Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cocuk nasil satis yapmis beyler oyle adamin profilindeki yorumlara baktim hep ghost icin aboww iyi para kaldirmis valla

160 tane key satimis buda 9600 tl para yapiyor simdi belki adamda kandirildi bilmiyoz gunahini almayalim yani su ki satis yapmak bile cok riskli bisi aldigin yer sana kazik atabiliyor aldigin yeri iyi bilmeden satis yapmaycaksin ucuz diye inandi belki adam satiyim ve sonuc bu hem satici icin hemde musteriler icin cok kotu bi durum belki ben oyunu daha once gittigiyor uzerinden nuclear den almasaydim bende bundan alirdim cunku adamin profili pozitif abi herkese guzel not vermis millet yorumlar yapmis onu gorupte almamak bilmiyom cok satis yapmis derdim kesin alirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 19 Kasım 2013; 14:32:07 >
  • Arkadaşlar sorunun çözüleceğini pek sanmıyorum , ancak satıcıya 1-2 gün verdik diyelim.Tederikçiden cevap bekliyormuş kendisi.Diğer adım olarak neler yapabiliriz?Akıllı başlı birisi anlatsın ,organize olalım.Gittigidiyor ancak satıcının cep tel. vermekle yetiniyor.Taraf olmak kaygısı içerisinde değil sanıyorum.

Benim ilk aklıma gelen Şikayetvar.com şimdiye kadarki tüm şikayetlerime çözüm buldu.
  • Merhaba arkadaşlar

Bazı kişiler burda yazmış 9600 tl para kazandı diye. Öncelikle söylüyorumki key başına benim elime geçen net kâr 5 tl dir.

Ben bu ürünü satarken perakende fiyatı 130 liraydı ve ben bu keyleri 80 lirayada satsam yine aynı miktarda satabilirdim fakat ucuza aldığım keyleri yine
    ucuza satmak istedim ve 5 tl kâr ile satışa koydum.

Ayrıca, bu ürünün satışı 1 hafta önce kapatmıştım. Bunun nedeni, kullanılmış çıkan bir keyi tedarikcinin değişmemesi ve benim keyi kendi cebimden
    kullanıcıya vermemdir. (Evet 10 keyin kârı 1 kullanılmış key yüzünden gitmiş bulunmakta)

Ürünün satışını durdurduktan sonra 1 haftadır bir sürü mesaj geldi key almak isteyenlerden. Fakat kimseyi mağdur etmemek adına yeni satış yapmadım. Elimde key kalmasına rağmen. Dolandırıcı olsam satabildiğim kadar satardım.

Ben Türkiye dışında yaşıyorum ve bu keyleri almak için 5000€ den fazla para transferim oldu ve şuan elimdede 5 ghost ve 23 season pass keyde satılamadan kaldı.

Daha dün gece 12 de oluşan sorun için yok mahkemeye vereceğim, yok dolandırıcı çıktı, paraları kaldırdı gibi laflar ediyorsunuz.

Bu key işinde maalesef son satıcı en düşük kârı alıp en çok zan altında kalan kişi oluyormuş, bunuda acı tecrübe ile ögrenmiş olduk.

Ben size eksik keymi sattım? Siz çalışan keyleri deneyip onay vermedinizmi?

Şimdi ise sorun çıktı ve daha neden böyle birşey oldu anlayamadan hakaretler, tehditler ediyorsunuz.

Tekrar gelişme olana kadar satış sitesi üzerinden gelen mesajları kontrol etmeyeceğim çünkü tehdit ve hakaretler ile bu iş olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mayhemhouse

Merhaba arkadaşlar

Bazı kişiler burda yazmış 9600 tl para kazandı diye. Öncelikle söylüyorumki key başına benim elime geçen net kâr 5 tl dir.

Ben bu ürünü satarken perakende fiyatı 130 liraydı ve ben bu keyleri 80 lirayada satsam yine aynı miktarda satabilirdim fakat ucuza aldığım keyleri yine

Ayrıca, bu ürünün satışı 1 hafta önce kapatmıştım. Bunun nedeni, kullanılmış çıkan bir keyi tedarikcinin değişmemesi ve benim keyi kendi cebimden
    kullanıcıya vermemdir. (Evet 10 keyin kârı 1 kullanılmış key yüzünden gitmiş bulunmakta)

Ürünün satışını durdurduktan sonra 1 haftadır bir sürü mesaj geldi key almak isteyenlerden. Fakat kimseyi mağdur etmemek adına yeni satış yapmadım. Elimde key kalmasına rağmen. Dolandırıcı olsam satabildiğim kadar satardım.

