Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enesis85

hocam alacak arkadaşlar için bilgi paylaştım kabalaşmana gerek yok,burdaki sorunu çözemezsin gittigidiyor adama asla para vermez,dava açarsın ama 50 liraya davalık olma zaten söz konusu olmaz onunlamı uğraşıcan,kısacası kardeşim bu sorun çözülmez.

50 tllık dava olmazsa mı 2 ay sonra 50 tl yasal faızıyle nasıl aldıgımı gorursun kardes tuketıcı mahkemesıne basvurup ben salı basvuruyorum 50 60 tlnın ustune dusmezsen yarın oburgun benım basım yandı baskasınında aynı yanar oda konu acar boylemı olsun biz magduruz parasında degılım suan 120 tl verıp oyunu alabıleck durumdayım ama ben yasadım baskası yasamasın olayındayım bu sorun cozulcek ve herkes gorecek bız ınsalıgımızı yaptık 1 haftaya yakın bekledık satıcıyı satıcı ıse durumu duzeltmeye meilli olmadıgını gordum o yuzden bende bu durum duzelsın yada ılerde tekrar aynısını yapmasın dıye basvurcam mahkemeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 23 Kasım 2013; 17:44:59 >

• HuLK559 kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum aynı olay gene olucak . Bizim gibi tecrübe edinmemiş arkadaşlar ucuza buldum diye gene alıcak ve satış onaylandıkdan sonra gittigidiyor gine ''sizle işim bitti dava açın'' diyecek. Aynısı blackops 2 de'de olmuş . O oyunu almamıştım sonra aramıştım ama o fiyata satan yoktu. Ordan anlamalıydım.

Kabalık etmek istemedim ben enesis. Belki ilk defa dolandırılmış olmamdandır . Sadece herseferinde google'dan '' steam ghosts silindi'' yazıp aynı foruma girip çözüme yaklaşabilen bir kişi varmı acaba diye bakarken ''Ben nuclear'dan aldım ondan alsan sorun çıkmazdı'' denmesi beni sinir ediyor. Nuclear'ı oyunun ilk çıktığı günlerde google'dan ''ucuz call of duty black ops key'' yazmamdan beridir tanırım kendisiyle alışveriş yapmadım ama yapsam sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Birde o oyun 100 lirayı haketmiyor bu 60'lık olan olmasa almazdım 3 nedeni var call of duty serisini en başından beri oynuyor olmam. Bana herşey aynı gibi geliyor 4 kişi vur care package çağır ve dua etde mermi gelmesin (hoş bunda değiştirmişler görev yapıyosun ve care package çağırıyosun şükürki artık mermi gelmiyor ) 2.'si bütçe son olarakda hile . Çok şüpheciyimdir hep killcam izlerim ghosts'da izlediklerimin %40'ı beni daha görmeden duvardan nişan alıyor bizim oyunların silindiği gün patch geldi oyunum silinmiş olmasına rağmen gene merak ettim forumlarını okudum patchden hemen sonra gene hileciler iş başındaymış. Keselerine dolan parayı izlemek hilecilerle uğraşmakdan daha güzel tabi. Ama genede alıyoruz işte

• GhostsOlduDuman G kullanıcısına yanıt
    Bo2'deki durum yurtdışında yasal olarak satılan keylerin bir şekilde 3. kişilerin eline düştükten sonra satılmasıydı. Misal vatandan yada bimeksten aldığınız orjinal oyunun eve gelip yüklediğinde keyin çalışmaması gibi birşey. Satan arkadaş durumun belki farkında belki değil bilinmez ama benim ucuz keylere hiç bir şekilde güvenim kalmadı. Oyunun fiyatı konusunda haklısın değil 60 en fazla 20 lira edecek bir oyun çoğu kişide bu çöp oyuna okadar para vermemek için ucuza aldı ama şimdi birsürü mağdur insan var.

