Şimdi Ara

COD Advanced Warfare Anlamsız Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemim oyunu rahatlıkla oynatabilecek seviyede. Hatta afterburner oyundan 60-80 fps alıyor olduğumu gösteriyor (medium ayarlarda) fakat sanki 10-15 fps ile oynuyormuşum gibi oyun takılıyor. Neden olabilir arkadaşlar varmı benden başka böyle bir sorunla karşılaşan ?

• Afterburner programı ile ekranda kaç FPS CPU sıcaklığı ve GPU sıcaklığı vs nasıl alıyoruz yardımcı olurmusun resimli de anlatabilirsin
    Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranfirat

Afterburner programı ile ekranda kaç FPS CPU sıcaklığı ve GPU sıcaklığı vs nasıl alıyoruz yardımcı olurmusun resimli de anlatabilirsin
    Saygilar

Buradan izlersin arkadaşım,
    https://www.youtube.com/watch?v=Em9GHqA_6fI
  • Anlamsız değil Tamamen ram ile alakalı Ben çözdüm 60 a yakın bi fps almama ramen mouse çevirmemle donuyordu highte ( lowda o kadar değil )

6 GB ramim var dı 5.4gb kullanılabilir diyordu yani geriye kalınını ekran kartı kullanıyordu ekran kartının kullandığı kısmı iptal ettim
    Donmalar kalktı msı after burner 5700 mb ram kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

Anlamsız değil Tamamen ram ile alakalı Ben çözdüm 60 a yakın bi fps almama ramen mouse çevirmemle donuyordu highte ( lowda o kadar değil )

6 GB ramim var dı 5.4gb kullanılabilir diyordu yani geriye kalınını ekran kartı kullanıyordu ekran kartının kullandığı kısmı iptal ettim

Üstat bende 12 gb ram, GTX 660 ekran kartı ve phenom II x6 1100t işlemci var. Tam tarif ettiğin şekilde takılmalar oluyor. Bendede 12gb ram e rağmen aynı sebepten mi donuyordur acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: n3Xtg34r

quote:

Anlamsız değil Tamamen ram ile alakalı Ben çözdüm 60 a yakın bi fps almama ramen mouse çevirmemle donuyordu highte ( lowda o kadar değil )

Üstat bende 12 gb ram, GTX 660 ekran kartı ve phenom II x6 1100t işlemci var. Tam tarif ettiğin şekilde takılmalar oluyor. Bendede 12gb ram e rağmen aynı sebepten mi donuyordur acaba ?

bu söylediklerim amd nin yeni 14.11 driver ile kullanıyordum geri 14.7 e geçtim gene hafif donmalar başladı ama 14.11 de far cry4 ve ass creed unity oynanmaz hale geliyor yarı yarıya fps düşüyor 12 gb ram rahat kurtarıyor senin problem farklı sanırım şu konuya göz atabilirsin belki birşey vardır COD Advanced Warfare Anlamsız Donma Sorunu

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/call-of-duty-advanced-warfare-pc-performance-analysis/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: n3Xtg34r

quote:

bu söylediklerim amd nin yeni 14.11 driver ile kullanıyordum geri 14.7 e geçtim gene hafif donmalar başladı ama 14.11 de far cry4 ve ass creed unity oynanmaz hale geliyor yarı yarıya fps düşüyor 12 gb ram rahat kurtarıyor senin problem farklı sanırım şu konuya göz atabilirsin belki birşey vardır COD Advanced Warfare Anlamsız Donma Sorunu

http://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/call-of-duty-advanced-warfare-pc-performance-analysis/

En sonunda sildim oyunu hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Bir alakası yokdur ama bir ümit yeni bir SSD alıp PC ye format attıktan sonra tekrar deniyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 Donma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    mafia 3 kasma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takılmaların sebebi 8gb a kadar ram kullanması kanıt bulundu tek çözüm ram takviyesi

• quote:

Takılmaların sebebi 8gb a kadar ram kullanması kanıt bulundu tek çözüm ram takviyesi

Yeni SSD aldım. PC ye format attım şimdi akıyor :)))

Aldığım SSD 555 okuma 510 yazma değerine sahip olmasına rağmen 300 civarını görebiliyorum. Bu durumdan sonra oyunun açılması birazcık moral oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.