Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

yasal yollara basvurmayı denemeyı dusun bence

Bu adamin adresi fln yok mu kibrista birsuru arkadasim var

gittigidiyorda adamın bütün bilgileri var fakat yasal yollar olmadan bizimle paylaşamazlarmış ben şahsen istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

quote:

quote:

gittigidiyorda adamın bütün bilgileri var fakat yasal yollar olmadan bizimle paylaşamazlarmış ben şahsen istemiştim

birdaha bu gittigidiyordan alışveriş yapanın ben zaten.... Adamların umrunda değil, komisyonlarını aldılar tabii paralarını attılar cebe, kendi paralarından bir ekmek parası çalsaydı satıcı anında tepesine binerlerdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

quote:

quote:

birdaha bu gittigidiyordan alışveriş yapanın ben zaten.... Adamların umrunda değil, komisyonlarını aldılar tabii paralarını attılar cebe, kendi paralarından bir ekmek parası çalsaydı satıcı anında tepesine binerlerdi

Satıcıya yaptıkları tek şey hesabına erişimi bir süre engellemişler :D böyle saçma sapan şeymi olur adamın hesabını engelliyorlar iyice irtibat kesilsin die saçmalık gerçekten

• b0h3m kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyora bu tarz urunleri bu sistemle satilmasina izin vermesi ve bu sekilde kullanicilari magdur ederek para kazanmasi dolayisiyla 200 kisi hepbirlikte tazminat davasi acsak bence daha etkili olur davadan sonuc cikarsa gittigidiyor adamin tepesine binmek zorunda kalir da bakiyorum da kimsenin umrunda degil parayi bedava mi buluyorlar napiyorlar anlamadim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 19 Aralık 2013; 0:33:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuLK559 kullanıcısına yanıt
    Kardesim turkiyede zaten adalet denen kavram yerlerde surunuyor tek basimiza birsey yapamayiz toplu 100-200 kisi dava acmak gerek. Ancak oyle sonuc cikar. Parami dolandiriciya ve bu lanetolasi gittigidiyor denen firmaya yedirmek istemiyorum alir ihtiyaci olan birine veririm.

• quote:

Kardesim turkiyede zaten adalet denen kavram yerlerde surunuyor tek basimiza birsey yapamayiz toplu 100-200 kisi dava acmak gerek. Ancak oyle sonuc cikar. Parami dolandiriciya ve bu lanetolasi gittigidiyor denen firmaya yedirmek istemiyorum alir ihtiyaci olan birine veririm.

kardeşim durumu avukat arkadaşımla konuştum malesef ilk başta okumadan imzaladıgımız sözleşmeler varya onun yüzünden hiç bir şey yapamıyoruz gittigidiyora karşı,açtı tek tek okudu sözleşmeyi.Ama yapabilecegimiz şu bence ebay e şikayet edebiliriz gittigidiyoru o etkili olacaktır diye düşünüyorum ama şikayet edecegimiz iletişim kanalını bulabilmiş degilim.Keza ikinci yolda dolandırıcıyı mahkemeye vermek olacaktır.
  • confuest kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • erdemb kullanıcısına yanıt
    Ben paypaldan dispute acip durumu uzun uzadiya anlattim. Bu sekilde ebayin ve paypalin haberi olur bence. Birazdan da emniyet mudurlugune gidip siber suclara bakan birimden bilgi alacagim. Ayrintilari paylasirim burdan

• Merhaba Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.10 yıl kıbrısa yaşan ve bilişim sektöründen bir insan olarak söylemek istediğim sizin moralinizi bozmak istemem ama yapabilceğiniz hiçbirşey yoktur.Yasal takip başlatsanız bile kıbrısta siber suçlara bakan bir birim yok ek olarak ordaki polis teşkilati burdaki gibi değil ve ek olarak anayasa bile çok farklı.ORdaki polisler teşkilatması komiğinze gidecek belki ama bu yil trafik polisi olan seneye narkotik diğer seneye adli şube sonra tekrar trafik polisi olabilir.Polisler türkiyedeki gibi değildir.Diyelim ki siz bu adami buldunuz mahkemeye verdiniz mahkemeye cikti adam inkar etti ben yapmadim dedi olay bitti 2. mahkeme bile olmaz olay kapanir.Siz hakli olsaniz bile t.c vatandaşı olduğunuzdan bunu yapan k.k.t.c vatandaşiysa bu işe 10-0 yenik başladınız demektir.Ne yazikki muz cumhuriyeti olan kuzey kıbrıs siber suç işlemek için biçilmiş kaftandir.Türkiyede dava açtınız diyelim kıbrıstaki bir adami t.c tutuklayip tr ye götürmez kktc de iade etmez.takipsizlik olur kısaca .Birde olaya şu gözle bakın gitti gidiyoru normal bir bilgisayar şirketi olarak düşünün ordan mal aldınız ve ayipli cikti.Bu durumda siz asla bilgisayar mağazasina satis yapan kisiyi ve kurumlari suclamazssınız.Bilgisayar mağazasini suclarsınız yani gitti gidiyoru gitti gidiyorda herhangi bir sorumluluk kabul etmediğine göre işiniz çok zor.size yardimci olmak isterim,haftaya kıbrısa gidiyorum tel numaramı özelden isteyebilirsiniz,eğer vekalet verebilirseniz sizin için orda şikayetçi olabilirim.Hatta size yardımcı olabilcek avukat arkadaşlarım var sizi onlarada yönlendirebilirim. lakin bunların hiç bir fayfasi olacağını sanmiyorum keşke olsa...

