Bildirim
cod:ghost steam kütüphanesinden silindi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet aynısı bende de oldu fps-mayhem isminde kullanıcıdan aldım 8 10 arkadaşıma da oldu bugün. telefonu vardı kapattırmış hattı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: LIFAD
evet aynısı bende de oldu fps-mayhem isminde kullanıcıdan aldım 8 10 arkadaşıma da oldu bugün. telefonu vardı kapattırmış hattı..
dolandırıldık sanırım.
ne yapacağız? yapabilicek bişey var mı acaba -
hayır yok ne yazık ki adamın insafına kalmış tamamen.quote:
Orijinalden alıntı: sunburstquote:
evet aynısı bende de oldu fps-mayhem isminde kullanıcıdan aldım 8 10 arkadaşıma da oldu bugün. telefonu vardı kapattırmış hattı..
dolandırıldık sanırım.
ne yapacağız? yapabilicek bişey var mı acaba
Alıntıları Göster -
quote:
hayır yok ne yazık ki adamın insafına kalmış tamamen.
hayda.
aptallık bizde aslında heryerde 110-120 lira olan key hangi mantık 60 liraya satılabilir ki. -
aynen öyle arkadaşım yüzünden oldu. dedim bir şey vardır yok ben aldım oynuyorum dedi. Bende tahmin etmedim böyle sıkıntı olacağını..quote:
Orijinalden alıntı: sunburstquote:
hayır yok ne yazık ki adamın insafına kalmış tamamen.
hayda.
aptallık bizde aslında heryerde 110-120 lira olan key hangi mantık 60 liraya satılabilir ki.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respawningviking -- 18 Kasım 2013; 22:11:43 > -
dün sabah olmuş aynı olay bir arkadaşıma mesaj atmış anında adam listelediği ürünleri kaldırmış cevapta vermemişquote:
Orijinalden alıntı: Respawningviking
aynen öyle arkadaşım yüzünden oldu. dedim bir şey vardır yok ben aldım oynuyorum dedi. Bende tahmin etmedim böyle sıkıntı olacağını..
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respawningviking -- 18 Kasım 2013; 22:39:32 > -
Aynı şey 2 saat önce benim başıma geldi gittigidiyor üzerinden kayıt açmaya çalışıyorum ancak açacak yeri bulamadım. Ürüne onay verdiğim için de tabi iade et seçeneği yok. Gittigidiyor üzerinde önceden de bu şekilde birşey olmuş ve gg herkese ücret iadesi yapmıştı.quote:
Orijinalden alıntı: Respawningviking
dün sabah olmuş aynı olay bir arkadaşıma mesaj atmış anında adam listelediği ürünleri kaldırmış cevapta vermemiş
Alıntıları Göster -
http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti/aliciyim/saticiyla-iletisim-kurmakquote:
Orijinalden alıntı: DareJedi
Aynı şey 2 saat önce benim başıma geldi gittigidiyor üzerinden kayıt açmaya çalışıyorum ancak açacak yeri bulamadım. Ürüne onay verdiğim için de tabi iade et seçeneği yok. Gittigidiyor üzerinde önceden de bu şekilde birşey olmuş ve gg herkese ücret iadesi yapmıştı.
Alıntıları Göster
(açılan sayfada Bize Ulaşın bölümünü tıklayınız ve yeni açılan sayfada mesajınızı yazarak Destek Hattına iletiniz)
Adamı bu link üzerinden siteye bildirin lütfen.
-
ben de aynı kullanıcıdan oyunu almıştm, aynı sorunu ben de yaşıyorum. GG'ye mesaj yazdım üstte verilen linkten, umarım para iadesi alırız.quote:
http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti/aliciyim/saticiyla-iletisim-kurmak
(açılan sayfada Bize Ulaşın bölümünü tıklayınız ve yeni açılan sayfada mesajınızı yazarak Destek Hattına iletiniz)
Adamı bu link üzerinden siteye bildirin lütfen. -
Durum bende de aynı satıcıya mesaj attım tedarikçiye durumu bildirmiş cevap bekliyormuşquote:
Orijinalden alıntı: ZaLeX
ben de aynı kullanıcıdan oyunu almıştm, aynı sorunu ben de yaşıyorum. GG'ye mesaj yazdım üstte verilen linkten, umarım para iadesi alırız.
Alıntıları Göster -
Bendede durum aynı beyler. Kazıkladıysa güzel para kaldırdı. Ancak anlayamadığım cod: ghostta süreli keylermi var 1-2 hafta kullanmak için ?quote:
Orijinalden alıntı: smoke131
Durum bende de aynı satıcıya mesaj attım tedarikçiye durumu bildirmiş cevap bekliyormuş
Alıntıları Göster -
60 tl ye ghost nerde satiliyormus bakmadinizmi hic bende gg den aldim ama 90 tl verdim nuclear diye saticidan pahali ama sorun cikmaycagi kesin bu adamda gecmis olsun toplu halde sikayet edersrniz paranizi alirsiniz merak etmeyin sonucta elden almadiniz gg araci -
+1. Ben de fps-mayhem mağduruyum. GG'ye bize ulaşın'dan mesaj attım bakacağız artık inşallah para iadesi alırız.quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Bu mesaj silindi. -
Benide yazın.Buda mı gelecekti başımıza yok bide 4770k ile ekran kartsız o kadar kasıp level 21 olmuştum ona yanıyorum.Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.quote:
Orijinalden alıntı: Colo
+1. Ben de fps-mayhem mağduruyum. GG'ye bize ulaşın'dan mesaj attım bakacağız artık inşallah para iadesi alırız.
Alıntıları Göster -
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/fpsmayhem/quote:
Orijinalden alıntı: nirvanha
Benide yazın.Buda mı gelecekti başımıza yok bide 4770k ile ekran kartsız o kadar kasıp level 21 olmuştum ona yanıyorum.Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.
Alıntıları Göster
Eleman bu herhalde?
-
Evet ta kendisi zaten dükkanı kapalı şuan.quote:
Orijinalden alıntı: TehErozbey
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/fpsmayhem/
Eleman bu herhalde?
Alıntıları Göster -
10 milyar para kaldırmış adam bakalım nasıl geri ödeyecek...quote:
Evet ta kendisi zaten dükkanı kapalı şuan.
Alıntıları Göster -
Ben de bu satıcının mağduruyum gg ye mesaj attım 2 gün bekle fln diyor adam çoktan kayboldu ortalıktan nasıl alacağız paramızı zor gibi ...quote:
Orijinalden alıntı: KarapathiaN
10 milyar para kaldırmış adam bakalım nasıl geri ödeyecek...
Alıntıları Göster -
Aynı durum geçen sene Blackops2'de olmuştu. İlanı geçen hafta gördüğümde zaten şüphelenmiştim. 60 liraya EU key olması mümkün değil. VPN ile aktif edilen rus keyleri bile o fiyata satılıyor. Büyük ihtimal çalıntı keyleri size attı o eleman.quote:
Orijinalden alıntı: theanswer33
Ben de bu satıcının mağduruyum gg ye mesaj attım 2 gün bekle fln diyor adam çoktan kayboldu ortalıktan nasıl alacağız paramızı zor gibi ...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X