Şimdi Ara

CoD Bo3 mü IW mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el olarak kutulu bu oyunları buldum iki sorum olacak;

1-İkinci el olduğu için multiplayer ından yararlanabilir miyim bu oyunların(xbox live gold um mevcut)
    2-Multiplayer (TDM,CTF gibi) olarak hangi oyunu önerirsiniz ikisini de 50 liraya satan birini buldum

• Bence Halo oyna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Halo 5 için multiplayer oyuncu sayısı bana az geldi. Becerememiş de olabilirim sadece mini ve custom maplerde oyuncu bulabildim. (Yanlışsa ya da yapamadıysam düzeltin lütfen zira oynamak çok istediğim bir oyun) 2 gün önce black ops4 aldım mümkünse black ops4 almanızı öneririm.

• Reverser R kullanıcısına yanıt
    Doğru oyuncusu az. Codboe4 BF5 pek isinamadim ben. Halo 6 yi bekliyorum aslında o gelince sağlam oynarım artık.

• bo4 ün blackout denemesini oynadım baya sardı aslında ama 300 lira bayılmak istemiyorum oyuna bir de konsol oyunculuğunda yeniyim daha bir kaç hafta oldu fps oyunları için aim e nasıl alışacağım arkadaşlar, kolsuz gibi oynuyorum ( Halo 5 mevcut elimde zaten ama pek ısınamadım ) en son ps2 de kalmıştım keşke ps4 alsaymışım diyorum bu fps oyunları atınca geriye güzel hikayeli oyunlar kalıyor bir tek benim için zira araba yarışı ve futbol tarzı oyunlardan nefret ederim :D
  • Black ops 3 te multide 1 tane adam yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce MOH'mu COD'mu ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.