Şimdi Ara

cod:ghost steam kütüphanesinden silindi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
17.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tüketici haklarına internetden şikayet dilekçesi verebilirsiniz bunun için e-devlet şifresi gerekiyor bugünlerde şifremi postahaneden alıp bende dilekçe yazacağım. Nasıl başvuru yapabileceğiniz bu linkte
    http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1
  • E DEVLET sifresi aldım evrakları topladım pazartesı olmadı salı gunu bulundugum kaymakamlıga avukatımla bırlıkte tuketıcı heyetıne sonrada olay emsal teskil etsin diye tuketıcı mahkemesıne basvuruda bulunuyorum ve sonrada haftaya kıbrısa gıderek yerel mahkemeye elımle evrakları teslım etcem bu ıs bır kac ay uzasada paramı satıcıya yedırmeyecgmı göstercem ve destek olan olmayan arkadaslarla ıletısımı koparmayıp ıstedıklerı zaman bılgı verecegım
  • Hulk559 kardeşim yanındayım .Pazartesi bende dilekçemi yapıp işleme başlıyacağım. Arkadaşlar bu arada muhakkak şikayetvar.com a şikayetinizi yapın şimdiye kadar oraya başvurupda çözüm alamayan olmadı diye duydum. Ordaki sayısal çoğunluğumuz çok önemli. Ben ve bazı arkadaşlar şikayetlerimizi yazdık yayınlanmasını bekliyoruz. Yayınlanınca tüm arkadaşlarımızın diğer şikayet yazılarındaki destek seçimini işaretlemesi ciddiyetimizi herkeze göstericektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostsOlduDuman -- 22 Kasım 2013; 18:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı size karşı sorumlu bunu gözardı etmemek gerek ama diğer taraftan adam bana masum gibi geldi yani o kişi de madur. Umarım kendi maduriyetini giderip bir şekilde size geri dönüş yapar. yani başıma böyle bir şey gelsin istemezdim. 5000 euro yatırım yapacaksın sonra müşterilere karşı sahtekar konuma düşeceksin. Dava açılsa adam haksız bu durumda elinde ne var ne yok satıp gerekirse kredi yükünün altına girip sizlerin müşkülünü çözmesi gerekecek. Yani hiç hesapta yokken bir anda dibe vurmak, Allah kolaylık versin adama, tabi dürüst biri olduğunu kabul ederek böyle düşünüyorum. Ama açıklamasına göre vicdanı sızlıyor gibi değildi, daha çok kendi haline sızlanmış, bunu etik bulmadım. Umarım sizlerden helallik alabilecek bir pozisyon yaratır ne diyelim. hem sizlere hem de o arkadaşa üzüldüm, geçmiş olsun hepinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Satıcı size karşı sorumlu bunu gözardı etmemek gerek ama diğer taraftan adam bana masum gibi geldi yani o kişi de madur. Umarım kendi maduriyetini giderip bir şekilde size geri dönüş yapar. yani başıma böyle bir şey gelsin istemezdim. 5000 euro yatırım yapacaksın sonra müşterilere karşı sahtekar konuma düşeceksin. Dava açılsa adam haksız bu durumda elinde ne var ne yok satıp gerekirse kredi yükünün altına girip sizlerin müşkülünü çözmesi gerekecek. Yani hiç hesapta yokken bir anda dibe vurmak, Allah kolaylık versin adama, tabi dürüst biri olduğunu kabul ederek böyle düşünüyorum. Ama açıklamasına göre vicdanı sızlıyor gibi değildi, daha çok kendi haline sızlanmış, bunu etik bulmadım. Umarım sizlerden helallik alabilecek bir pozisyon yaratır ne diyelim. hem sizlere hem de o arkadaşa üzüldüm, geçmiş olsun hepinize...

satıcı bu durumu umursamazsa gün gelecek ne olur yapmayın dediğindede ben/biz umursamıyacaz

• mayhemhouse şikayet21 sa. önce, 14:20
    Keylerde sorun olduğu zaten aşikar. Önemli olan sorunun neden kaynaklandığını ve tedarikcinin çözüp çözemeyeceğini ögrenmek. Buda hemen olmuyor.

Satıcıdan Aldıgım Cevap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOVELLPC

mayhemhouse şikayet21 sa. önce, 14:20
    Keylerde sorun olduğu zaten aşikar. Önemli olan sorunun neden kaynaklandığını ve tedarikcinin çözüp çözemeyeceğini ögrenmek. Buda hemen olmuyor.

neden kaynakladıgı bellı keyler calıntı cıktı actıvısıonun ve duzelmeyecegını satıcıdan keylerı degıstırıın dendı ben satıcının oyalama polıtıkası yapıtıgını dusunuyorum cunku cozum boyle olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

quote:

Orijinalden alıntı: NOVELLPC

mayhemhouse şikayet21 sa. önce, 14:20

neden kaynakladıgı bellı keyler calıntı cıktı actıvısıonun ve duzelmeyecegını satıcıdan keylerı degıstırıın dendı ben satıcının oyalama polıtıkası yapıtıgını dusunuyorum cunku cozum boyle olamaz

