Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ziraat bankasi kredi kartimla almistim, yatmis, helal olsun gittigidiyor
  • Gittigidiyor sorumlu davranıp, para iadesini gerçekleştirmiş.

Tarafıma iletilen e-postayı aşağıda görebilirsiniz.

"Sitemizden satın aldığınız ********* numaralı ürünle ilgili yaşamış olduğunuz durum nedeniyle öncelikle üzüntülerimizi bildirmek isteriz.
    Kullanıcı sözleşmesinde belirtildiği üzere,www.gittigidiyor.com üzerinden yapılan alışverişler alıcı ve satıcı arasında gerçekleşmekte olup, GittiGidiyor olarak satışlarda taraf sıfatımız ve ürünlerle ilgili sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Sitede satışa sunulan ürünlerden kaynaklanan her türlü sorun ve ayıbın, alıcı ve satıcı arasında çözümlenmesi esastır.

Tüm bunlara rağmen, bir pazar yeri ve yer sağlayıcı olmamızın getirdiği sorumluluk sınırlarını da aşarak, hali hazırda satıcıya aktarılmış olan bedeli GittiGidiyor olarak karşılama kararı aldık ve 60,1 TL tutarındaki ürün bedelini size iade ettik. Belirtmek isteriz ki bu iade işlemi, çalışma prosedürümüzün istisnasını teşkil etmektedir. Bu istisna, mağduriyetinizin bir an önce giderilmesi amacına yöneliktir. Ürün bedelinin iadesi nedeniyle tarafımızca yapılan masraflar, ürünü satışa sunan kullanıcımıza rücu edilecektir. Birkaç gün içinde kartınıza bu bedelin artı olarak yansıdığını görüyor olacaksınız.

Eğer ATM/banka kartı ile ödeme yaptıysanız, iadenin kartınıza yansıması biraz zaman alabilir. Bunun nedeni bankalar arası takas işlemlerinin kredi kartı iadelerine nazaran daha uzun sürmesidir. İadeniz 10 iş günü içinde hesabınıza yansımazsa, bankanız ile irtibata geçerek bilgi talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri"

• aynisi bana da geldi, zafer diye buna derim
  • Sitemizden satın aldığınız 97324658 numaralı ürünle ilgili yaşamış olduğunuz durum nedeniyle öncelikle üzüntülerimizi bildirmek isteriz.

Kullanıcı sözleşmesinde belirtildiği üzere,www.gittigidiyor.com üzerinden yapılan alışverişler alıcı ve satıcı arasında gerçekleşmekte olup, GittiGidiyor olarak satışlarda taraf sıfatımız ve ürünlerle ilgili sorumluluğumuz bulunmamaktadır. Sitede satışa sunulan ürünlerden kaynaklanan her türlü sorun ve ayıbın, alıcı ve satıcı arasında çözümlenmesi esastır.
    Tüm bunlara rağmen, bir pazar yeri ve yer sağlayıcı olmamızın getirdiği sorumluluk sınırlarını da aşarak, hali hazırda satıcıya aktarılmış olan bedeli GittiGidiyor olarak karşılama kararı aldık ve 60,1 TL tutarındaki ürün bedelini size iade ettik. Belirtmek isteriz ki bu iade işlemi, çalışma prosedürümüzün istisnasını teşkil etmektedir. Bu istisna, mağduriyetinizin bir an önce giderilmesi amacına yöneliktir. Ürün bedelinin iadesi nedeniyle tarafımızca yapılan masraflar, ürünü satışa sunan kullanıcımıza rücu edilecektir. Birkaç gün içinde kartınıza bu bedelin artı olarak yansıdığını görüyor olacaksınız.

Eğer ATM/banka kartı ile ödeme yaptıysanız, iadenin kartınıza yansıması biraz zaman alabilir. Bunun nedeni bankalar arası takas işlemlerinin kredi kartı iadelerine nazaran daha uzun sürmesidir. İadeniz 10 iş günü içinde hesabınıza yansımazsa, bankanız ile irtibata geçerek bilgi talep edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri

gençler noldu paranızı ıade alamazsınız dıyenler

• HuLK559 kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor taşın altına elini koymuş. Ciddi manada uzayabilecek bir işi, müşteri memnuniyeti de sağlayabilecek şekilde sonlandırdı. Kararı veren yönetici süreci iyi yönetmiş oldu. Her anlamda karda GG...

