Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Live chat şu an kapalı herhalde arkadaşlar account oluşturdum ama online chat kısmını bulamadım içeride ?
  • Mhyrazel M kullanıcısına yanıt
    contact us tiklayin
    orada urunu soracak, gerekli yerleri isaretleyin
    3. adim olarak campain problem ve my problem is not listed secenegine tiklayin (ben boyle yaptim) asagida gorunecek su an onlarda ogleden sonra, acik yani su an
  • quote:

Orijinalden alıntı: DareJedi

Adamin hatti turkcell yakini turkcellde calisan varsa misteri hizmetleri adresine kadar ulasabiliyor.

eminmisiniz, cunku numara tasima da yapmis olabilir
  • Numara tasima yapsa bile mecbur turkcellde bilgisi cikmak zorunda. Siebel programi kullaniyorlar veri tabani olarak hat 10 yil once iptal bile olsa bilgileri cikar. Ayrica hat halen Turkcellde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DareJedi

Numara tasima yapsa bile mecbur turkcellde bilgisi cikmak zorunda. Siebel programi kullaniyorlar veri tabani olarak hat 10 yil once iptal bile olsa bilgileri cikar. Ayrica hat halen Turkcellde.

bilmiyordum, sagol bilgi icin
  • Gitti gidiyor bizim yapacak tek şeyimiz onu engellemek dedi, hukuk yoluna başvurun dedi, başka yol yok herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen
    Bi yorum atmisti satici bu konuya nerde hani bende 5000 euro yatirdim bu oyunlara diyordu haber bekliyom diyordu utanmadan birde elimde halen oyun keyleri kaldi diyordu utanmadan eger sende dolandilmissan bunun sorumlusu musteriler degil beyler bu isin arkasini birakmayin eger satan kisi adamsa cikar burda aciklama yapar elimde oyun keyleri kaldi diye aglamaz o kadar kolaymi ya para kazanmasi millet o 60 tl kazanmak icin 2-3 gun calisiyorlar kimiside annesinin babasinin verdigi hacliktan 5- 10 lira koseye atip biliktirip aliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 21 Kasım 2013; 1:00:21 >
  • Geçmiş olsun beyler o fiyattan görseydim bende alırdım şanssızlık olmuş

• ggden gelen 1. haber 2. haber ogleden snra gelir
    Sayın hulk,

Satıcının üyeliği askıya alınmış ve sorununuz çözülene kadar açılmayacaktır. Sorunun çözülmemesi durumunda, üründe yaşadığınız sorunla ilgili olarak satıcı hakkında yasal işlem başlatmanızı öneririz. Yaptığınız yasal işlem kapsamında, satıcının kimlik bilgileri, resmi makamların talebi doğrultusunda GittiGidiyor tarafından yetkili kişilerle paylaşılacaktır.

GittiGidiyor, satışa sunulan ürünleri fiziki olarak elinde bulundurmamaktadır. GittiGidiyor Kullanıcı Sözleşmesin'de belirtildiği üzere, GittiGidiyor'da satılan ürünlere ilişkin tüm sorumluluk satıcılara aittir.

GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
  • Fps- mayhem ile iletişime geçtim, kendisi keylerin macaristan'dan region free olarak alındığını soledi o da cevap bekliyormuş tedarikçisinden, o da mağdur anladığım kadarıyla. gittigidiyora 3 fiş açtım hepsi bize ne gibisinden yazmışlar, hukuk yoluna başvurun diyorlar,

• Mağdur değil arkadaşım işte. Beleşe key alıyor, size satıyor. Illegal o keyler. Activision o keyleri belirleyip iptal eder. Dava açılsa ilk önce o sizi kazıklayan adam, sonrada ona key veren kişilerin başı yanacak. Dava açın, hakkınızı alın. Girsinler hapise, çeksinler cezalarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokamikaze

Fps- mayhem ile iletişime geçtim, kendisi keylerin macaristan'dan region free olarak alındığını soledi o da cevap bekliyormuş tedarikçisinden, o da mağdur anladığım kadarıyla. gittigidiyora 3 fiş açtım hepsi bize ne gibisinden yazmışlar, hukuk yoluna başvurun diyorlar,

