Şimdi Ara

COD Ghosts Takılma Sorunu (micro stuttering)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunu oynayanların muhtemelen bildigi oyun içi sık ve kısa takılma sorununu yaşıyorum. Siz bu sorunu halletmek için ne yaptınız, tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Sistemim biraz eski ancak nette gördügüm kadarıyla benimkinden çok daha iyi sistemleri olanlar da aynı sorunu yaşamışlar. Bu sorun belli ki oyunun kendinden kaynaklanıyor.

Intel E8500 @4.00 Ghz
    Ati 6950 1 GB
    Asus P45 anakart
    4 GB ram

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 19 Temmuz 2014; 19:59:31 >

• takip
  • AA: Kapalı
    AF: Low
    Texture Resolution : High
    Normal Map Resolution: Normal
    Specular Map Resolution: Normal
    Diger Ayarlar: Max

Benim sistemde bu ayarlarda akıcı oynanabiliyor. Üstünü zorladıgımda takılma başlıyor. Bir de Fraps gibi fps ölçüm programları oyun sırasında kullanılınca takılma yapıyor.

SONUÇ: Oyunun grafiklerinde serinin son dönemde çıkan önceki oyunlarıyla karşılaştırma yapınca ciddi bir gelişme olmamasına ragmen sırf yeni çıkan bilgisayar donanımlarını sattırmak için oyun üreticilerinin donanımcılarla el ele verip böyle şeytanlıklar yapması sinir bozucu (Aynı şeytanlıgı Assassin's Creed 3'te de yapmışlardı, o Boston bölümü neydi öyle arkadaş). Oyun optimizasyon özürlü falan degil, bilinçli bir şekilde üst düzey sistemlerde max ayarlarda oynanabilsin diye böyle yapıldıgını düşünüyorum. Bu çapta bir oyunu üreten bir firmanın kalite kontrol elemanı mı yok. Sonuçta benzer kalitede grafikleri daha üst düzey sistemlerle erişilebilir hale getirip tüketim çarkının durmasını engellemeye çalışıyorlar.

İnadına sistem yenilemesi yapmıyorum arkadaş. 2009'da topladıgım bilgisayarımı en az 1,5 - 2 sene daha kullanacagım. Gerekirse arşivden eski oyunları çıkarıp tekrar oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 21 Temmuz 2014; 18:47:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal dogan

Merhaba Arkadaşlar

Oyunu oynayanların muhtemelen bildigi oyun içi sık ve kısa takılma sorununu yaşıyorum. Siz bu sorunu halletmek için ne yaptınız, tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Sistemim biraz eski ancak nette gördügüm kadarıyla benimkinden çok daha iyi sistemleri olanlar da aynı sorunu yaşamışlar. Bu sorun belli ki oyunun kendinden kaynaklanıyor.

Intel E8500 @4.00 Ghz
    Ati 6950 1 GB
    Asus P45 anakart
    4 GB ram

Teşekkürler

Kardeş Takma Kafana Oyun doğuştan bozuk :d ben alıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 AntiAliasing Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    BF5 fps drop problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ps3 FPS sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.