Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HuLK559

ozaman neden bu laf dalasına gırme ben bunu anlıyamıyorum aldıgın urunun onlıne uzerınden alıyorsan 2 yıl uzerınde sozlesmede gecıyordur arkadasım kktcye kacıyorsa ndn gerı ıadeler oluyor bısey dıyeyımmı pek bısey bıldıgını sanmıyorum laf dalasına gırmıyecgım cunku elımdekı belgeler var ısın sonu gelınce buraya tekrar yazcam

ben sana nie laf anlatmaya calisiyorum ki ,interpollemi ariyor da bu adam iade etsin kktc sana.güveniyorum hulkcum alacaksin mahkemeyi ;) yolun acık olsun.
    mesajlari editleyipte durma uyanıklığa gerek yok hulkcum.
  • PythEch kullanıcısına yanıt
    edıtlesem mesajlarımı duzelt dıye modaratorden sıkıntı yaratmasın dıye duzeltıyorum ınterpol aramıyor ama yurtdısında yasadıgı ıcın sıkıntı yasıyacgını dusunuyorum ıstersen detayları pm le ıstersen yarın avukat arkadasmla skype bıle anlatabılrım detayları bn rahatım ınterpolluk ıs degıl dolandırıcılıkta farklı uygulamalar oldugunu bılıyorum okudugum bolum vebılgımle bunları soyluyorum cat dıye olacak bısey degıl ama olayı kısaca anlatmak ıstedm edıtlemezsem uyarı almamak ıcın edıtlıyorm
  • konunun hepsini okumadım ama oyunun amazon.com yorumlarında steam ile ilgili çok şikayet var,
    bilgi olsun diye yazıyorum.
  • çalıntı kartla almış işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch

quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

agrasıf degılım benım avukat tanıdıgım olsun kıbrısta avukat okuyan arkadaslarm bu kadar olumluyken ınsanların (senı kastetmıyorum) her mesajda umutsuz bakmalarını sacma buluyorum agrasıflıgım size degl sana gorede dırek dava dusmus anlamına gelıyor sen bana dıyorsn sucsuzum dese o adam dırek dava duser dıyorsn oyle bısey varsa kac yıldır ordakıler avukatlar kendınden ndn emın anlıyamadm

tamam kardeş sensin.sen öğrenci arkadaşların daha iyi biliyordur 5-6 yıllık avukatlardan.akranin degilim zaten anlaşıldı..ben bu olay için onu dedim satan adamın savunması çok basit olacaktir hadi diyelim kabul etti suclamalari ben sattim dedi ee sonra bu adam size garanti verdimi elinizde garanti belgesi varmi? aranizda bir garanti varmı?sözleşme varmı? adam dese ben ürünü sattim adamlar 3 ay kullanmış sonra bozulmuş benim suçum ne dese ne nolur? sen steamden oyun alırken hiç sözleşmeyi okudunmu ayrıca? öğrenci avukat arkadaşların okusun sana anlatsın...
    sen milletin umutsuz bakmasına kızıyorsunda bence belki millette senin fazla umutlu olmana gülüyordur yada kızıyordur ne biliyorsun :).ben kendi fikirlerimi söyledim.bana görede "BOŞ" umuttansa umutsuzluk daha iyidir millet heveslenmez.inşallah umutların boşa çıkmaz.paranı alırsın.kolay gelsin.bu konusma benim için bitmistir.

Siz ''orjinal ürün'' ne demek anlamını biliyormusunuz? Satıcı gittigidiyordaki ilanında orjinal eu key dir.İfadesini kullanmıştı.Gittigidiyor ilanı yayından kaldırmış neden acaba?

Ürün bozulmuşmuş.Ayrıca Hitap şekliniz hiç hoş değil , HULkCUM MULKCUM.Ben şu ana kadar daha kimseye hakkımı yedirmedim , bu devlet vatandaşının hakkını yedirirse bu sevgili arkadaşa YAZIKLAR OLSUN

O ZAMAN YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM!

Ben herzaman yapabileceğim her şeyi sonuna kadar yapmayı tercih ederim olursa olur olmazsa çay demleriz! Size ne?

