Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben anlamadım ya, siz Steam'e keyi girip oyunu indirip oynadınız sonra oyun kütüphaneden silindi? O nasıl oluyor arkadaşlar? Oyun kütüphanede gözükmüş ise sonsuza kadar o hesapta kalır.
  • aynen öyle, keyi girdik oynadık bikaç gün daha sonra bildigin kütüphaneden silindi yani yok oldu, pcde yüklü olmasına ragmen simgesine tıklayınca steamın magazasındaki cod sayfasına atıyor , yani hesabından gidiyor oyun direk, cd keyi tekrar girmeye calısınca da o key kullanılıyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonince

aynen öyle, keyi girdik oynadık bikaç gün daha sonra bildigin kütüphaneden silindi yani yok oldu, pcde yüklü olmasına ragmen simgesine tıklayınca steamın magazasındaki cod sayfasına atıyor , yani hesabından gidiyor oyun direk, cd keyi tekrar girmeye calısınca da o key kullanılıyor diyor.

Oh My God, o nasıl oluyor? Sonuçta Steam'e eklendiğinde o oyun orada sonsuza kadar kalır.. Steam'e ticket atın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: Leonince

aynen öyle, keyi girdik oynadık bikaç gün daha sonra bildigin kütüphaneden silindi yani yok oldu, pcde yüklü olmasına ragmen simgesine tıklayınca steamın magazasındaki cod sayfasına atıyor , yani hesabından gidiyor oyun direk, cd keyi tekrar girmeye calısınca da o key kullanılıyor diyor.

Oh My God, o nasıl oluyor? Sonuçta Steam'e eklendiğinde o oyun orada sonsuza kadar kalır.. Steam'e ticket atın bence.

Oyle ama bir sure sonra bu keyler kara listeye geciyor oyunun yapimci sirketi diyor su su keyleri iptal diyor steamde sistemde aratiyor eger steam uzerinde kullaniliyorsa iptal ediyor anlaycan sikayet uzerine siliyor adamlar oyuni hirsizlik kredi kartlari ile felan aliyorlar keyleri satiyorlar herkesten key alinmaz anlaycan ne olcagi belli olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün emniyet müdürü yrd.sı bir tanıdığımıza durumu anlattım o da bana şöyle dedi; suç TR de işlendiği için başvurunun yapılması gereken adres burasıhttp://sibersuclar.iem.gov.tr/ dedi.
    Umarım yardımı olur.
  • öncelikle geçmiş olsun

Steam'e keylerinizi girdikten sonra steam accountu banlanan oldu mu hiç ? merak ettim.
  • hala bir gelişme yok mu ?
  • gelisme tuketıcı haklarına basvuru yapmak ve beklemekle gecıyor
  • Bizim ülkemizde biraz yavaş işliyor, yavaş işleme alınıyor, yavaş geri dönüş yapılıyor bu tür şikayetlerde
  • KUBN kullanıcısına yanıt
    Henüz konu başlığındaki sebeple banlanan birini duymadık, cod-ghosts "oyna" yerine "satın al" butonuyla kütüphanede görünüyordu. Yani sadece oyun silindi.

Hesabı banlamak için yeterli bir neden değil bence bu durum, sonuçta son kullanıcı olarak bir key edinmişsin ve senin dışındaki bir sebeple iptal ediliyor/siliniyor. Steam açısından da müşteri kaybetmek anlamına geliyor banlama durumu.
  • Beyler bi gelişme olursa bildirin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOVELLPC

kardeşim Fake make değilim ben ok elazıgda yasıyorum

gg deki hesabım mbayturk ilk onaylayan lara bak görürüsün beni işin resmi boyutunu bilmediğin için koştur sen sonuç alırsan haber ver bende param için dava ederim ok
    Abim Kaymakam ablam Hakim Eniştemde Emniyet Müdürü Sistemin nasıl yürüdüğünü ii bildiğim için adamı bulun ya yeni key versin yada para iadesi yapsın
    Mantıklı düşün yasal süreçten bir şey çıkmayacak

he he hatta baban cumhurbaşkanı dayın da başbakan dimi
  • Saygısızlık Yapma Kardeş Bizde Magduruz ne oldu millet yasal yol diyordunuz hanginiz parasını kurtardı kimsenin bişi yaptığı geri aldığı yok
    Millete Laf yetiştirmeyin.
  • arkadaşlar bende sizler gibi dolandırılanlardan biriyim gittigidiyor ismim sparstyle son olumsuz yorumu yazan benim.Bir kac ay önce başka bir satıcıdan FM satın aldim,key aynı şekilde silindi ama aldıgım satıcı kurumsal bir firma oldugu için aynı gün paramın iadesini gerçekleştirdiler.Sonrasında gg de keylere bakarken 60 tl ye cod u gördüm ya dedim olamaz,girdim baktım yorumların hepsi 10 numara dedim dur bir adama mesaj atayim; mesaj attim dedimki key silinirse eger ne olacak? dediki silinmez silinirsede telafisini yaparız.Bu konuşmanın üstünede satın aldım,key geldi steam e girdik bir kaç gün sonra oyun silindi.Ben genede kıllandıgım için yorum hakkımı sonraya saklamıştım,keza sonradan olumsuz yorum yazdım kullanıcıya.Olaydan sonra bir kaç kez mesaj attım satıcıya bir kere sadece "bekleyin bende bekliyorum" gibi bir cevap yazdı daha kaba bir üslupla :) sonrasında gg ile baglantıya geçtim sikayetvar a sikayet yazdım ama sonuc "kopyala+yapıştır hazır geçiştirme metni".Arkadaşlar bence GG yi ebay e şikayet etmeliyiz,bu tip bir olay daha önce Ebay de bir arkadaşıma olmuştu Ebay arkadaşıma parasını direk iade etmişti.GG de bir Ebay firmasıysa bize bu geri iadeyi yapmak zorunda sonuçta biz güvenli olacagi için gg den aldik yoksa aynı adamlar forumlarda yada kendi sitelerinde bu keyleri daha ucuza satıyor.Ebay e nasil şikayet edebiliriz acaba bilen varmi?