Ben Türkiye dışında yaşıyorum ve bu keyleri almak için 5000€ den fazla para transferim oldu ve şuan elimdede 5 ghost ve 23 season pass keyde satılamadan kaldı.

Daha dün gece 12 de oluşan sorun için yok mahkemeye vereceğim, yok dolandırıcı çıktı, paraları kaldırdı gibi laflar ediyorsunuz.

Bu key işinde maalesef son satıcı en düşük kârı alıp en çok zan altında kalan kişi oluyormuş, bunuda acı tecrübe ile ögrenmiş olduk.

Şimdi ise sorun çıktı ve daha neden böyle birşey oldu anlayamadan hakaretler, tehditler ediyorsunuz.

Tekrar gelişme olana kadar satış sitesi üzerinden gelen mesajları kontrol etmeyeceğim çünkü tehdit ve hakaretler ile bu iş olmaz.

Arkadaşım baya üzerine gelindiği belli. Yanlız bu durumda en fazla sakin olması gereken sensin. Keyleri senden aldığımız için tabii ki muhattabımız sensin. Biz seni sıkıştıracağız sen de sana tedarik edenleri sıkıştıracaksın. Bu arada sıkıntının asıl kaynağınıda paylaşırsan seviniz.

• mayhemhouse M kullanıcısına yanıt
    unutma bıde onay verdık ama bıdaha bu durumu duzelmezse satıs yapabılecegınımı sanıyorsun baskası adına akraban bıle satıs yapamıyacak ban lıstesıne gırersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 19 Kasım 2013; 17:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunburst

20 dakika once oyundaydım çıkıp tekrar girmek istediğimde giremedim..
    sonra baktım ki oyun diğer oyunlar klasörüne gitmiş ve oyna yerine satın al butonu var.
    bu ne şimdi? keyi de gittigidiyordan 60 liraya satın almıştım.

1. steama keyi ve steam dan mı gitti oyun(ki böyle birşey olmaz)
    2. birdahakine bilmediğiniz yerden oyun keyi almayın
    3. nuclear arkadaşımız en iyisidir key satışında
  • Gayet steamde ekli olan olan kayiplara karisiyor hemen boyle birsey olmaz diye sallamayalim. Oyunu oynamak istediginde store sayfasinda satin al kismina yonlendiriyor. Elimdeki keyi tekrar girmek istedigimde zaten aktif edilmisitr diye uyari veriyor. Ben de saticiya mesaj attim ama bos yere tehdit vs savurmanin anlami yok gayet size karsi davada acabilir sonucta herseyden once insan oldugumuzu unutmayalim. Tedarikci yaniti bekliyoruz bakalim.
  • bu arada steam supporta sıkayet actım keyı satın aldım aktıf ettım nasıl kayıplara karıstı dıye cvp beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayhemhouse

Merhaba arkadaşlar

bak kardeşim.
    bugün sana mesaj atmayı düşünüyordum gittigidiyordan umarım sanada bizede maddi vs. bir zarar gelmez diye fakat şu yazdığın gerçekten inanılmaz.
    "Ben size eksik keymi sattım? Siz çalışan keyleri deneyip onay vermedinizmi?"
    evet demek ki eksik key sattın.
    bu sattığın key muhtemelen trial ürün ya da çalıntı ürün olduğu için silinen bir key.
    tabi bu aldığın yerle alakalı fakat eksik key satmadığını değiştirmez.
    bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine senden aldım keyi..yani pek içime sinmemişti her tarafta 100 küsür tl olan oyunun sendeki fiyatı 60 lira.
    bu çok aşşağı da bir rakamdı fakat aldık işte ne kadar güven vermese de fiyatı cezbetti.
    neyse, umarım tedarikçin sana paranı geri verir çünkü başka birşey yapacağını sanmıyorum yeni normal keyler vereceğini
    böylece bizde paramızı geri alırız.
    iyi günler