Ayrıca, satıcı sana bana attığı çalımı oraya atamayacaktır. GG'nin parasını satıcıda bırakacağını hiç sanmıyorum.
  • benim icin sıkıntı yoktu ben her anlamda hukuk mucadelesı verıyordum ama gittigidiyorum yaptıgı sureyı kısaltmak oldu bastan berlı parayı ıade aldıgımı bıldıgımden dolayı suan ıade almanın mutlulugu var ıcımde
  • gg paraları iade etti. geçmiş olsun herkese
  • Gittigidiyor hakkında az atıp tutmadık arkasında durmadı vs gibi ama adamlar aldı gönlümüzü aynı mailden banada geldi çok şükür :)
  • Evet benim de iadem yapılmış.
  • Telefonla da bildirim yapıyorlar "parayı size iade ettik" diye.
  • Bir Hukuk Devletinde olması gereken hareketler bunlar.

Ayrıca şu soğan-patates olayınada el atmalı devlet , noluyoruz 5 tl ye patates mi yenir.Allah'tan korkun.
  • Arkadaşlar yayında ve yapımda emeği geçen herkeze teşekkürler. Gittigidiyor'un bunu yapacağını tahmin ediyordum helal olsun genede. ''Bu işin peşini bırakın , soğuk su için , hiç 60 liraya cod olurmu yok ben aldım şundan aldım , ben aptalmıyım 60 liraya olanı alıyım''. Evet ben aldım 5 saat sp oyunu bitirdim 30 saat mp sürem var .Oyun tüm dünyayı sıktığı gibi benide sıktı . Official forumlardaki yorumlara göre kullanıcı sayısıda iyice azalmış. Hackerlar , optimizasyon sorunu vs vs sayesinde... Param hesabıma yattı . Şimdi asıl siz verdiğiniz paranın derdine yanın.

TEŞEKKÜRLER GİTTİ GİDİYOR VE BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYANLAR (Şikayet varı kullanan ve hukuksal yolları deneyenler.)
  • ''İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim. Verdiğim sözlere ve ürünlerime duyulan güven benim için her zaman kısa vadeli kazançlardan daha önemli olmuştur."

Robert Bosch

Tebrikler Gittigidiyor.
  • Gittigidiyor çok doğru bir kararla hem müşterilerini mağdur etmedi hem de kendi sistemlerini kullanarak organize dolandırıcılık yapmaya çalışan kişileri karşısına aldı.
    Güçlü bir şirket olarak bu dolandırıcıların ceza almalarını sağlayacağını düşünüyorum.Zaten sağlamalı ki bir daha böyle bir işe kalkışmaya çalışmasınlar.
  • geç oldu gittigidiyor ama geçte olsa doğru yolu bulabildigin için tebrikler.tüm arkadaşlara geçmiş olsun,başka bir dolandırıcıda buluşmak üzere :) şaka bir yana dikkat edelim artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Herkese geçmiş olsun.

Her zaman derim aga, alacaksın bayiden CD yi, takacaksın CD sürücüne kuracaksın. Hem elinde rafa koyacak bir kutu oluyor. Şu online satın alma işinden nefret ediyorum...

Steam, playstore ve benzeri güvenli yerlerden al onlar senin cd oalrak aldığından bile güvenli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 19 Ocak 2014; 18:59:10 >
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Bir gün hack yersen tekrar konuşalım.
  • quote:

Bir gün hack yersen tekrar konuşalım.

steam zaten oyunların resmi hesabı. ayrıca playstrore ttnetiin resmi kurumu. ne hack'inden bahsediyosun sen ?
  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Steam veya diğer platformların hacklenmesi durumundan. Forumda bile başı yananlar oldu, yatırdığı tüm parayla birlikte.
  • quote:

Steam veya diğer platformların hacklenmesi durumundan. Forumda bile başı yananlar oldu, yatırdığı tüm parayla birlikte.

steam hacklenmez dikkatli isen. şansızlık ayrıca her zaman başa gelebilir. bu genellenemez :) neyse geçmiş olsun herkese.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.