Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam nadiren de olsa hacklenebiliyor ne yazık ki. Her zaman dikkatli olmak lazım tabi. Geçenlerde bi arkadaş anlatıyordu, forumdan birisi virüslü bir dosya paylaşmış. Steam'i Origini geçtim, arkadaşın kredi kartlarına kadar ele geçirmişlerdi. Herkes dikkatli olmalı. Yoksa amacım çıkıntılık yapmak değildi.
  • Arkadaşlar bana da paranızı iade ettik diye müşteri hizmetlerinden telefon açtılar. Ancak ne iade maili geldi ne de hesaba para iadesi yapıldı. Ödemeyi sanal kart ile yapmıştım ondan kaynaklanabilir mi acaba bu durum ?
  • zencefili kullanıcısına yanıt
    Sanal kartın bağlı olduğu asıl karta iade edilmesi gerekir.

Asıl kartın dönem içi kayıtlarında göremiyorsan, bankanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsin. Bazı bankalarda işlemler internet şubelerine vs. gecikmeli olarak yansıyabilir ama müşteri hizmetlerinden henüz yansımamış "bekleyen işlemler" konusunda destek alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zencefili

Arkadaşlar bana da paranızı iade ettik diye müşteri hizmetlerinden telefon açtılar. Ancak ne iade maili geldi ne de hesaba para iadesi yapıldı. Ödemeyi sanal kart ile yapmıştım ondan kaynaklanabilir mi acaba bu durum ?

Hocam bende garanti sanal kartla almıştım aynı şekilde sanalkarta geri gelmiş para.Bence siz baglantıya geçin GG ile.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Sanırım önce gg ile tekrar bağlantıya geçmeliyim.
  • Helal olsun emeğinize, özellikle Hulk
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

Sitemizden satın aldığınız 97324658 numaralı ürünle ilgili yaşamış olduğunuz durum nedeniyle öncelikle üzüntülerimizi bildirmek isteriz.

Kullanıcı sözleşmesinde belirtildiği üzere,www.gittigidiyor.com üzerinden yapılan alışverişler alıcı ve satıcı arasında gerçekleşmekte olup, GittiGidiyor olarak satışlarda taraf sıfatımız ve ürünlerle ilgili sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Sitede satışa sunulan ürünlerden kaynaklanan her türlü sorun ve ayıbın, alıcı ve satıcı arasında çözümlenmesi esastır.
    Tüm bunlara rağmen, bir pazar yeri ve yer sağlayıcı olmamızın getirdiği sorumluluk sınırlarını da aşarak, hali hazırda satıcıya aktarılmış olan bedeli GittiGidiyor olarak karşılama kararı aldık ve 60,1 TL tutarındaki ürün bedelini size iade ettik. Belirtmek isteriz ki bu iade işlemi, çalışma prosedürümüzün istisnasını teşkil etmektedir. Bu istisna, mağduriyetinizin bir an önce giderilmesi amacına yöneliktir. Ürün bedelinin iadesi nedeniyle tarafımızca yapılan masraflar, ürünü satışa sunan kullanıcımıza rücu edilecektir. Birkaç gün içinde kartınıza bu bedelin artı olarak yansıdığını görüyor olacaksınız.

Eğer ATM/banka kartı ile ödeme yaptıysanız, iadenin kartınıza yansıması biraz zaman alabilir. Bunun nedeni bankalar arası takas işlemlerinin kredi kartı iadelerine nazaran daha uzun sürmesidir. İadeniz 10 iş günü içinde hesabınıza yansımazsa, bankanız ile irtibata geçerek bilgi talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri

gençler noldu paranızı ıade alamazsınız dıyenler

Allah razı olsun hepinizden paramın iadesi yapılmış

• Bu gün kontrol ettimde hesabıma yatmış para Banka kartı ile satın almıştım biraz geç oldu ama sonunda :))
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKKLE GEÇMİŞ OLSUN EĞER OYUNA VERDİĞİNİZ 60 LİRA HAKKATTEN HELAL VE ALINTERİ PARA İSE SANA DÖNÜP DOLAŞIP GERİ GELİR HAA HELAL
    PARA DEĞİL İSE UNUT GİTSİN ADI ÜSTÜNDE HARAM PARA OLUR İŞŞALLAH GELİR PARANIZ BEN HERZAMAN OYUNUMU KREDİ KARTI KULLANMADIĞIM İÇİN PLAYSTOREDEN ALIRIM VEYADA KUTULU SİZDE EĞER OYUNUN YASALINI İNDİRİMLİ ALMAK İSTİYOSANIZ OYUNUN KUTULU OLANLARINA DA BAKIN Bİ KERESİNDE 109 TL LİK MEDAL OF HONOR WALFİGHTER DIGITAL DELUX U 40 TL HATTA BF4 BETA HEDİYESİ BİR KAÇTA HEDİYE SİLAH FİLAN 40 TL YE ALMIŞTIM İYİCE ARAŞTIRIN DERİM

oyununda aralgame ve media mark etiketliydi
  • Dolandırıcı şahıs 2 tane sahte numara vermişti Gittigidiyor da bu durumu ciddiye alarak siteye yeni bir özellik eklemiş şimdi yeni gördüm cep numarasını onaylayan kişilere rozet veriyor bu rozet güvenlik açısından şahısa ulaşmak için yapılmış güzel bir sistem olsa gerek.

