Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece gittigidiyor ile konuştum. Onlar 2 gün beklememi söylemişlerdi dün. Hulk çok güzel yapmışsın hoca. Olayla ilgili gelişme olursa haber verirsin biz de gerekli şeyleri yaparız. Toplu hareket etmiş oluruz. @HuLK559
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

bu iş fmdeki gibi cozulcek sanalsarayda oldugu gıbı ya para ıadesı olacak yada durum duzeltcek activision twıtterdan sorunu anlattm keyı gonderdım arastırıcaz dendı yarnda gıttıgıdıyor destek hattıyla konusurum sonrada kullanıcıyla olmadı durum duzelmezse sıkayetı verırım nucleardan yenı garantılı key alırm ama bu ısın arkadasını bırakmıyacgm

hocam bende mağdurum benim ne yapmam lazım para mı almak için
  • activision support online moda gectı ingilizcesi iyi olup konusmak istiyenler support.activision.com adresiyle keyle ilgili konusabilirler son durum olunca haber etcem
  • bende yeni konu actiktan sonra gordum bu konuyu, simdi kilitleyecegim, neyse, ben de magdurum bu konuda, adam sabah sms'e cevap verdi, gg dedim sustu, cevap yok, gg destek biz bi sey yapamayiz dedi, call of duty support benim account'u iptal etti. Ne yapacagim bilmiyorum, bi gelisme var mi sizde
  • bizde 3 kişi aldık bizimkilerde iptal olmuş, böyle saçma birşey steam in suçudur, sözde bir kez hesaba aktif edildimi kopyalanma şansı olmaması lazım güvenilir olması lazım. GG a yazdık mesaj bakalım sonuç ne olacak
  • Adam sağlam vurgun yapmış
  • activision support ta neden oldugunu bılmıyor sasırdım valla
  • ben de activition support ile iletisime gectim, benden nasil satin aldigim ile ilgili tum bilgileri aldi bakalim ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4987FF769 -- 20 Kasım 2013; 19:12:17 >
  • cevapları sadece bu oldu The only answer I can provide you is that we will not be able to provide you a cd key.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

cevapları sadece bu oldu The only answer I can provide you is that we will not be able to provide you a cd key.

onlar kendini kurtarmaya calisiyor
  • benim gorustugum support saglam cikti, adam benden adamin ismini, siteyi falan her seyi aldi, gerekli yere iletecekmis, bekleyecegiz
  • bende sımdı baskasına anlatıyorum ıncelıyecgm dedı supportta sakın bayan gelırse yada Lancelot B ısmındekı kısı kapatn baskasıyla konusun
  • HuLK559 kullanıcısına yanıt
    bana ilk gelen kisi baya ilgili cikti ' gerekli yerlere iletecegim' dedi, bekleyecegim
  • Dün benimde aynı şey başıma geldi eğer ingilizcesi iyi olan arkadaşlar iletişim kurabilir ve kesin bir cevap alabilir ve buraya yazarlarsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BozukGamepad -- 20 Kasım 2013; 19:51:43 >
  • merhaba arkadaşlar , ben de sizle aynı durumdan mağdurum

1) satıcıya mesaj attım cevap vermedi

2) gittigidiyor destek hattı ile iletişim kurdum ve satıcının üyeliğine kısıtlama getirildiğini ve durumla ilgili bilgi vermesi gerektiğini söyleyen uyarı mesajı attıklarını söylediler. en son olarak 2 gün beklememi söylediler

3) steam supporta ticket açtım hala cevap bekliyorum

4) activision supportla iletişime geçtim , müşteri temsilcisiyle birebir görüştüm , herşeyi anlattım , satıcı hakkında inceleme başlatacaklarını söylediler ve durumdan dolayı üzgün olduklarını belirtip tekrar iletişime geçebilcegimi söylediler , başka yapabilecekleri birşey yokmuş şimdilik

durum bu şekilde , birbirimizden haberdar olalım ve bilgilendirmeye devam edelim arkadaşlarım , elimizden geleni yapıyoruz , birlikte hareket ettikçe bu şekilde sorunu çözecegimize inanıyorum

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BD6C1C54 -- 21 Kasım 2013; 13:26:52 >

• valla steam support dıyorkı actıvısıon ıstegıyle ıptal oldu dıyor actıvısıon support cd key verıyorum oyle durum yok steam ıptal ettı dıyor gg dıyor 2 gun bekleyın snra haber edın dıyor topu herkes bırbırıne atıyor ama hergn actıvısıon support steam supporta yazcam zaten yarın ggden haber olmazsa yapılack sn sey sıkayet dılekcesı
  • Eger sikayet dilekcesine bu konuyu da verirsen ne kadar kisinin magdur oldugunu gorurler, ben 16 yasinda oldugum icin yapabilecegim pek bisey yok, uzgunum, herkese cok gecmis olsun
  • arkadasin ismi engin mutlu diye verildi bana, fakat ben o digilim diyor, size kim solendi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prokamikaze

arkadasin ismi engin mutlu diye verildi bana, fakat ben o digilim diyor, size kim solendi?

sorun cikmis, adam ismi karismis, adamin ahini da aldim
  • Adamin hatti turkcell yakini turkcellde calisan varsa misteri hizmetleri adresine kadar ulasabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.