Şimdi Ara

COD 4 Ön Yükleme Ekranı Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yeni bir bilgisayar aldığım için Call of Duty 4 ü kurmam gerekti. Eski bilgisayardan atmayı denedim ama setup istedi. Bende dvd yi takas ettiğimden dolayı gidip yeniden almak zorunda kaldım. Eski dvd yi taktığımda direk setup çalışıyordu. Ancak bunda beni oku notunda dosyaları çıkartın ve kur a basn diyor. Çıkartıp kura bastığımda bir ekran karşıma geliyor ön yükleme için. Bir tuşa basın yazısı olan ekran hepiniz bilirsiniz. Kaç kere denesem olmadı tuşa basıyorum. Ekran kapanıyor, ve hiç bir şey olmuyor. Lütfen yardım edin. Ben Ukraynada geçen bölümleri haftada 2 kere oynamadan duramam :D

Çıkan ekran:

Bilgisayarın Özellikleri Call of Duty 4 için yeterli hatta fazla ama veriyim.

Windows 8 Single Language

İşlemci Markası: AMD
    İşlemci Teknolojisi: A8 Serisi
    İşlemci Numarası: 4500M
    İşlemci Hızı: 1.9 GHz
    İşlemci Ön Bellek: 4 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi: 6 GB
    Hafıza (RAM) Tipi: DDR3
    Hafıza Bus Hızı: 1600 MHz
    Disk Kapasitesi: 750 GB
    Ekran Kartı Markası: AMD
    Ekran Kartı Hafızası: 2 GB
    VGA Chipset Modeli: hd7640G + HD7670M
    Ekran Kartı Tipi: Paylaşımsız Hafıza
    Çözünürlük: 1366 x 768

• quote:

Orijinalden alıntı: le'ofduty

Arkadaşlar merhaba, yeni bir bilgisayar aldığım için Call of Duty 4 ü kurmam gerekti. Eski bilgisayardan atmayı denedim ama setup istedi. Bende dvd yi takas ettiğimden dolayı gidip yeniden almak zorunda kaldım. Eski dvd yi taktığımda direk setup çalışıyordu. Ancak bunda beni oku notunda dosyaları çıkartın ve kur a basn diyor. Çıkartıp kura bastığımda bir ekran karşıma geliyor ön yükleme için. Bir tuşa basın yazısı olan ekran hepiniz bilirsiniz. Kaç kere denesem olmadı tuşa basıyorum. Ekran kapanıyor, ve hiç bir şey olmuyor. Lütfen yardım edin. Ben Ukraynada geçen bölümleri haftada 2 kere oynamadan duramam :D

Çıkan ekran:

Bilgisayarın Özellikleri Call of Duty 4 için yeterli hatta fazla ama veriyim.

Windows 8 Single Language

İşlemci Markası: AMD
    İşlemci Teknolojisi: A8 Serisi
    İşlemci Numarası: 4500M
    İşlemci Hızı: 1.9 GHz
    İşlemci Ön Bellek: 4 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi: 6 GB
    Hafıza (RAM) Tipi: DDR3
    Hafıza Bus Hızı: 1600 MHz
    Disk Kapasitesi: 750 GB
    Ekran Kartı Markası: AMD
    Ekran Kartı Hafızası: 2 GB
    VGA Chipset Modeli: hd7640G + HD7670M
    Ekran Kartı Tipi: Paylaşımsız Hafıza
    Çözünürlük: 1366 x 768

Bu setupla oynanmış gibi malum sitelerden temizini indirin bence single denemedim ama multiplayer için heveslenme exe hatası veriyor ve su an için çözümüde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 15 Ocak 2013; 13:08:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam bakıyım bir nete bulursam editlerim. Veya senin elinde varsa verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: le'ofduty

Tamam bakıyım bir nete bulursam editlerim. Veya senin elinde varsa verebilir misin?

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.