Birde hile konusunda şunu söyleyim. Oyunda VAC şu anda aktif değil her türlü hile var ve kimse banlanmıyor arasıra hile forumlarına bakıyorum 500 çeşit hack çıkmış şimdiden full perk wh server control squad hack vs vs.. bu IW'den ne köy ne kasaba olmayacağını bir kez daha anladık oyunu sattıktan sonra zerre takmıyor resmen insanlarla dalga geçiyor.

Birde bu keyleri satan eleman ilk gün bende mağdurum tarzı bi mesaj atmış şimdi ortalıklarda görünmüyor kabuğuna çekilmiş bekliyor ya sattığı keylerin hepsini cebinden ödeyecek yada ses soluk çıkarmayıp olaydan kurtulmaya çalışacak. Yasal süreci tam bilmiyorum ama mağdur olanlar suç duyurusunda bulunursa belki parayı kurtarabilirler.

• dersolad kullanıcısına yanıt
    kardesim yasal surec soyle baslıyor tuketıcı heyetıne basvuruyorsn ardından emsal teskıl etsın dıye tuketıcı mahkemesıne basvurusuyorsn tuketıcı mahkemesı 45 gunde cevap verıyor haklı cıkarsak satıcıya bana kagıt gıdıyor eger cozum olmaz ıse satıcı odeme yapmassa tedbır ıcraa yada alacaklarına icraa ile yasal faızı ıle el koyabılıyorsn satıcının adresı ve fırması kktcde oldugu ıcın bu ıslem az bucuk uzuyabılıyor maalesef ama yurtdısındayım ayagı cekemıyor cunku kktc tuketıcı mahkemesı burdakı kararı kabul edıyor genelde oyle kktcnın kabul ettıgını ordakı bır arkadasm soyledı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 23 Kasım 2013; 22:16:01 >
  • şikayetleri satıcının firması kıbrısta oldugu ıcınhttp://www.cyprusconsumers.org/index.asp?sayfa=sikayet kıbrıs tuketıcıLER dernegınede ıletebilirsiniz aRKADASLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

hocam alacak arkadaşlar için bilgi paylaştım kabalaşmana gerek yok,burdaki sorunu çözemezsin gittigidiyor adama asla para vermez,dava açarsın ama 50 liraya davalık olma zaten söz konusu olmaz onunlamı uğraşıcan,kısacası kardeşim bu sorun çözülmez.

50 tllık dava olmazsa mı 2 ay sonra 50 tl yasal faızıyle nasıl aldıgımı gorursun kardes tuketıcı mahkemesıne basvurup ben salı basvuruyorum 50 60 tlnın ustune dusmezsen yarın oburgun benım basım yandı baskasınında aynı yanar oda konu acar boylemı olsun biz magduruz parasında degılım suan 120 tl verıp oyunu alabıleck durumdayım ama ben yasadım baskası yasamasın olayındayım bu sorun cozulcek ve herkes gorecek bız ınsalıgımızı yaptık 1 haftaya yakın bekledık satıcıyı satıcı ıse durumu duzeltmeye meilli olmadıgını gordum o yuzden bende bu durum duzelsın yada ılerde tekrar aynısını yapmasın dıye basvurcam mahkemeye

Çok haklısın. Mağdur sayısına ve satıcının tutumuna bakınca insanların şikayetini yasal yollarla dile getirmesi kaçınılmaz. Çözüme yönelik bir açıklama gelmemesi de keyleri tedarik ederken risk alan satıcının ikinci defa risk almasıdır bence.

• 75 liraya aldığım Season Pass hesabımdan silinmiş. Eee 25 lira daha ucuz alalım derken 75 liradan olduk. bana ve hepimize ders olsun, ben artık oyunlarımı Steam üzerinden alacağım.

fps-mayhem;

Bu yazdıklarımızı okuyorsundur ve şuan ne kadar zor durumda olduğunu anlayabiliyorum. Tek dileğim, keyleri temin ettiğin yeri ihbar edip dolandırıcıların adalete teslim edilmesi. Şimdi daha sakin olup bizlere gelişmelerden haberdar etmeni umuyorum. Ben sadece, bile bile bu hırsızlığı yapanları ne bu Dünyada ne öteki Dünyada hakkımı helal etmiyorum!