• Yokmu bi gelişme daha aldi gitti yala para yi huzurlumuki acaba uyku giriyormuki gözüne o kadar kişinin beddua sini almak ne demek ya CIK insan gibi anlat sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün PayPal dispute ünü claime çevirdim bir 20 güne sonuçlanır, gelişmeleri burdan bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PythEch
    tamam kardeş sensin.sen öğrenci arkadaşların daha iyi biliyordur 5-6 yıllık avukatlardan.akranin degilim zaten anlaşıldı..ben bu olay için onu dedim satan adamın savunması çok basit olacaktir hadi diyelim kabul etti suclamalari ben sattim dedi ee sonra bu adam size garanti verdimi elinizde garanti belgesi varmi? aranizda bir garanti varmı?sözleşme varmı? adam dese ben ürünü sattim adamlar 3 ay kullanmış sonra bozulmuş benim suçum ne dese ne nolur? sen steamden oyun alırken hiç sözleşmeyi okudunmu ayrıca? öğrenci avukat arkadaşların okusun sana anlatsın...
    sen milletin umutsuz bakmasına kızıyorsunda bence belki millette senin fazla umutlu olmana gülüyordur yada kızıyordur ne biliyorsun :).ben kendi fikirlerimi söyledim.bana görede "BOŞ" umuttansa umutsuzluk daha iyidir millet heveslenmez.inşallah umutların boşa çıkmaz.paranı alırsın.kolay gelsin.bu konusma benim için bitmistir.

hahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: sunburst

20 dakika once oyundaydım çıkıp tekrar girmek istediğimde giremedim..
    sonra baktım ki oyun diğer oyunlar klasörüne gitmiş ve oyna yerine satın al butonu var.
    bu ne şimdi? keyi de gittigidiyordan 60 liraya satın almıştım.

adama yaptıgının onur kırıcı oldungunu soyle
  • adam hala cevap vermiyor malesef.herhangi bir gelişme olan varmı arkadaşlar aranızda?
  • paypal dispute'ü sonuçlandı ve sonuç beklenildiği gibi "gittigidiyor" lehine. Çünkü Gittigidiyor'un sahibi Ebay aynı zamanda Paypal'ın da sahibi...
  • 9.11.2013 tarihinde almış olduğunuz 97324658 numaralı ürüne istinaden yaşadığınız olumsuz alışveriş tecrübesinden dolayı üzgünüz. Süreci çözüme ulaştırmak için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi istiyoruz.

97324658 numaralı ürünün satıcısı ile görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede tekrar sizinle irtibata geçeceğiz.

Saygılarımızla,
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri

Bugun geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 08.11.2013 tarihinde almış olduğunuz 97324658 numaralı ürüne istinaden yaşadığınız olumsuz alışveriş tecrübesinden dolayı üzgünüz. Süreci çözüme ulaştırmak için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi istiyoruz.
    97324658 numaralı ürünün satıcısı ile görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede tekrar sizinle irtibata geçeceğiz.
    Saygılarımızla,
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri aynen cevap gelmıs bakalm napacaklar ben dıger yollardan haber beklıyorm
  • Büyük geçmiş olsun.Fena vurgun atmış herif.1,2 kişi ile olmaz toplu halde şikayet etmeniz gerekir yoksa 5 yıl sürer o dava
  • Gelişmelerden haberdar edin bizi lütfen bana msj gelmemiş nedense
  • b0h3m kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor bana da aynı e-postayı göndermiş. Hala sana ulaşmadı ise destekle yazışmanda fayda var diye düşünüyorum.

KKTC kanunları hakkındaki yorumları okudum. Burada hakkını helal etmeyen insanlar var, şu kadar para için satıcının da planlı bir sahtekarlık düzenleyebileceğine inanmak istemiyorum.
  • darisi basimiza kredi karti ile almistim uzerinden ne ekstreler gecti, umarim sorun cikmaz
  • benim de param iade edilmiş bugün paypal aracılığıyla. Sanırım durumu Paypal aracılığıyla Ebay'e bildirmem etkili oldu bu gelişmelerde. Herkesin parasını en kısa zamanda alması dileğiyle
  • Ben bu ziraatın öğrenciler için verdiği 250 tl harçlık avans olan kartla almıştım paramın iade edilip edilmediğini nasıl anlayacağım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0h3m -- 16 Ocak 2014; 3:48:54 >
  • Ben kredi kartıyla almıştım, şimdi hesaba baktım dün yatırmış gittigidiyor .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.