Abicim resmi olarak gerekli olan desteği sağlarız sana ki çok mağduru var bu işin yardımcı ol
    Ama Satıcı Da Kendini ve mağdur bıraktığı insanların Kurtarmanın derdine düşerse iyi olur.3
    bu sıkıntı uzadıkça bişi çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

quote:

Orijinalden alıntı: sunburst

20 dakika once oyundaydım çıkıp tekrar girmek istediğimde giremedim..
    sonra baktım ki oyun diğer oyunlar klasörüne gitmiş ve oyna yerine satın al butonu var.
    bu ne şimdi? keyi de gittigidiyordan 60 liraya satın almıştım.

1. steama keyi ve steam dan mı gitti oyun(ki böyle birşey olmaz)
    2. birdahakine bilmediğiniz yerden oyun keyi almayın
    3. nuclear arkadaşımız en iyisidir key satışında

aynen katılıyorum nucLear arkadaşımızdan bende key aldım mis gibin çalışıyor,gittigidiyordan key alacaklar kişinin key satışlarına baksın 10000 altı satışı olan adamdan almayın
  • hocam uçmayın eski bir turkcell müşteri hizmetleri çalışanı olarak diyebilirim ki müşteri hizmetlerine kimlik bilgisi vermeden adres alamazsınız sadece tek bir ihtimal var bayi tanıdığınız olacak onlar bayiden numarayı kontrol edicek ve adrese ulaşıcak hiç bir müşteri temsilcisi size adres vermez işinden olur görüşmeler kayıt altında
  • enesis85 kullanıcısına yanıt
    herhangi bir bilgim yok bu konuda, yorum yapamayacagim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Arkadaşlar her sene aynı terane malesef. daha önce black ops 2, football manager gibi birçok oyundada bu şekilde mağdur olan arkadaşlar oldu.
    Her defasında söylüyorum. Bir ürünün gerçek bir değeri vardır.
    COD Ghosts EU keylerinin değeri yani legal ollardan temin edilmiş garantili bir sürümünün değeri 100 liradir. bu fiyattan aşağı hiçbiryerden alamazsınız.- ha 3-5 oynar en fazla.
    50-60 lira gibi komik rakamlara satılanları illegal yollardan temin edilmiş. çalıntı kartlarla alınmış keylerdir. bu durumlar anlaşılınca keyler iptal edilir. hesaplardan silinir.
    Ha bu arkadaş kendisi gidip çalıntı kartla almamıştır elbette.
    Piyasada çok sahte key tedarikçiside var. çinden vietnam dan hacker lar. bu şekilde keyleri temin edip ucuz satiyolar bilmeyenlere malesef.
    Eminim arkadaşta mağdurdur ama umarım alıcılarıda mağdur etmez bir şekilde sorunlarını çözer.
    Key alırken bilinen garanti veren yerlerden almanızı tavsiye ederim. İleride bu tür şeyler yaşamamak için.
    Hepinize geçmiş olsun.

bakın arkadaşın yazdığı çok doğru bende bu arkadaştan aldım,oyunumu kral gibi oynuyorum arkadaşıda tanımam etmem ama şunu diyebilirim,10000 gibi satış rakamları olan satıcılar her zaman güvenilirdir,100-200 gibi satış rakamları olan adamdan key alınmaz çünkü 100-200 satış rakamı olan adam bu işin ticaretini yapmaz,biryerden bulmuştur o keyleri belki iyi niyetlidir ama mağdur siz olursunuz,o yüzden güvenilir satıcılardan alın keylerinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mayhemhouse

Merhaba arkadaşlar

Bazı kişiler burda yazmış 9600 tl para kazandı diye. Öncelikle söylüyorumki key başına benim elime geçen net kâr 5 tl dir.

Ben bu ürünü satarken perakende fiyatı 130 liraydı ve ben bu keyleri 80 lirayada satsam yine aynı miktarda satabilirdim fakat ucuza aldığım keyleri yine
    ucuza satmak istedim ve 5 tl kâr ile satışa koydum.

Ayrıca, bu ürünün satışı 1 hafta önce kapatmıştım. Bunun nedeni, kullanılmış çıkan bir keyi tedarikcinin değişmemesi ve benim keyi kendi cebimden
    kullanıcıya vermemdir. (Evet 10 keyin kârı 1 kullanılmış key yüzünden gitmiş bulunmakta)

Ürünün satışını durdurduktan sonra 1 haftadır bir sürü mesaj geldi key almak isteyenlerden. Fakat kimseyi mağdur etmemek adına yeni satış yapmadım. Elimde key kalmasına rağmen. Dolandırıcı olsam satabildiğim kadar satardım.

Ben Türkiye dışında yaşıyorum ve bu keyleri almak için 5000€ den fazla para transferim oldu ve şuan elimdede 5 ghost ve 23 season pass keyde satılamadan kaldı.