Geçmiş olsun hepimize. Bu tecrübeyi 60-75 lira ile atlattık sadece, buna da şükür.
  • benim yaş 15 bende mağdurum benim yapabileceğim bir şey yok mu ?
  • Satici su yorumlari okuyupta nasil bi cevap vermez gercekten kotu bi durum cocuk 15 yasindayim diyor su cocugun yorumunu okuyup insan cevap verir be insan bu kadarmi vurdum duymaz olur yazik gunah yemin ediyorum su milletin ysptigi yorumlari okuyupta gozune uyku giriyormu gercekten merak ediyom adamlar dogal olarak helal etmiyom diyor su anda huzurlumusun icin rahatmi konu hakkinda adamlari bilgilendirsen bile yeterli hic olmazsa bi umitleri olur ama sen boyle bisi demedikce karsidakilerin sabirlarini zorluyorsun ben keymey almafim senden ama almis kadar uzuldum bu kadar kisiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah bi 17 degil de 18 olsaydim da, taksit taksit karttan gidiyor icim yaniyor gittikce, bosa para harcamayi hic sevmem, bu da en bos harcamam oldu
  • Satıcı geri ödemediği sürece parayı başka yolla geri alma imkanı çok zor. Bir kere başıma gelmişti Allah'tan 5tllik bir hasara uğramıştım. Amazon sağolsun. Üstüne bir soğuk su içip, bundan sonra işinizi sağlam kayığa bağlayın. Ben o günden beri garanti olmayan hiçbir yerden alışveriş yapmadım. Kafam rahat.
  • artik kara cumalar is gorecek gibime geliyor
  • Şikayetim yayınlanmış arkadaşlar.
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2129658/

gönderilen mailin açıklamasıda şöyle

İletmiş olduğunuz şikayet doğrultusunda fps-mayhem adlı kullanıcıyla iletişime geçilmiş olup, kullanıcıyla alıcılara yardımcı olması için görüşmelerimiz devam etmektedir. 27.11.2013, 09.00’a kadar kullanıcının yaşanan problemi çözmesi için kendisine zaman vermenizi rica ederiz. Satıcının üyeliği gerçekleştirdiği işlemler doğrultusunda askıya alınmış olup, yaşanan sorunlar çözülmeden satıcının GittiGidiyor’da herhangi bir işlem yapmasına izin verilmeyecektir. Ürün para transferi yapılmış olduğu için satıcıya farklı bir yaptırımda bulunamamaktayız. Bu aşamada, belirtilen süreye kadar sorunun çözülmemesi durumunda, üründe yaşadığınız sorunla ilgili olarak satıcı hakkında yasal işlem başlatma hakkınızı kullanabilirsiniz. Yaptığınız yasal işlem kapsamında, satıcının kimlik bilgileri, resmi makamların talebi doğrultusunda GittiGidiyor tarafından yetkili kişilerle paylaşılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostsOlduDuman

Şikayetim yayınlanmış arkadaşlar.
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2129658/

gönderilen mailin açıklamasıda şöyle

İletmiş olduğunuz şikayet doğrultusunda fps-mayhem adlı kullanıcıyla iletişime geçilmiş olup, kullanıcıyla alıcılara yardımcı olması için görüşmelerimiz devam etmektedir. 27.11.2013, 09.00’a kadar kullanıcının yaşanan problemi çözmesi için kendisine zaman vermenizi rica ederiz. Satıcının üyeliği gerçekleştirdiği işlemler doğrultusunda askıya alınmış olup, yaşanan sorunlar çözülmeden satıcının GittiGidiyor’da herhangi bir işlem yapmasına izin verilmeyecektir. Ürün para transferi yapılmış olduğu için satıcıya farklı bir yaptırımda bulunamamaktayız. Bu aşamada, belirtilen süreye kadar sorunun çözülmemesi durumunda, üründe yaşadığınız sorunla ilgili olarak satıcı hakkında yasal işlem başlatma hakkınızı kullanabilirsiniz. Yaptığınız yasal işlem kapsamında, satıcının kimlik bilgileri, resmi makamların talebi doğrultusunda GittiGidiyor tarafından yetkili kişilerle paylaşılacaktır.