• Konun en başından beri takip ediyorum. Daha parasını alan yok galiba. Neyse hepinize geçmiş olsun
  • Ne köhne bir ülkede yaşıyoruz.Kaç kişi suç duyurusunda bulunmuş , kimsenin umrunda değil.. Şu konuyu yönetici burdan alıp bir zahmet dolandırıcılık sayfasına koysa artık!

Söylecek çok şey var ama.........
  • PythEch kullanıcısına yanıt
    arkadasm ordakı avukatlarla konustum sıkıntı turkıyedekı tuketıcı heyetınden raporunu al burda mahkemede rahat alırsın paranı dedıler sen hala neyın pesındesın ben mersınde yasıyorum burda dolu kıbrıslı arkadasım kıbrısta calısan avukat arkadaslarım var neyın derdındesın sacmalıyorsn bence cunku ben paramı alırken sende burda bakabılırsın
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    konunun basından berlı takıp edıyorsan ozaman basvuruların ne kadar surede cevaplancagını bılıyorsndur arkadasm bu ıs sırasıyla gıdıyor tuketıcı heyetı tuketıcı mahkemesı sıber suclara muracatla devam edıyor bunların cevap surelerı uzun baya
  • HuLK559 kullanıcısına yanıt
    sen neden bukadar agresifsin onu anlamadim...ben birseyin derdinde değilim yardımcı olmaya calisiyorum mesajimda belirttiğim gibi...valla senin avukatlar maşşallah hakim direk kararı vermişler benim arkadaşlarda işi zor diyo büyüksün hulkcum inş alırsın 10 yıl kıbrısta yaşadım hala gidip geliyorum senin kıbrıs çevren benden iyi anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 23 Aralık 2013; 19:23:31 >

• agrasıf degılım benım avukat tanıdıgım olsun kıbrısta avukat okuyan arkadaslarm bu kadar olumluyken ınsanların (senı kastetmıyorum) her mesajda umutsuz bakmalarını sacma buluyorum agrasıflıgım size degl sana gorede dırek dava dusmus anlamına gelıyor sen bana dıyorsn sucsuzum dese o adam dırek dava duser dıyorsn oyle bısey varsa kac yıldır ordakıler avukatlar kendınden ndn emın anlıyamadm
  • ve amacım tartısmakta degıl burda yol yordam bılen bılmeyen her arkadasla bırlık olup bıseyler yapmakta dava duserse elbet ust mahkemelerde var
  • quote:

agrasıf degılım benım avukat tanıdıgım olsun kıbrısta avukat okuyan arkadaslarm bu kadar olumluyken ınsanların (senı kastetmıyorum) her mesajda umutsuz bakmalarını sacma buluyorum agrasıflıgım size degl sana gorede dırek dava dusmus anlamına gelıyor sen bana dıyorsn sucsuzum dese o adam dırek dava duser dıyorsn oyle bısey varsa kac yıldır ordakıler avukatlar kendınden ndn emın anlıyamadm

tamam kardeş sensin.sen öğrenci arkadaşların daha iyi biliyordur 5-6 yıllık avukatlardan.akranin degilim zaten anlaşıldı..ben bu olay için onu dedim satan adamın savunması çok basit olacaktir hadi diyelim kabul etti suclamalari ben sattim dedi ee sonra bu adam size garanti verdimi elinizde garanti belgesi varmi? aranizda bir garanti varmı?sözleşme varmı? adam dese ben ürünü sattim adamlar 3 ay kullanmış sonra bozulmuş benim suçum ne dese ne nolur? sen steamden oyun alırken hiç sözleşmeyi okudunmu ayrıca? öğrenci avukat arkadaşların okusun sana anlatsın...
    sen milletin umutsuz bakmasına kızıyorsunda bence belki millette senin fazla umutlu olmana gülüyordur yada kızıyordur ne biliyorsun :).ben kendi fikirlerimi söyledim.bana görede "BOŞ" umuttansa umutsuzluk daha iyidir millet heveslenmez.inşallah umutların boşa çıkmaz.paranı alırsın.kolay gelsin.bu konusma benim için bitmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PythEch -- 23 Aralık 2013; 19:57:18 >

