Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 dakika once oyundaydım çıkıp tekrar girmek istediğimde giremedim..
    sonra baktım ki oyun diğer oyunlar klasörüne gitmiş ve oyna yerine satın al butonu var.
    bu ne şimdi? keyi de gittigidiyordan 60 liraya satın almıştım.

• evet aynısı bende de oldu fps-mayhem isminde kullanıcıdan aldım 8 10 arkadaşıma da oldu bugün. telefonu vardı kapattırmış hattı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIFAD

evet aynısı bende de oldu fps-mayhem isminde kullanıcıdan aldım 8 10 arkadaşıma da oldu bugün. telefonu vardı kapattırmış hattı..

dolandırıldık sanırım.
    ne yapacağız? yapabilicek bişey var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunburst

quote:

evet aynısı bende de oldu fps-mayhem isminde kullanıcıdan aldım 8 10 arkadaşıma da oldu bugün. telefonu vardı kapattırmış hattı..

dolandırıldık sanırım.
    ne yapacağız? yapabilicek bişey var mı acaba

Alıntıları Göster
    hayır yok ne yazık ki adamın insafına kalmış tamamen.
  • quote:

hayda.
    aptallık bizde aslında heryerde 110-120 lira olan key hangi mantık 60 liraya satılabilir ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunburst

quote:

hayda.
    aptallık bizde aslında heryerde 110-120 lira olan key hangi mantık 60 liraya satılabilir ki.

Alıntıları Göster
    aynen öyle arkadaşım yüzünden oldu. dedim bir şey vardır yok ben aldım oynuyorum dedi. Bende tahmin etmedim böyle sıkıntı olacağını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respawningviking -- 18 Kasım 2013; 22:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respawningviking

aynen öyle arkadaşım yüzünden oldu. dedim bir şey vardır yok ben aldım oynuyorum dedi. Bende tahmin etmedim böyle sıkıntı olacağını..

Alıntıları Göster
    dün sabah olmuş aynı olay bir arkadaşıma mesaj atmış anında adam listelediği ürünleri kaldırmış cevapta vermemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respawningviking -- 18 Kasım 2013; 22:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respawningviking

dün sabah olmuş aynı olay bir arkadaşıma mesaj atmış anında adam listelediği ürünleri kaldırmış cevapta vermemiş

Alıntıları Göster
    Aynı şey 2 saat önce benim başıma geldi gittigidiyor üzerinden kayıt açmaya çalışıyorum ancak açacak yeri bulamadım. Ürüne onay verdiğim için de tabi iade et seçeneği yok. Gittigidiyor üzerinde önceden de bu şekilde birşey olmuş ve gg herkese ücret iadesi yapmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DareJedi

Aynı şey 2 saat önce benim başıma geldi gittigidiyor üzerinden kayıt açmaya çalışıyorum ancak açacak yeri bulamadım. Ürüne onay verdiğim için de tabi iade et seçeneği yok. Gittigidiyor üzerinde önceden de bu şekilde birşey olmuş ve gg herkese ücret iadesi yapmıştı.

Alıntıları Göster
    http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti/aliciyim/saticiyla-iletisim-kurmak
    (açılan sayfada Bize Ulaşın bölümünü tıklayınız ve yeni açılan sayfada mesajınızı yazarak Destek Hattına iletiniz)

Adamı bu link üzerinden siteye bildirin lütfen.

• quote:

http://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti/aliciyim/saticiyla-iletisim-kurmak
    (açılan sayfada Bize Ulaşın bölümünü tıklayınız ve yeni açılan sayfada mesajınızı yazarak Destek Hattına iletiniz)

Adamı bu link üzerinden siteye bildirin lütfen.
    ben de aynı kullanıcıdan oyunu almıştm, aynı sorunu ben de yaşıyorum. GG'ye mesaj yazdım üstte verilen linkten, umarım para iadesi alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaLeX

ben de aynı kullanıcıdan oyunu almıştm, aynı sorunu ben de yaşıyorum. GG'ye mesaj yazdım üstte verilen linkten, umarım para iadesi alırız.

Alıntıları Göster
    Durum bende de aynı satıcıya mesaj attım tedarikçiye durumu bildirmiş cevap bekliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoke131

Durum bende de aynı satıcıya mesaj attım tedarikçiye durumu bildirmiş cevap bekliyormuş

Alıntıları Göster
    Bendede durum aynı beyler. Kazıkladıysa güzel para kaldırdı. Ancak anlayamadığım cod: ghostta süreli keylermi var 1-2 hafta kullanmak için ?
  • 60 tl ye ghost nerde satiliyormus bakmadinizmi hic bende gg den aldim ama 90 tl verdim nuclear diye saticidan pahali ama sorun cikmaycagi kesin bu adamda gecmis olsun toplu halde sikayet edersrniz paranizi alirsiniz merak etmeyin sonucta elden almadiniz gg araci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Bu mesaj silindi.
    +1. Ben de fps-mayhem mağduruyum. GG'ye bize ulaşın'dan mesaj attım bakacağız artık inşallah para iadesi alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colo

+1. Ben de fps-mayhem mağduruyum. GG'ye bize ulaşın'dan mesaj attım bakacağız artık inşallah para iadesi alırız.

Alıntıları Göster
    Benide yazın.Buda mı gelecekti başımıza yok bide 4770k ile ekran kartsız o kadar kasıp level 21 olmuştum ona yanıyorum.Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Benide yazın.Buda mı gelecekti başımıza yok bide 4770k ile ekran kartsız o kadar kasıp level 21 olmuştum ona yanıyorum.Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi.

Alıntıları Göster
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/fpsmayhem/

Eleman bu herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/fpsmayhem/

Eleman bu herhalde?

Alıntıları Göster
    Evet ta kendisi zaten dükkanı kapalı şuan.
  • quote:

Evet ta kendisi zaten dükkanı kapalı şuan.

Alıntıları Göster
    10 milyar para kaldırmış adam bakalım nasıl geri ödeyecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

10 milyar para kaldırmış adam bakalım nasıl geri ödeyecek...

Alıntıları Göster
    Ben de bu satıcının mağduruyum gg ye mesaj attım 2 gün bekle fln diyor adam çoktan kayboldu ortalıktan nasıl alacağız paramızı zor gibi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theanswer33

Ben de bu satıcının mağduruyum gg ye mesaj attım 2 gün bekle fln diyor adam çoktan kayboldu ortalıktan nasıl alacağız paramızı zor gibi ...

Alıntıları Göster
    Aynı durum geçen sene Blackops2'de olmuştu. İlanı geçen hafta gördüğümde zaten şüphelenmiştim. 60 liraya EU key olması mümkün değil. VPN ile aktif edilen rus keyleri bile o fiyata satılıyor. Büyük ihtimal çalıntı keyleri size attı o eleman.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.