Daha dün gece 12 de oluşan sorun için yok mahkemeye vereceğim, yok dolandırıcı çıktı, paraları kaldırdı gibi laflar ediyorsunuz.

Bu key işinde maalesef son satıcı en düşük kârı alıp en çok zan altında kalan kişi oluyormuş, bunuda acı tecrübe ile ögrenmiş olduk.

Ben size eksik keymi sattım? Siz çalışan keyleri deneyip onay vermedinizmi?

Şimdi ise sorun çıktı ve daha neden böyle birşey oldu anlayamadan hakaretler, tehditler ediyorsunuz.

Tekrar gelişme olana kadar satış sitesi üzerinden gelen mesajları kontrol etmeyeceğim çünkü tehdit ve hakaretler ile bu iş olmaz.

arkadaşın dediği külliyen yalan yurtdışında yaşayan birisi 5 lira karla satış asla yapmaz 5 lira 2.5 euroya tekabul eder onunla bir paket sigara zor alırsın yurtdışında,azcık ticaretten anlayan birisi yüzde 8 karla asla çalışmaz ayrıca arkadaşın yazdığı şu cümle bile azcık matematik bilen birinin inanmayacağı cinsten arkadaş 5 lira karla sattığını iddia ettiği keyleri 55 tl den alsaydı

Ayrıca, bu ürünün satışı 1 hafta önce kapatmıştım. Bunun nedeni, kullanılmış çıkan bir keyi tedarikcinin değişmemesi ve benim keyi kendi cebimden
    kullanıcıya vermemdir. (Evet 10 keyin kârı 1 kullanılmış key yüzünden gitmiş bulunmakta)

cümlesindeki 10 keyin karı 50 lira olurdu demekki arkadaş 10 lira kar etmiş az önce 5 ti bizde yedik...

• İptal edilen keylerin tekrar kullanılması gibi bir durum söz konusu olabilir mi sizce?

Bu sürecin akıbeti belli değil, düzgün bir satıcıdan oyunu almak aceleci bir hareket olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesis85

quote:

Orijinalden alıntı: chakal131

quote:

Orijinalden alıntı: sunburst

20 dakika once oyundaydım çıkıp tekrar girmek istediğimde giremedim..
    sonra baktım ki oyun diğer oyunlar klasörüne gitmiş ve oyna yerine satın al butonu var.
    bu ne şimdi? keyi de gittigidiyordan 60 liraya satın almıştım.

1. steama keyi ve steam dan mı gitti oyun(ki böyle birşey olmaz)
    2. birdahakine bilmediğiniz yerden oyun keyi almayın
    3. nuclear arkadaşımız en iyisidir key satışında

aynen katılıyorum nucLear arkadaşımızdan bende key aldım mis gibin çalışıyor,gittigidiyordan key alacaklar kişinin key satışlarına baksın 10000 altı satışı olan adamdan almayın

Gidip gelip nuclear reklamı yapıp durmayın ,çözüme yönelik bir öneriniz var ise buyrun sizi dinliyoruz.Bende o kişiden key aldım ve kullanıyorum.Ama nuclear'dan alınan keylerdede geçmişte sıkıntı çıkan oldu.Kendisi olayı çözdü farkı o.Kimse hiçbirşeyi garanti edemez.

• nirvanha kullanıcısına yanıt
    hocam geçmişini bilmem ben yaşamadım arkadaştanda 2 oyun aldım zamanında 2 side sıkıntısız ona istinaden söyledim yoksa tanımam etmem arkadaşı 12000 küsür satışı var gittigidiyorda bende 170 alış satış yaptım benim gibi sıradan kullanıcı 100-200 işlem yapabiliyorsa güvenilir olmak için binlerce satış gerekli bence bunlar tabi benim fikrim reklam değil yani.
  • Beyler burdaki konu durumu nasıl çözeceğimizle alakalı. Senin Nuclear'dan ne aldın yada sorun yaşayıp yaşamadığından banane.Aldıysan oyununu git paşa paşa oyna ...
  • GhostsOlduDuman G kullanıcısına yanıt
    hocam alacak arkadaşlar için bilgi paylaştım kabalaşmana gerek yok,burdaki sorunu çözemezsin gittigidiyor adama asla para vermez,dava açarsın ama 50 liraya davalık olma zaten söz konusu olmaz onunlamı uğraşıcan,kısacası kardeşim bu sorun çözülmez.
  • @GhostsOlduDuman arkadaşım doğru söylüyor , spam yapmak için buraya yazmayın lütfen , burada sorunu çözmeye çalışıyoruz.

Saygılarımla
  • nuclear arkadasimiz guvenilir olabilir bir derdim yok bu arkadasla, konumuzla pek bi alakasi yok soylenenlerin, ben de guvenilir bir yigin adam soyleyebilirim, birine guvendik, guvenimizi heba etti, sorun burada keylerin calinti olmasi, nuclear'in guvenilir olup olmadigi degil.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.