Hocam bu güvercinle mi haberleşiyor daha neyin cevabını bekliyoruz.Adamlar bizim keyleri steame eklemiş kullanıyorlar.Muhtemel adamlarda dvd coverleri var orjinal keyi ispat edebilirler.Ayrıca gittigidiyorda en az satıcı kadar sorumlu bu işten , madem dijital ürün sattırıyorsun teminat isteyeceksin , belirli bir zamana kadar.Bu işinde suyu çıktı.Ucuz oyun kavramı tarih olur.Devlet baba bu işe el atar yakında.Ayrıca bu sayfa suç duyurusu niteliğini taşımaktadır artık ...Ben bugünden itibaren yasal yollara başvuracağım , sabah işten yeni geldim daha uyumadım , kafayı toparlayınca halline bakacağız.

• Davaya her türlü desteği vermeye hazırım, 18 yaşından küçük olduğum için dava açamıyorum, yoksa 1. Elden bitiririm bu işi

• Magdur Arkadaslar Bazı Arklar Satıcının Mesajını okumadı sanırsam yada fark etmedi kendiside drumu az cok izah etmiş Bu drumu çözebilmeniz için lütfen satıcıya da destek olun.
    2 tarafından mağduriyeti söz konusu.
    gg de adamdan 2 keyi satın alan benim.
    bende bekliyorum ama uluslarası satış yapılan sitelerde sırf takibi olmazz diye bu tur hırsızlıklar hat safhada Activision Digital Key ve Cd olarak şekilde 2 turlu oyun satar
    bu Aldıgımız keyler cd lere ait key ise daha önceden steam hesabım çalınmıştı ve bende steama keylerin kutusu steam satış sözleşme belgelerini Allahtan yazıcıdan cıkarmıs tekrar
    hesabımı bu şekilde geri almıştım. Bu keylerde Cd ortamında key ise adam cd nin resmini ceker yollarsa o keyler sizden silinir kutusu kimdeyse key ona aktarılır
    anladığım kadarıyla herkes kendi aldığı keyi tekrar denediğinde daha önceden hesaba kayıtlı key uyarısının almasının sebebi bu yüzden olacağını düşünüyorum.
    Biz 1 madur olduysak satıcı 300 mağdur oldu. Tercih sizin ben satıcının çözüm bulmasını beklicem.
    Sakın Yasal yol falan die de uğraşmayın.
    Bilişim suçları ve telefon dolandırıcılığı artık devletin milyonlar ınsanın basına geldiği için devlet bu tur şeylerın takibini bıraktı haberiniz olsun.
    burda kuyucumcudan 3 tane bilezik çalan çocuğunun güvenlik kamerası goruntulerini emniyet verdiğimiz halde adam bırakın cocugu dedi yolladı siz daha 60 tl için yasal süreç diyorsunuz
    O yüzden satıcı burda kendisine msj atın adamla ortak bi yol arayın saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOVELLPC -- 21 Kasım 2013; 11:29:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NOVELLPC

anladığım kadarıyla herkes kendi aldığı keyi tekrar denediğinde daha önceden hesaba kayıtlı key uyarısının almasının sebebi bu yüzden olacağını düşünüyorum.
    Biz 1 madur olduysak satıcı 300 mağdur oldu. Tercih sizin ben satıcının çözüm bulmasını beklicem.