Uzun lafın kısası 60 lira problem degilde,dolandırılmak koyuyor insana.Bu konuda mücadele ediceksek ben hertürlü varım

geri dönüşlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemb -- 9 Aralık 2013; 21:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemb

arkadaşlar bende sizler gibi dolandırılanlardan biriyim gittigidiyor ismim sparstyle son olumsuz yorumu yazan benim.Bir kac ay önce başka bir satıcıdan FM satın aldim,key aynı şekilde silindi ama aldıgım satıcı kurumsal bir firma oldugu için aynı gün paramın iadesini gerçekleştirdiler.Sonrasında gg de keylere bakarken 60 tl ye cod u gördüm ya dedim olamaz,girdim baktım yorumların hepsi 10 numara dedim dur bir adama mesaj atayim; mesaj attim dedimki key silinirse eger ne olacak? dediki silinmez silinirsede telafisini yaparız.Bu konuşmanın üstünede satın aldım,key geldi steam e girdik bir kaç gün sonra oyun silindi.Ben genede kıllandıgım için yorum hakkımı sonraya saklamıştım,keza sonradan olumsuz yorum yazdım kullanıcıya.Olaydan sonra bir kaç kez mesaj attım satıcıya bir kere sadece "bekleyin bende bekliyorum" gibi bir cevap yazdı daha kaba bir üslupla :) sonrasında gg ile baglantıya geçtim sikayetvar a sikayet yazdım ama sonuc "kopyala+yapıştır hazır geçiştirme metni".Arkadaşlar bence GG yi ebay e şikayet etmeliyiz,bu tip bir olay daha önce Ebay de bir arkadaşıma olmuştu Ebay arkadaşıma parasını direk iade etmişti.GG de bir Ebay firmasıysa bize bu geri iadeyi yapmak zorunda sonuçta biz güvenli olacagi için gg den aldik yoksa aynı adamlar forumlarda yada kendi sitelerinde bu keyleri daha ucuza satıyor.Ebay e nasil şikayet edebiliriz acaba bilen varmi?

Uzun lafın kısası 60 lira problem degilde,dolandırılmak koyuyor insana.Bu konuda mücadele ediceksek ben hertürlü varım

geri dönüşlerinizi bekliyorum

her seyi ozetlemissin birader, benim 100 lira verecek param var yok degil, fakat dolandirilinca insanin ici gidiyor, her kredi karti ekstrem'de goruyorum onu

• sonuç olarak herkes sessiz bir şekilde ne olacak diye bekliyor bekleyin bakalım belki bir şey çıkar

bir kaç hafta önce mesaj yazmıştım 3. sayfada yer alıyordu sonra baktım 4. sayfa oldu ve devam etti kimseden cevap falan gelmedi sildim

skype üzerinden toplu konferans yapıp konuşalım dedim 1 kişi bile çıkıp tek kelime yazmadı

etrafınızda görüyorsunuzdur toplu karar alınacağı zaman (SESLİ) toplantı yapılır ve her bireyin düşüncesi üzerine belli bir noktaya gidilir

şu anki durum herkes kendi kafasına göre takılıyor sonuç = sıfır

birlik beraberlik bu işte yapacak bir şey yok
  • yapacak seyler sayfalarca lıstelendı konusulcak sey yokkı satıcı bısey yapmıyosa once tum kanıtlarla tuketıcı haklarina ondan snra tuketıcı mahkemesine ondan sonra emniyet müdürlüğü siber suçlarla mücadele subesıne sıkayet dılekcesını yazacaksn tuketıcı hakkı ıcın 2 ay sıber icin 4 ay tuketıcı mahkemesı ıcın 6 ay beklıyecksn bekleyınce paran yuzde yuz gelcekmı gelcek tabıkıde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 11 Aralık 2013; 6:50:03 >
  • adam iyi dolandırdı milleti ve sonra çekti gitti. Burda insanın canını sıkan şey , gittidiyorun hiçbirşey yapmaması. Satıcının iyi niyeti fln yok arkadaşlar adam aldı paraları attı cebe. Belki de keyleri kendisi çalıntı kredi kartıyla aldı. Gerçekten mağdur olsa bu konuya mesaj atmaya devam eder ve bizlerle iletişim halinde kalırdı. Arkadaşların daha önce yazdıklarına göre böyle bir olay önceden gittigidiyorda olmuş ve gittigidiyor herkese paralarını iade etmiş şimdi niye aynı şeyi yapmıyor peki. Oyun+Season Pass derken 140tl param çöpe gitti
  • confuest kullanıcısına yanıt
    yasal yollara basvurmayı denemeyı dusun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

yasal yollara basvurmayı denemeyı dusun bence

Bu adamin adresi fln yok mu kibrista birsuru arkadasim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.