Gittigidiyor biliyorsunuz herkesin parasını kendi hesabından ödedi ve bu olayın tekrar başlarına gelmemesi için bu sistemi devreye sokmuş ve çok iyi olmuş gerçekten.

Bu gibi dolandırıcılık işlemlerinde şahısa ulaşmak eminim daha kolay olacaktır.

Ve cep numarasını doğrulayan kullanıcılar güvenilir satıcı olarak kendilerini daha belirgin etmiş olacaklar.
  • aynısı 2 ay once başıma steamda gelmıştı oyunu yukledım oynadım 3gün sonra sılındı sonra steama tıcket gonderdım paramı ıade ettıler..
  • Biraz konuyu pörtletmiş gibi olacam ama bu olayı yaşayıp da tekrar ghosts alıp oynayabilen varmı ?
  • boh3m ben 18 dolara g2a.com dan aldım.key olarak degil gift olarak link veriyorlar steam için.Gayet sorunsuz bir sekilde indirdim yukledim oynuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz_ksk -- 7 Ekim 2014; 23:26:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz_ksk

boh3m ben 18 dolara g2a.com dan aldım.key olarak degil gift olarak link veriyorlar steam için.Gayet sorunsuz bir sekilde indirdim yukledim oynuyorum...

bende aldım indirdim ilk denediğimde girmedi online a tıklıyorum bekliyor 2 dk server is not available hatası veriyor herşeyi denedim olmadı ghost dan önce blackops2 vardı onda böyle bi sorunla karşılaşmadı ne zaman girsem bağlanıyordu servere ghosts yükleyince böyle oldu bu sefer bo2 de aynı hatayı vermeye başladı ne acayip se :D herneyse aradan bir kaç saat geçti girmeyi denedim girdi çıktığımda tekrar giremedim ticket attık steame activison un sitesine de topic açtm bağlantınla ilgil dediler ttnet kotası yüzünden 3mb kullanıyordm o ara belki ondandır dedim kota sıfırlanınca tekrar denedim aynı hata devam ediyor yaklaşık 2 haftadır oyun öylece duruyor oynayamyrm ne yaptıysam olmadı portlarmı açmadım dosyalarlamı uğraşmadım modemlermi değişmedim hiçbir şekilde çözemedim :(

• b0h3m kullanıcısına yanıt
    Team deathmatch yada domination deniyorsun değil mi? Çünkü diğer modtaki serverlar boş sayılır,genelde bu 2 sinde adam gibi oyun dönüyo diğerlerinde oyun pek yok zaten potansiyel oyun yok diye üst tarafta yazıyor.Bir de online bölüme tıkladığında toplam online kişi sayısı yazıyor mu yazıyorsa makul bi sayı mı yazıyor? Ayrıca her oyun modunun üzerine mouse u getirdiğinde altta o oyundaki kişi sayısını yazar o da ilk dümlede dediğime geliyo teamdetahmatch yada domination da toplanıyo millet.
  • quote:

Team deathmatch yada domination deniyorsun değil mi? Çünkü diğer modtaki serverlar boş sayılır,genelde bu 2 sinde adam gibi oyun dönüyo diğerlerinde oyun pek yok zaten potansiyel oyun yok diye üst tarafta yazıyor.Bir de online bölüme tıkladığında toplam online kişi sayısı yazıyor mu yazıyorsa makul bi sayı mı yazıyor? Ayrıca her oyun modunun üzerine mouse u getirdiğinde altta o oyundaki kişi sayısını yazar o da ilk dümlede dediğime geliyo teamdetahmatch yada domination da toplanıyo millet.

Ben teamdeathmach dominiton fln onları bile göremiyorum servere bağlanmıyor ilk girişte hatayı şöyle gösteriyim

• b0h3m kullanıcısına yanıt
    Böyle bişey var ama işe yarar mı,daha önce görmüş müydün ?

http://www.youtube.com/watch?v=Hp0UdTAEpYk&feature=youtu.be
  • quote:

Böyle bişey var ama işe yarar mı,daha önce görmüş müydün ?

http://www.youtube.com/watch?v=Hp0UdTAEpYk&feature=youtu.be

yaptığından hiçbirşey anlamadım modem ayarlarıya oynuyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

10 milyar para kaldırmış adam bakalım nasıl geri ödeyecek...

Helal olsun gg ye. Müşteriyi memnun etmiş o zararı karşılayarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.