Bana da sizinkini copy paste yapmışlar, tıpa tip aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• myres kullanıcısına yanıt
    kardes durumu okumuyormusun soguk su neden ıcelım kanun var nızam var alınca parayı bu cevabı daha ıyı verebılcegm ıcın suan kısa ve oz yazıyorum.5 sene once olsa dedıgın haklıda adam sattıgı yer kıbrıs tuketıcı mahkemesı kabul edıyor herseyı sen hala soguk su ıc dıyorsn anlamadm gıttı
  • sikayetvar.com ' a yazdıgım şikayete firmadan açıklama gelmiş , sizinkilerle aynı arkadaşlar :

Değerli kullanıcımız,

Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz 2129794 numaralı şikayetinizi inceledik, öncelikle yaşadığınız bu olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

GittiGidiyor, sitede satışa sunulan ürünleri fiziki olarak elinde bulundurmamaktadır. GittiGidiyor Kullanıcı Sözleşmesi'nde de açıkça belirtildiği üzere,www.gittigidiyor.com sitesi üzerinden satılan ürünlere ilişkin tüm sorumluluk Satıcılara aittir.

Uyarı: İşbu yukarıda yer alan açıklamalar GittiGidiyor tarafından bilgilendirme amaçlı hazırlanmış olup herhangi bir şekilde hukuki çözüm ve/veya yasal bir zorunluluk olarak nitelendirilmemelidir. Bu çerçevede, işbu beyanları esas alarak hareket etmemelerini ve herhangi bir yasal işlem başlatmadan önce Kullanıcıların üçüncü kişilerden/avukatlardan hukuki bir destek almalarını ve ihbar ve ihtar ederiz.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor.

• Şikayet vardan copy/paste dışında bişey çıkmadı.Bu arada davanın sadece kktc'de açılabilmesi gerektiği bunu planlı yapmış olabileceğini gösteriyor . Kimse uğraşmaz sandı ama şükürler olsun ki oraya yakın ve o parayı ona yedirtmeyecek biri var. Hulk dostum ne durumdasın yarın gidiyordun sanırım. Ben tüketici haklarına dilekçeyle ; altında satış yaptırdığı bir satıcıyı sahiplenmeyen gittigidiyoru hedef alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostsOlduDuman -- 25 Kasım 2013; 18:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokamikaze

ah bi 17 degil de 18 olsaydim da, taksit taksit karttan gidiyor icim yaniyor gittikce, bosa para harcamayi hic sevmem, bu da en bos harcamam oldu

Kredi kartı ile alanlar Chargeback kuralları dahilinde harcamayı kendilerinin yapmadığını savunarak.Harcama itirazında bulunabilirler kendi bankalarına.

https://eksisozluk.com/chargeback--323755
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

quote:

Orijinalden alıntı: prokamikaze

ah bi 17 degil de 18 olsaydim da, taksit taksit karttan gidiyor icim yaniyor gittikce, bosa para harcamayi hic sevmem, bu da en bos harcamam oldu

Kredi kartı ile alanlar Chargeback kuralları dahilinde harcamayı kendilerinin yapmadığını savunarak.Harcama itirazında bulunabilirler kendi bankalarına.

https://eksisozluk.com/chargeback--323755

3d secure kullandim yapacak bir seyim yok

• nirvanha tebrik ederimn. Senden hemen sonra işbankasını aradım harcama itiraz formu gönderildi bunu doldurup fax çekmem istendi. bankanın 20 günlük bir inceleme sonrasında işlemi iptal edebileceğini öğrendim. Bankalarınıza hücum edinn...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.