• aynısı bana da oldu ben de almıstım bu elemandan, 2 saattir arastırıyodum steamde mi sorun var megersem keydenmiş , ee napıcaz şimdi ?
  • mayhemhouse M kullanıcısına yanıt
    Biri şuna elinde kalan keylerin kullanılamayacağını söylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostsOlduDuman -- 19 Kasım 2013; 20:07:48 >
  • Arkadaşlar her sene aynı terane malesef. daha önce black ops 2, football manager gibi birçok oyundada bu şekilde mağdur olan arkadaşlar oldu.
    Her defasında söylüyorum. Bir ürünün gerçek bir değeri vardır.
    COD Ghosts EU keylerinin değeri yani legal ollardan temin edilmiş garantili bir sürümünün değeri 100 liradir. bu fiyattan aşağı hiçbiryerden alamazsınız.- ha 3-5 oynar en fazla.
    50-60 lira gibi komik rakamlara satılanları illegal yollardan temin edilmiş. çalıntı kartlarla alınmış keylerdir. bu durumlar anlaşılınca keyler iptal edilir. hesaplardan silinir.
    Ha bu arkadaş kendisi gidip çalıntı kartla almamıştır elbette.
    Piyasada çok sahte key tedarikçiside var. çinden vietnam dan hacker lar. bu şekilde keyleri temin edip ucuz satiyolar bilmeyenlere malesef.
    Eminim arkadaşta mağdurdur ama umarım alıcılarıda mağdur etmez bir şekilde sorunlarını çözer.
    Key alırken bilinen garanti veren yerlerden almanızı tavsiye ederim. İleride bu tür şeyler yaşamamak için.
    Hepinize geçmiş olsun.

• Bazen çıkan oyunları keyleri sızdırılıyor. İzinsiz olarak. Bunlar belirlendiğinde Steam 'a keyi aktif etseniz bile gider listenizden. Geçmiş olsun hepinize.
  • steam support'un cevabı

Hello Hulk,

Thank you for contacting Steam Support.

Your CD Key for this game has been revoked at the request of the publisher.

You will need to contact the seller for further assistance.

Let us know if you have any further questions or concerns.

yanı activision ıstegı ıle ıptal edıldı dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 20 Kasım 2013; 9:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

steam support'un cevabı

Hello Hulk,

yanı satıcının ıstegı ıle ıptal edıldı dıyor

Yayıncının isteği ile iptal edildi deniyor. Publisher: Activision
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesut

quote:

steam support'un cevabı

Hello Hulk,

yanı satıcının ıstegı ıle ıptal edıldı dıyor

Yayıncının isteği ile iptal edildi deniyor. Publisher: Activision

twitter uzerinde activision supporta msj attım bakalım ne dıyecek

• Bende mağdurun para iadesi olma ihtimali var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

steam support'un cevabı

Hello Hulk,

yanı activision ıstegı ıle ıptal edıldı dıyor

Hemen üstte anlattığım sebepten dolayı. Ben şahsen böyle keyleri veren insanların paralar verip aldığına inanmam. Almışsa kerizdir zaten. Zamanında bana bile beleşe veren olmuştu bir oyunun keyi. Dua edin hesaplar gitmedi. 2009 'da böyle bir olay olmuştu ve Steam hesapları bloke edilmişti.
  • bu iş fmdeki gibi cozulcek sanalsarayda oldugu gıbı ya para ıadesı olacak yada durum duzeltcek activision twıtterdan sorunu anlattm keyı gonderdım arastırıcaz dendı yarnda gıttıgıdıyor destek hattıyla konusurum sonrada kullanıcıyla olmadı durum duzelmezse sıkayetı verırım nucleardan yenı garantılı key alırm ama bu ısın arkadasını bırakmıyacgm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 20 Kasım 2013; 14:42:31 >
  • quote:

bu iş fmdeki gibi cozulcek sanalsarayda oldugu gıbı ya para ıadesı olacak yada durum duzeltcek activision twıtterdan sorunu anlattm keyı gonderdım arastırıcaz dendı yarnda gıttıgıdıyorla konusurum kullanıcıyla olmadı durum duzelmezse sıkayetı verırım nucleardan yenı garantılı key alırım en azından

Valla hocam seni tebrik ediyorum.Bizde ing yok google translate ile bir şey olmaz.Ama ülke içinde ne yapılacaksa bende peşini bırakmam.Şu an sessizce gelişmeleri izliyorum.Üstelik oyun + seasonpack 'da almıştım.Aslında satıcının tam olarak ne olduğu hakkında bir açıklama yapması gerekirdi.Bu kadar zahmete girmeye gerek kalmazdı.Birde buraya gelip felaket tellallığı yapanlar var öldünüz ,bittiniz gibilerinden hah size iyi oldu mustehak der gibiler.Herkesin başına gelebilir.Asıl bu keyleri bize ittiren biri var ki o işte ....fsizin alası (keyleri her kim sağlıyorsa -yanlış anlama olmasın)ne yapalım biz adam gibi yaşıyorsak hayatı.O onların sorunu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.