Şimdi Ara

cod 4 demo yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz cod4 ün demosu çıktı yaklaşık 1,5gb. meraktan uzun bi beklemeden sonra indi oyun . kurulumda hiçbir sorun yaşamıyorum.yanlız oyuna başladığımda nedenini anlayamadığım bir sorunla karşılaşıyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim. malum o kdr beklemeden sonra demonun çalışmaması snir bozucu.

http://img162.imagevenue.com/img.php?image=33292_ads3z_122_642lo.JPG
    bu arada ekran kartım fx5600.cpu amd 2800+,ram 1024mb

cevaplarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_of_hell -- 23 Ekim 2007; 12:59:57 >

• Ekran kartının en son driverını yükle
  • en son driverlarıda yukledim ama sorun hala aynı...:((
  • Arkadaş oyun en azından 660 gt itiyor senin ekran kartı yetmiyor;)

Bende 128 mb 6800 var onda bile açmıyor.

Minimum 256 mb lık 6600 gt istiyor...
  • ekran kartın ne yazıkkı o oyunu oynatmıyo dostum
  • anladım:( zamanında bi ton para verip almıştık,şimdi yenisini almanın zamanı geldi demekki. tavsiye edebileceğiniz bi model marka varmıdır...uzun süreli kullanabileceğim.
  • butcen ne kadar yenı bı kart ıcın ve anakartın nedır ?
  • 8500 gt ile rahat 800+600 ayarlarda oynayabiliyorum.
  • ana kartım asus a7n8x deluxe ayırabileceğim bütçe ise max 300-350ytl ana kart olmaz derseniz onunda tavsiyesini yaparsanız sevinirim
  • valla kartın agp 8x desteklı anakart degıstırcam pcı ekran kartı alcam dersen ram ve ıslemcıde degısır cok masraflı olabılır hepsı bırden

agp desteklı ekran kartı 19xx modellerını tavsıye ederım atının 2xxx modellerı yada 8xxx model kartlar darbogaz yaratabılır ekran kartı bolumu gez forumun daha net yanıtlar bulursun kolay gelsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.