Olay öyle değil işte. Keyi yazıyorlar, oynuyorlar, daha sonra Steam 'dan siliniyor o keyler. Çünkü illegal şekilde ele geçirilmiş ve kullanılmak üzere satılmış. 60 TL için dava mava uğraşmayın diyorsun ama burada bir kişi yok, onlarca kişi var. Sadece bu forumdan dile getirenler var belki başka forumlarda bile vardır, bilemem. Ama hakkını aramaları en normal hakları.
  • TehErozbey kullanıcısına yanıt
    kardeşim aynı mağduriyeti bende aramaktayım 300 kişi hepsi memleketin bi yerinde sonuçta surda 5 10 kişi aynı yerde yasıyor olsaydık dava ederdik toplu olarak ama tek kişinin dava etmenin anlamı yok satıcı burda mesaj atmış abicim yani adam size döneceğim diyor ben beklemenizi öneririm adamdan keyleri Macaristan üzerinden temin ettim diyor kendisi de kıbrısta yasıyor şimdi adamı kıbrısta buldun dava ettin oda macaristandaki o adamı bulup dava edecek yani olayları mantıklı kavrayın dolandırdı dediğin adamda dolandırılmış oldu sizde bunu anlamaya calişin bende paramı kurtamanın derdindeyim ama sizin bu şekilde sonuç alamayacağınız kanaatindeyim çünkü uluslar arası tıcaret konusu olaya devlet mudahelesi resmi bi kurumun mudahele etmesi gerekir ki sonuç olarak illegal key almakta suc sayılacağından suçlu durumuna düşersiniz satıcının insafını kullanmasını en azından kendi insanını mağduriyetini gidermesini ümit ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOVELLPC -- 21 Kasım 2013; 13:46:55 >
  • Adamin dogru soyledigini ne biliyoruz sen yoksa onun arkadasi misin? 2 mesajin var onlarda buraya yazilmis ve ne hikmetse onu savunuyorsun. Bana kendisi ispat sunmadigi surece inanmam araci olduguna kaldi ki araci bile olsa o kadar magdur ise verir insanlarin parasini geri kendisi tedarikci ile cozmeye calisir. Kendi zararini bizlerden cikaramaz. Ayrica dava acildigi takdirde zaten dava dosyasi soylenmesi ile turkiyenin her yerinden insanlar o dosyaya mudahil olabilmektedir ayni sehirde olunmasi zorunlu degil teknoloji bu islere yariyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOVELLPC

kardeşim aynı mağduriyeti bende aramaktayım 300 kişi hepsi memleketin bi yerinde sonuçta surda 5 10 kişi aynı yerde yasıyor olsaydık dava ederdik toplu olarak ama tek kişinin dava etmenin anlamı yok satıcı burda mesaj atmış abicim yani adam size döneceğim diyor ben beklemenizi öneririm adamdan keyleri Macaristan üzerinden temin ettim diyor kendisi de kıbrısta yasıyor şimdi adamı kıbrısta buldun dava ettin oda macaristandaki o adamı bulup dava edecek yani olayları mantıklı kavrayın dolandırdı dediğin adamda dolandırılmış oldu sizde bunu anlamaya calişin bende paramı kurtamanın derdindeyim ama sizin bu şekilde sonuç alamayacağınız kanaatindeyim çünkü uluslar arası tıcaret konusu olaya devlet mudahelesi resmi bi kurumun mudahele etmesi gerekir ki sonuç olarak illegal key almakta suc sayılacağından suçlu durumuna düşersiniz satıcının insafını kullanmasını en azından kendi insanını mağduriyetini gidermesini ümit ediyorum.

Arkadaşlar %99 ihtimalle bu fps-mayhem in fake acountu. Dava mava söylediği zırvalara inanmayın.Biz bu keyleri illegal diye almadık alan arkadaşlar sanırım benim gibi ucuz satılan ülkelerden temin edilen key diye düşünerek almıştır ve benim call of duty mw3 oyunum rus keyidir kesinlikle illegal değildir ve hala steam kütüphanemdedir. Dava açmaya hazırlanacak arkadaş vardı sanırım adı Hulk559'du ben ondan haber bekliyorum davasına ortak olucam.

• GhostsOlduDuman G kullanıcısına yanıt
    kardeşim Fake make değilim ben ok elazıgda yasıyorum

gg deki hesabım mbayturk ilk onaylayan lara bak görürüsün beni işin resmi boyutunu bilmediğin için koştur sen sonuç alırsan haber ver bende param için dava ederim ok
    Abim Kaymakam ablam Hakim Eniştemde Emniyet Müdürü Sistemin nasıl yürüdüğünü ii bildiğim için adamı bulun ya yeni key versin yada para iadesi yapsın
    Mantıklı düşün yasal süreçten bir şey çıkmayacak
  • Sende oyle pc basinda gelecegini curuten birisin yani iyimis.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.