:)msjı tam okursan hem avukat hem hukuk okuyan arkadaslarım vardır dedim gg uzaktan sozlesmesı var garantı belgesıne gerek yok sozlesmede yukumluluklerın hepsı yazıyor yukarıdakı oncekı sayfalarda sozlesmelerı yazdılar garantı belgesı olmaz onlıne satılan urunde sozlesmenın ıcerısınde satıcının yukumlugugu yazıyor avukat arkadasların varsa uzaktan satılan urunler ıcın ggnın verdıgıı sozlesmeyı goster butun yukumluluk satıcınındır dıyor ve tum turkıye mahkemelerınde kararlar kktcde baglayıcıdır elımıze ggden adamın belgelerı gecıp resmı makamla ırtıbat halınde olcak dendı gıttıgıdıyor ve bu durumda hala satıcı dıyorsan bısey dıyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 23 Aralık 2013; 20:31:56 >
  • quote:

:)msjı tam okursan hem avukat hem hukuk okuyan arkadaslarım vardır dedim gg uzaktan sozlesmesı var garantı belgesıne gerek yok sozlesmede yukumluluklerın hepsı yazıyor yukarıdakı oncekı sayfalarda sozlesmelerı yazdılar garantı belgesı olmaz onlıne satılan urunde sozlesmenın ıcerısınde satıcının yukumlugugu yazıyor avukat arkadasların varsa uzaktan satılan urunler ıcın ggnın verdıgıı sozlesmeyı goster butun yukumluluk satıcınındır dıyor ve tum turkıye mahkemelerınde kararlar kktcde baglayıcıdır bunuda unutmazsan sevınırfım yazdıklarına guldum elımıze ggden adamın belgelerı gecıp resmı makamla ırtıbat halınde olcak dendı gıttıgıdıyor ve bu durumda hala satıcı dıyorsan bende dusundum acaba satcının arkadası olabılırmısın dıye dusundugum gibi cıkıyor gıbı ınsanları umutsuzluga surukluyorsn ama zamanı gelınce keske basvursaydık dıyecekler

satıcının arkadaşı felan değilim tanımam etmem hayalperestliğini anladımda paranoyak olma bari adım kaan yüksek bilgisayar mühendisyim.hatayda iskenderunda yaşıyorum.yanlış bilgi veriyorsun insanlara "tum turkıye mahkemelerınde kararlar kktcde baglayıcıdır" diyorsun. o yüzden mi kktcde suc isleyenler türkiyeye , türkiyede suc isleyenler kktcye kaciyor? orası ayrı bir cumhuriyet ayrı bir anayasaları var hatta , avukat okuyan arkadaşların tr ana yasası okuyor orda kktc degil kktc avukat olmak için de daha okumaları gerekiyor. hatta türkiyede suç işleyip kktc ye kaçıp zaman aşımını bekleyen insanlar taniyorum davası düşmüş hala kalanlarıda taniyorum.1 kere bile polisler gelmedi kapısına üstelik adamlarım muhacereti de var.senin anlayacağın dille oturma belgesi.ellerini kollarını sallayarak geziyorlar ;).ha şimdi search yapip kktc de yakalandı türkiyeye teslim edildi haberlere bakarsın ben sana baştann söyleyim önemli bir kişi ,işlenmiş büyük bir suç ve mülteci değilse öyle birşey olmuyor.haa mülteciyide aciklayim türkiyeye teslim etmesinin nedeni teslim edebileceği başka yer olmaması başka yer tanımıor kktc yi çünkü. sözleşmeye gelecek olursak sözleşmede satılan ürünler ömür boyu satıcının garantisi altındadır yazmıyor herhalde :D.adam sonucta ürünü satmış ürün calismis ve sizin tarafinizdan kullanılmış.sonra çeşitli nedenlerden ötürü kacak cc olabilir başka birşey olabilir silinmiş. uzatmaya gerek yok mağdur arkadaşlar sana inansın,sen haklısın, başvursun mahkemeye umutsuzluğa kapılmayın bu arkadaşı dinleyin kazanacak inşallah mahkemeyi.

ldıgın urunun onlıne uzerınden alıyorsan 2 yıl uzerınde sozlesmede gecıyordur arkadasım kktcye kacıyorsa ndn gerı ıadeler oluyor bısey dıyeyımmı pek bısey bıldıgını sanmıyorum cunku elımdekı belgeler var ısın sonu gelınce buraya tekrar yazcam ve sunu soylıyeyım bı urun alınca 2 haftata gıdıyorsa ztn satıcının sorumlulugundadır bunun ornegını gorduk ben fm 2014 aldım urun steamda sılındı para ıadem anında yapıldı haklıydım burdada haklıyım ama unutmakı kıbrısta cozum olur olmaz turkıyeye gırısınde sıkıntı yasamasına sebeb olcaktır bu durumlar dolandırıcıktan mahkeme baslarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 23 Aralık 2013; 20:52:25 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.