmiş insanlarız tabi ki gençlere maçları vereceğiz.Sevinsinler daha sağlıklı büyüsünler.Yoksa ezer geçerdik..Diyerek bu topiği bir nokta koyuyorum.Cod 4 klan Savaşları topiğini açıp takımları yazmaya başlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Matherman
Ben başlığa bakmayalı baya bir post birikmiş zaman aldı okumak.Biz görmüş geçirmiş insanlarız tabi ki gençlere maçları vereceğiz.Sevinsinler daha sağlıklı büyüsünler.Yoksa ezer geçerdik..Diyerek bu topiği bir nokta koyuyorum.Cod 4 klan Savaşları topiğini açıp takımları yazmaya başlıyorum.
pm .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme