Şimdi Ara

Spec Ops'da düşmanlar Türk'mü????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Spec Ops The Line oynamaa başladım. İlk bölümdeki makineli tüfek yuvasının olduğu yerde, yoğun çatışma esnasında karşı tarafın bağırmalarına dikkat ettim bir an, resmen "İşte şimdi bizim şansımız" diye bağırıyordu birisi. Kulaklık olsa daha net duyardım ama sonrasına dikkat edemedim. Var mı başka fark eden? Yoksa bilinen bir şey de ben mi yeni fark ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Az önce Spec Ops The Line oynamaa başladım. İlk bölümdeki makineli tüfek yuvasının olduğu yerde, yoğun çatışma esnasında karşı tarafın bağırmalarına dikkat ettim bir an, resmen "İşte şimdi bizim şansımız" diye bağırıyordu birisi. Kulaklık olsa daha net duyardım ama sonrasına dikkat edemedim. Var mı başka fark eden? Yoksa bilinen bir şey de ben mi yeni fark ettim?

Bende demosunu oynarken dikkat etmiştim. Karşımızdakiler türk değil ama bazen türkçe konuşuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah no demişti bi defa oynarken
  • Oyun Dubai'de geçiyor, Dubai'de çalışan fazla inşaat mühendisi ve çalışan Türk işçi var.

• Seviyordum bu oyunu ama sırf bu özelliği için buz gibi soğudum bir anda. Resmen tüm müslümanlar düşman demişler. Bu anlamı çıkardım ben.
  • quote:

Seviyordum bu oyunu ama sırf bu özelliği için buz gibi soğudum bir anda. Resmen tüm müslümanlar düşman demişler. Bu anlamı çıkardım ben.

Yok hocam Dubai'deki Arap sayısı zaten yabancılardan az zaten metropol bir şehir anlatabilmişimdir umarım.
  • Ben oynarken hiç böyle bir şeye denk gelmedim ya da dikkat etmemiş olabilirim ama oyunda Müslüman düşmanlığı falan yok emin olabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BostonMavericks

quote:

Seviyordum bu oyunu ama sırf bu özelliği için buz gibi soğudum bir anda. Resmen tüm müslümanlar düşman demişler. Bu anlamı çıkardım ben.

Yok hocam Dubai'deki Arap sayısı zaten yabancılardan az zaten metropol bir şehir anlatabilmişimdir umarım.

Evet şimdi ara videolar sırasında geçen altyazılarda fark ettim, dediğin gibi "Dubai'de eskiden birçok ülkeden göçmen işçiler vardı" falan diyor. Ama yine de Türklerin düşman olarak seçilmesi beni çok rahatsız etti. Bir Amerika'lı rolünde oynayıp, Türkçe konuşanları öldürmek...bilemiyorum bana ters. Sileceğim sanırım. Bu arada küfürleri de baya bir ağırmış Dümdüz gidiyorlar.

• ben oyunu daha önce bitirdim ve türkçe konuşmalara rastladım ama oyun dubaide geçtiği için pek üstünde durmadım zaten oyunun sonunu bilen bilir şimdi spoiler vermek istemiyorum ancak kesinlikle art niyet aramayalım
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Pek öyle dar görüşlü bir insan değilimdir ama ne bileyim ilk defa karşılaşıyorum böyle bir şeyle. Neyse madem öyle diyorsunuz, merak ettim şimdi, devam edelim bakalım nasıl bir hikaye çıkacak.
  • NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    ahaha imzan süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Millet'e değil, tüm Ümmet'e saldırı var.

Reis var mısın sefere hem Metl Fırtına okuyorum gaza geldim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

ahaha imzan süper

Eyvallah hacım Sonsuza kadar bi FENERBAHÇE bir de ATATÜRK.

• quote:

Amin
  • Evet oyunda türkçe seslendirmeler var hatta credits bölümünde de Türkçe isimler geçiyor ama sebebini nedir onu bende bilmiyorum. Oyunda ayrıca çokça amerikan askerine eleştri var. Oynayanlar ya da oyunu bitirmiş olan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 3 Ağustos 2013; 2:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BostonMavericks

Reis var mısın sefere hem Metl Fırtına okuyorum gaza geldim ..

Kılıcım hani? Aha, buldum.Hadi, gidelim.
    />

Düzeltme: Bozuk link.

quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

quote:

Amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 3 Ağustos 2013; 14:43:43 >

• Ne kadar gereksiz kişiler var bu forumda. Hemen şikayet etmişler.

• Ben de duydum arapların Türkçe konuştuğunu.Açıkcası soğudum oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Oyun Dubai'de geçiyor, Dubai'de çalışan fazla inşaat mühendisi ve çalışan Türk işçi var.

---------

Bu arada oyun nasıl ? Tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Oyun Dubai'de geçiyor, Dubai'de çalışan fazla inşaat mühendisi ve çalışan Türk işçi var.

---------

Bu arada oyun nasıl ? Tavsiye eder misiniz ?

Hikaye çok iyi. 2-3 tane türkçe konuşan adamdan dolayı oynamamazlık yapma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.