Şimdi Ara

COD 4 SNIPER GÖREVİ YARDIM LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işte buraya resmini koyduğum sniper görevini bi türlü geçemedim.bi arkadaş daha böyle bi konu açmış ama demişler ki 2 tane kule var sağdakinde adam var onu vur.ama kule falan yok gördüğünüz gibi.nasıl geçebilirim bu görevi?? - şimdiden sağolun -

COD 4 SNIPER GÖREVİ YARDIM LÜTFEN..

• burada macmillan duracak sen de duracaksin sonra adamlar size degmeden gececek siz de kosarak gececeksiniz ve bolumun devamini oyniycaksin ilerde o kuleler
  • tamam oldu cok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 17 Temmuz 2008; 22:25:00 >
  • burada ya senin adamın arkasında dur,ya da soldaki ağaçların arkasında.hiç kıpırdaman yat yerde onlar gidene kadar
  • Burası oldukça kolay.Yavaş hareket et yada etme ama üzerine basmasınlar
  • En güzel yer soldaki ağaçların arkasında kalmak.
  • dikkatlice ilerlemek en güzeli bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burda adamların önüne geçmeden yavaşça karşıya geçeceksiniz.Adamlar yanınızda ike yürümeyin,önünüze doğru gelirse hafifçe kaçın.O bölüm en zor bölümüdür zaten,Hardened olarak bitirecem diye canım çıkmıştı.
  • o bölüm süperdihele o müzik yokmu içim kıpır kıpır oluyodu FULL aksiyon
  • O BÖLUMDE HANE maccmıllan yaralnıo ya işte orda onu taşırken onumuze askerler çıkıo işte ben macmıllanı gerı goturemedım
    sinir oldum sora oyunu bıda oynamadım bı taktık varsa soleyın devm edeyım o bolum yusuden bırakmıştım
  • Sonunda geçtim beyler, yardımlarınız için teşekkürler
  • sadece macmillan i bekle ve adamlar gecince kos
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.