Şimdi Ara

COD 5 Neden Bu Kadar Kasıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Core2Duo E7200 2.53Ghz İşlemci
    nVidia 8600GT 512MB Ekran kartı
    4GB Kingston Ram

Oyun ayarlarını en düşük seviyede oynuyorum ve ekran çözünürlüğünü 800x600 yapmama rağmen özellikle tank bölümü gibi bölümlerde aşırı bir kasma oluyor
    Öyleki hareket bile edemiyorum. Oyun mu çok ağır yoksa benim sistem mi?
    COD4 Modern Warface indirmeyi düşünüyorum. COD4 sistemimi COD5 gibi zorlar mı acaba?

• Şimdi benim sistem amd x2 5200 2.7 ghz 2 gb ram his 4850 iceq ekran kartı 1680/1050 çöz. tam kıvamında uynatıyor ortalama 70 fps multi playerda singla çok daha iyi senin sistemte gauet iyi sadece ekran kartın biraz cılız ama genede o çözünürkte bütün ayarlar kapalı iken rahat oynaman gerekir bence belki bilgisayarın format istiyordur yada driver güncellemesi zaten cod5 baya sorunlu bir oyun nette araştırırsan görürüsün bir dünya hatası var kurarken siyah ekranlar multide sorunları cod4 sorunsuz bir oyun bence multisi cod5 ten çok daha iyi indirip bi dene cod4 ü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Stranger

Sistemim:
    Core2Duo E7200 2.53Ghz İşlemci
    nVidia 8600GT 512MB Ekran kartı
    4GB Kingston Ram

Oyun ayarlarını en düşük seviyede oynuyorum ve ekran çözünürlüğünü 800x600 yapmama rağmen özellikle tank bölümü gibi bölümlerde aşırı bir kasma oluyor
    Öyleki hareket bile edemiyorum. Oyun mu çok ağır yoksa benim sistem mi?
    COD4 Modern Warface indirmeyi düşünüyorum. COD4 sistemimi COD5 gibi zorlar mı acaba?

Oyunda bir sorun var.Benim sistemde 1280x1024 orta ayarlarda oynanıyor ama multide kasmaması için her şeyi kapatıyorum.Cod4 gayet iyi optime edilmiş bi sıkıntı çekmezsin.
  • bilgisayarda normal bi kasma oluyormu youksa sadee oyunda iken mi çünkü benim de ekran kartım senin o cılızdan (arkadaş 512mblık karta cılız demiş)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rich_boy

bilgisayarda normal bi kasma oluyormu youksa sadee oyunda iken mi çünkü benim de ekran kartım senin o cılızdan (arkadaş 512mblık karta cılız demiş)

Bilgisayar da ni ye kasma olsunki.512 mb olması önemli değil senin ki 8600 gt arkadaşın ki hd 4850 onun için söylemiştir.
  • Arkadaşlar Bnim Sistem Şu

İşlemci Amd:AthlonTm X250 3.00 Ghz
    Ekrankartı:Nvdia Geforce7025
    1GB Ram Windows 7

Kasarmı

Not 1GB ramın 898 ni Kullanabiliyorr

O nun İçinde Bir Cevap Verirseniz Çok Svinirm
  • Cod WaW ve Black Ops, Treyarch oyunlarıdır. Ve Treyarch'ın yaptığı bütün oyunlar optimizasyon özürlüsüdür. Oyunu en düşük özellikte de, en yüksek özellikte de oynasanız, takıldığı yerler olur. Bende de seninkine benzer bi bilgisayar vardı, kasıyordu. Şimd AMD x6 lı bi bilgisayar topladım, anca düzgün çalıştırıyor.
  • Bnim Bilgisayar Normalde Call Of Duty 5 Winxp De Açıodu Kasmıyodu Bunda Hafif Kasıyorrr Bide Bnde Assains Creed 1 de 500 mb Ram İstiyo Minimum 1GB değilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Cod WaW ve Black Ops, Treyarch oyunlarıdır. Ve Treyarch'ın yaptığı bütün oyunlar optimizasyon özürlüsüdür. Oyunu en düşük özellikte de, en yüksek özellikte de oynasanız, takıldığı yerler olur. Bende de seninkine benzer bi bilgisayar vardı, kasıyordu. Şimd AMD x6 lı bi bilgisayar topladım, anca düzgün çalıştırıyor.

konu hortladı ama sormam gerekiyor, cod mw 3 de mw serisi gibi rahat çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

quote:

Cod WaW ve Black Ops, Treyarch oyunlarıdır. Ve Treyarch'ın yaptığı bütün oyunlar optimizasyon özürlüsüdür. Oyunu en düşük özellikte de, en yüksek özellikte de oynasanız, takıldığı yerler olur. Bende de seninkine benzer bi bilgisayar vardı, kasıyordu. Şimd AMD x6 lı bi bilgisayar topladım, anca düzgün çalıştırıyor.

konu hortladı ama sormam gerekiyor, cod mw 3 de mw serisi gibi rahat çalışır mı?

MW serisinde hiç bir problem yok

• quote:

quote:

quote:

benim bilgisayarım biraz eski, mw2'yi low özelliklerde çok rahat oynatmıştı bunuda aynı şekilde oynatırsa çok sevinirim,

cod wow ve black ops oyunlarından sonra morelman bir çöküş yaşadım pc'm artık açmıyacak cod serisini diye o yüzden indirmedim mw3'ü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim bilgisayarım biraz eski, mw2'yi low özelliklerde çok rahat oynatmıştı bunuda aynı şekilde oynatırsa çok sevinirim,

cod wow ve black ops oyunlarından sonra morelman bir çöküş yaşadım pc'm artık açmıyacak cod serisini diye o yüzden indirmedim mw3'ü.

Açar MW 3'ü :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açar MW 3'ü :)

eyvallah sağolasın. :)

• İntel i5-3317u
    Nvidia Geforce 630m
    8 gb ram
    win8
    kasma oluyor nedeni nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryasar

İntel i5-3317u
    Nvidia Geforce 630m
    8 gb ram
    win8
    kasma oluyor nedeni nedir ?

Oyun için 7 tane patch yayınlandı. Hepsini yükle, sorun çözülür.
    Not: patchleri gamershell den indirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.